Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Neata..reveni la ora mea obisnuita.
La multe luni si ani sarbatoritilor de pana acum ..cu intarziere si celor de azi RARES ,ILINCA GABRIEL,VALENTIN CRISTIAN, ADELA-MARISA, sa cresteti mari si cate o pt mamici.
Multumim fetele pt sfaturi si incurajari.
Floric si noi baiatu, multu de imbarbatare,incerc sa imi urmez instinctul si sper sa nu dau gres.

Dodo pui nu vreau sa tin in mine, dar nici nu vreau sa exagerez cu plangerile pe aici.
Darius avea 2 saptamani cand am fost la neurolog cu el prima data..primul medic ne-a pus un diagnostic si mai si de sindrom HIC si alte tampeni am scris atunci si nu vreau sa mai revin..asta e al 3 medic si nu prea mai am la cine sa merg.
La inceput a fost ok, a infirmat diagnosticile puse anterior , a zis ca nu e grava treaba si prin putin tratament si gimnastica o sa fie ok.
Bunnn...am inceput cu glicerol cu doze mici si vitamina B6+ gimnatica...ei de atunci de cate ori mergem la control zice ca e mai bine si tot ne baga medicamente..iar acum chiar m-a scos din pepeni
Mi-a marit doza de glicerol, si de B6, ne-a dat ACICLOVIR(cica are citomegalovirus si herpes}, ENCEFABOL si inca ceva prafuri care se prepara....pai copchilul e bine si noi toata ziua nu facem altceva decat luam medicamente.Sincer dupa ce am citit prescriptiile inafara de glicreol si B6 nu i-am dat nimic.
Si ce m-a pus in cap e ca imi zice ca Darius ca si dezvoltare e cu 2 luni in urma..in conditiile in care terapeutul zice ca suntem super bine ca mai are o usoara hipertonie si atat.
No m-am lungit iar ca o zi de post..deci luinatima voi ce ar trebui sa fac?

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

sal'tare tufete

citii rapid ce s-a scris la capitolul asta, nu am reusit sa recuperez pe cel trecut;
_ Maria, io am vazut o singura rochie, cea neagra, frumoasa, simpla, dar atit de simpla ca se poate face la croitoreasa, poate e mai nimerit decit sa te chinui cu comenzi nu stiu unde;
_ fetele cu kilele... s-a cam spus ce era de spus, io ce mai am de adaugat e ca odihna aduce mult si daca aveti orele de somn corespunzatoare o sa haliti mai putin (testat pe mine asta); sigur, trebuie sa si poti sa dormi indeajuns, nu e simplu
_ fetele cu probleme la apetit io am mai zis: pofta vine mincind, chiar daca nu sinteti pregatite, faceti ca la examen: e data de, ora cutare, ori te-arunci ori esti la restanta si o sa vedeti ca restante nu prea ramin daca aveti curaj sa intrati in joc

va pup!!! si va iubi

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

A..ca imi veni in minte..
Olinska ai fost o mireasa de a dreptul superba..va sta tare bine impreuna..sa aveti o casnicie fericita.
Siminafelicitari pt pepenas..sa creasca mare..mult a fost putin mai este..de abia astept sa o vedem.
Adee vazut fetita mancacioasa de picioare...multi.
Pe unde va plimbati ?
Ayla pe Luana , sa va distrati bine.
Gigilica si voua la fel si vreme faina.
Eu la kg in plus nu ma bag,eventual in minus..eu vreau sa ma ingras sa nu mai arat ca un schelet ambulant...iar de sex..am avut cateva tentative.la initiativa mea,dar daca nu am avut cu cine am lasa-o balta si acum chiar nu am chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Fetelor,

poate nu intamplator reclama verde de sub pagina noastra are azi articolul: "copiii unesc sau dezbina un cuplu?". Va invit sa-l lecturati.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Uuups, ce chestie, toata ziua am vazut articolul de care v-am scris mai sus si acum, brusc, ca pt mine probabil, ca doar eu mai sunt la ora asta pe net, s-a schimbat in Iubiri ciudate.... Va pun link de data asta :))
http://www.coffeechat.ro/2009/08/iubiri-ciudate/.

