Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*
Raspunsuri - Pagina 14
dyana27 spune:
eu cred ca e ceva in aer, o fi vremea asta nasoala... ca-mi rontai ochii de vreo 2 ore; mutzu a adormit in sufragerie in mijlocul canapelei, asa ca nu am putut sa ma intind langa el; mi-a fost frica sa plec in alta camera, ca a inceput sa se intoarca pe parti si sa se suceasca, sa se impinga in picioruse... si-l gaseam aterizat in cap. acuma imi vine sa ma tavalesc de somn; am baut un nesulet dimineatza, dar atre tentata sunt sa mai gab unu' acu'; incerc sa ma abtin, sa nu urle mutzu de la atata cofeina
iri mi-am descoperit una din vechile pasiuni: muzica arabeasca.. si m-am pus pe dansat; mutzu s-a uitat fascinat la mine, si cum imi incalzisem bine toate articulatiile am reusit sa fac si 15 minute de eliptica, pana l-au apucat nervisorii; si ce as mai fi stat pe bicicleta, nu va imaginati; dupa ce ma apuc, nu m-as mai da jos, stau si cate o ora.... daaaaaaaaaa'''' trebuie mai intai sa ma apuc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean neatza fetele novus..de ce-ti faci probleme ca vine iarna?Andrei e nascut in 15 decembrie...si l-am scos afara inainte de Anul Nou..chiar a fost un avantaj ca el cand au venit caldurile(si au fost si in vara aia..)era destul de marisor..avea deja 6 7 luni...si le suporta altfelsi de racit nu mi-a racit deloc toata iarna aceea..desi era micut Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE Povestea noastra |
pai ma gandeam ca e ziua mai scurta si nu poti sta afara ca vara, la 4 e intuneric deja
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Fetele ce pot sa iau pt durere de dinti si sa mearga cu alaptatul???!!!
Am fost ieri la dentist si s-a apucat de lucru la 2 masele si acum simt cum imi zvacneste toata partea aia
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
petrean spune:
citat din mesajul lui novus Fetele ce pot sa iau pt durere de dinti si sa mearga cu alaptatul???!!! Am fost ieri la dentist si s-a apucat de lucru la 2 masele si acum simt cum imi zvacneste toata partea aia Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari algocalmin sau nurofen |
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE Povestea noastra |
mersi mult
dyana27 spune:
uitasem sa raspund la faza cu pastilele de slabit... eu sunt complet impotriva lor; cand o sa tin regim 2 luni, fara sa ma ating de dulciuri si alte bazaconii,, cu sport zilnic... si tot nu slabesc.. poate as lua in considerare. dar asa, in nici un caz nu iau pastile, doar ca sa nu tin regim. problema e programul asta complet dezordonat, oboseala, usurinta de a manca ceva rapid ca sa treaca foamea... lipsa de exercitiu fizic (ca seara imi vine sa ma lipesc de pat, numai de bicicleta nu am chef); ziua as putea sa mai fac juma' de ora, dar punand si dusul de dupa, si schimbatul.... nu sta mutzul meu atata timp singur in nici un caz;
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
saby spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, si io de ceva timp am asa o stare de "slabaciune" generala, de zici ca-s o balega, efectiv am momente ale zilei cand is abulica, numa as sta si m-as uita in gol si chiar si asta mi se pare un efort prea mare; probabil ar trebui sa ma tzin de vitaminele alea pe care tot uit sa le iau. E foarte frustrant, sa fi asa grasana in exterior si totusi asa slaba din punct de vedere al puterilor. Daca ar fi sa arat precum ma simt, ar trebui sa am vreo 40 de kile si sa fiu livida. Cred ca acum isi spune cuvantul oboseala acumulata cu trezirile noaptea si alaptatul, ca in rest n-am motive de a ma simti asa, fatuca e cuminte foc si la fel si sotzul. Deci tot de-un bebelush peste 7 kile pe aici; mai e vreun bebe de sfarsit de aprilie care sa aiba doar in jur de 5.500? Sau Sophiphi e manechina odiseei? De-ar fi si ma-sa... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca, Maiuta mea cred ca e cea ma cea, Vom vedea mai precis marti dar cred ca nu are mai mult de 5,500, si nici nu are de unde sa aiba la cata energie are in ea sa la cat de putin mananca. Chiar are vreuna vreun copil mofturos ca al meu? De azi de dimineata nu cred ca a mancat mai mult de 150 de lapte, da cred ca e mult si asta, la masa de la 13 a mancat doar 50 g, m-a capiata cu felul ei de a manca
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
simina_kin spune:
citat din mesajul lui dyana27 uitasem sa raspund la faza cu pastilele de slabit... eu sunt complet impotriva lor; cand o sa tin regim 2 luni, fara sa ma ating de dulciuri si alte bazaconii,, cu sport zilnic... si tot nu slabesc.. poate as lua in considerare. dar asa, in nici un caz nu iau pastile, doar ca sa nu tin regim. problema e programul asta complet dezordonat, oboseala, usurinta de a manca ceva rapid ca sa treaca foamea... lipsa de exercitiu fizic (ca seara imi vine sa ma lipesc de pat, numai de bicicleta nu am chef); ziua as putea sa mai fac juma' de ora, dar punand si dusul de dupa, si schimbatul.... nu sta mutzul meu atata timp singur in nici un caz; www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
A luat o colega de la mine de la munca cateva luni , si cand le-a lasat, in 2 luni s-a facut dubla fata de cum era...acum le-a reluat ca nu se suporta....
Ce-o sa faca oare???? O sa le ia toata viata????
25+ cu Andreea
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
claudela spune:
Nu am mai apucat sa va spun in intregime supararea mea...ca mi se trezeste fetita pe la 2 de simt ca ma urc pe pereti...asta pentru ca dimineata trebuie sa ma duc la servici...si sunt rupta, cu nici un chef de lucru...
Miruna se hraneste exclusiv la san si are 5 mese pe zi...pana acum parea ok...se culca maxim la ora 23 si dormea pana dimineata la 7...
De cateva nopti se trezeste in toiul noptii plangand...mie nu imi parea ca ii e foame...ii dadeam ceai si adormea pana la urma...
Al meu a dus-o la pediatru si i-a spus treaba asta...Medicul zice ca s-ar putea sa nu se mai sature si sa incepem sa ii dam cereale cu orez seara ... sa incepem asadar diversificarea...nu stiu nici eu ce sa fac...cartile spun ca de la 6 luni sa incepem sa ii dam mancare solida...Dar in conditiile in care eu m-am intors la servici si trebuie sa fac fata si acolo indatoririlor, mi-e f greu sa ma trezesc noaptea...Nu stiu nici eu ce sa mai zic...Am sa cer si parerea altui pediatru desi m-am saturat ca fiecare are parerea lui...Voi ce ma sfatuiti sa fac?Sa incerc sa ii dau cereale?
iulia_30 spune:
Claudela,se poate si mai rau
a mea se culca la 21-22 si se trezeste sa pape din 3 in 3 ore si intre mese zdupaie cu picioarele in saltea si se zvarcoleste.Normal ca ma scol din pat sa vad ce face .Ea este hranita cu lapte formula,deci nu se pune problema ca nu se satura.Asa ca doar o singura data pe noapte este super.
Maria