Mergi la inceput

Si linkul pt "copiii unesc sau dezbina...":
http://www.coffeechat.ro/2009/08/copiii-unesc-sau-dezbina-un-cuplu/

Mergi la inceput

Dyana nu sunt cea mai potrivita in a da sfaturi..dar cred ca respectul de sine face muult..incearca sa te simti bine in pielea ta,nu conteaza ca esti grasa sau slaba..daca tu te vezi frumoasa si te respecti a fel vor face si ceilalti.
Aris incearca sa mai pui filmuletul cu inotatorul...ca tare vreau sa il vad.
Fetele am si eu 2 intrebari mai tampite asa ca mine
1. exista ceva dezinfectant pt jucarii care sa nu fie toxic...sau voi cum faceti cu jucariile?
2.mi-au venit rusii.. dupa trei luni si am niste dureri..ceva remedii care sa mearga cu alaptarea..la farmacie mi-a zis ca nu pot sa iau nimic.
Ma duc si eu la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

'neata mamicilor!

revin si eu dupa o perioada de agito-zapacito-stresuiala...
am avut botezul pe 1 august si abia acum mi-am revenit... va dati seama, daca de 3 nopti dorm cate 6-7 ore pe noapte... eu care nu ma culcam sub ora 2-3, am atipit cu piranha pe la 11-12...
am zis sa citesc din urma, am inceput sa citesc si dupa vreo 2 ceasuri nu mai retinusem nimic asa ca am sarit la penultimul capitol si am "mers pe diagonala dungii" ca altfel nu mai scriam deloc...

am facut si noi 4 luni, multumim pt urari , si raportam un 7.4 kg si 65 de cm...

urez si eu "la multi ani!" sarbatoritilor de azi: Rares, Ilinca, Gabriel, Valentin Cristian si Adela-Marisa!

in rest suntem sanatosi, si incet ne reintegram in discutiile voastre.
am pus cateva poze noi in album, dar inca mai avem de descarcat pe pe aparatele nasei si ale invitatilor.

va pupam!

album poze

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetele
novus..de ce-ti faci probleme ca vine iarna?Andrei e nascut in 15 decembrie...si l-am scos afara inainte de Anul Nou..chiar a fost un avantaj ca el cand au venit caldurile(si au fost si in vara aia..)era destul de marisor..avea deja 6 7 luni...si le suporta altfelsi de racit nu mi-a racit deloc toata iarna aceea..desi era micut

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetelor

am facut si noi ochisori, maria sta pe burta si vb in legea ei, daca o tine tot asa, ma apuc de calcat.

SA NE TRAIASCA SARBATORITII DE AZI SI SA FIE SANATOSI. PT MAMICUTE.

Joanna, pt jucarii si suzete(avem 4 insa doar de decor, ca nu stie ce se face cu o suzeta, suzeta e tzitzi lu mami) eu folosesc solutia de la ciccho. se pune o masura intr-o cantitate de apa se lasa 30 min, si e "valabila" 24 h.
sa stii ca si mie cred ca-mi vine pb, m-am trezit dim cu vagi dureri de burta si cateva pete rozii.

Ma duc rpd sa bag fierul in priza, ca masa sta desfacuta non-stop de cand o am pe maria.
mai arunc si cate-un ochi pe-aici.
sa aveti o zi racoroasa ca e jale cu caldura.

Floric, daca ai venit in gl, ne vedem?

gata, fug la calcat, pisi nu se mai aude, cred ca si-a bagat degetul in gurita si a adormit.

a, era sa uit, kea, mie imi vine sa strang de gat pe cine atinge pe manute pe maria. scot imediat servetelul si o sterg.culmea e ca pun mana pe ea, persoame care au avut copii mici si au "uitat" ca ei acum stau cu manutele numai in gurita. nu vreau sa fiu exagerata, dar nu stiu cand s-a spalat fiecare pe maini sau ce a facut cu mainile.
cat despre copii, acum cat is mici sunt purtatori de multe boli.
eu ma feresc.

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput