Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techila ma faci så ...Multumesc
Si mi se pare normal ca vrei så fii in companie plåcutå acum.Atat iti mai tb acum niste musafiri care abia stepti så isi ia vant de la tine

Monica spuneai ca te loveste bebe rau de toto jos..Så vezi ce imi face mie acum..M-am inrosit la fata de durere..dada ai sti cum då Si chestia ca parca atunci cand loveste asa tare strang din ochi si imi imaginez cum face poc si curge apa..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Delia asa e, cele din material putin pufos. Nu plusat ca la prosoape.
Eu am cumparat burp cloth si n-au fost asa de bune, prea mici, prea subtiri. Acum m-am hotarat sa cumpar prosoape, marimea "hand towel".

Diana 34 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

V-ajung gafaind din urma, nu ma uit la friends, nu ma uit la nimic...

Dana, ce cavaleri!!!! Uau, jos palaria!

Testul... hmmm... m-am distrat pana la sfarsit cand a zis ca sunt 65% patrioata... hmmm eu credeam ca voi iesi undeva catre 0 . Zice ca-mi place spaga chiar daca am raspuns ca as plati amenda ... Zice ca nu ascult manele dar dupa ce ma imbat merg ... Deci nu m-a nimerit... Si cand vorbesc cu strainii nu incep sa le spun de Brancusi si Duckadam... Oare cum o fi iesit asa? Pentru ca am zis ca as bea, as asculta si as canta Phoenix ? Sau pentru ca de 1 decembrie chiar punem un steag ? (nu-mi place ca-s romanca, dar mi se pare ca in orice tara m-as fi nascut, nu ar fi fost o rusine ca de ziua tarii respective sa arborezi steagul. Cred ca peste tot e normal asa ceva, nu?). La picnic am zis ca ma relaxez. Fotbalul mi-e indiferent. Nu prea inteleg ... Textul rezultatului e acelasi ca la Moni. Lucia, al tau e mult mai comic . Si uite cum n-am stiut noi sa ne tinem in tara persoana care ne-ar fi scos din mocirla...

Techila, Monica, m-ati prins... si daca stau putin la soare sunt si mai brunetica asa ... Dar uite ca techila a stiut cum sa-mi taie elanul, cu sforaitul

Elle, imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti la spital. Ai grija de tine si de Eva si multa sanatate, recuperare rapida!

Dana, denumirea in latina am gasit-o la planta aia: squaw vine. Mie nu mi-a starnit curiozitatea din doua motive: despre zmeur scrie aproape pe orice site de sarcina (vezi ca si asta nu era site de naturiste, era site de bebei si gravide), deci am citit in multe locuri despre el. Ceai de frunze de zmeur chiar am acasa bio de la sonnentor. Si extract din frunze de zmeur am luat inainte de sarcina si stiu ca nu am reactii ciudate de la el .

Techila, vrei sa zici ca nu mai e loc pe webshots? Ca sa ma apuc sa sterg de la mine, ca eu am tare multe poze.

Mihaela, pe mine ma intereseaza foarte tare si intrebarile, si raspunsurile, si deciziile tale de birth plan in functie de ele. E super ca acolo poti ca parinte sa decizi.

Lore, felicitari pentru vestile bune de la eco ! Banuiesc ca ai primit deja parola, nu?

Maria , multumesc mult de detalii, esti o comoara ! Am inteles! Deci tie acum ti-au iesit bine, nu? Si mai mergi doar peste 3 saptamani. Doamne ajuta sa fie bine. Si eu am stresul asta, cum va fi dupa nastere. Mai ales ca doctorita mea e in Cluj si trebuie programare din timp. Si am impresia ca trebuie actionat imediat atunci, ca dupa nastere se pot agrava tare bolile astea...

Cu stomacul care e problema? Digestie grea sau din contra, prea mult acid? Tu parca beai si ceai de papadie. Ala e foarte bun la digestie, ajuta. Si cum zice Lucia, ceai de menta. Si oare nicicum nu ai putea lucra de acasa? Sa vorbesti acolo cu sefii sa accepte ca sa nu mai umbli atata cu dureri de burta...

Fetele cu dureri de burta/spate, pe mine ma dor salele cum zici tu, Moni, la rinichi, daca dorm dusa pe spate fara sa ma mai trezesc sa ma mut pe o parte. Doamne ajuta ca ceea ce spuneti cu durerile sub burta sa nu insemne nimic, ci doar ca e mai greu bebe.

Iulika, super pozele !!! Bine, cea cu obelixa e mortala !!! Si tocmai ma uitam, ca si daca la inceput se mirau fetele ca ai burtica mai mare decat ele in acele saptamani, acum nu mi se pare chiar asa imensa. Si arati tare bine, slabuta, nu esti umflata deloc ...

Lullaby, ai un par asa de bogat! Iti sta bine si cu freza asta, si cu cea dinainte!

ionika, am vazut si pozele tale! Sa-ti traiasca feciorul si burtica!

Aida, felicitari pentru patut!!!De care ai luat pana la urma?

Diana, care e patutul Katterynei? Nu-l vad la poze.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Delia ma bucur ca iti plac

Iulika asa mult ma distrezi deci tu ai toate problemele noastre, ale celor care ne mai plangem pe aici. Dar tie (ca doar esti mamica optimista) ti se par normale . Si doar cand trebuie sa asiguri pe cineva ca totul e in regula, ne mai spui ca si tu ai trecut prin aia . Esti extraordinara! Eu daca as simti asa cum ma loveste, imediat as fi intrat speriata pe aici sa intreb daca mai e cineva la fel

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Da, da, am primit parola si am vazut si bebicii mici.

Loredana 31+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Raluca Katteryna daduse link-ul de pe site-ul magazinului. Avea incorporata masa de infasat intr-o parte, iar sub patut erau sertare de depozitare. Ia cam mult spatiu, dar daca ai o camera mare, e perfect.
Fetelor, de cand cu voi ma uit pe site-uri romanesti ce vand diverse produse. Sunt foarte frumoase, link-ul cu lustre ma face sa ma invart noaptea in pat de invidie (glumesc, am 0% invidie in ADN ), dar preturile sunt de o nerusinare teribila !
Singurul lucru pe care l-am luat din tara pentru ca aici sunt in urma cu 100 de ani sunt perdelele, si am dat bani buni pe ele. Daca le-as fi gasit aici, erau cel putin jumate de pret. Ceva e in neregula, cuiva ii convina sa tina preturile asa de sus, dar nu stiu cui?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Delia ma bucur ca iti plac

Iulika asa mult ma distrezi deci tu ai toate problemele noastre, ale celor care ne mai plangem pe aici. Dar tie (ca doar esti mamica optimista) ti se par normale . Si doar cand trebuie sa asiguri pe cineva ca totul e in regula, ne mai spui ca si tu ai trecut prin aia . Esti extraordinara! Eu daca as simti asa cum ma loveste, imediat as fi intrat speriata pe aici sa intreb daca mai e cineva la fel

29+

daca m-ai vedea acum ca abia ma misc..Azi am exagerat cu mersul si stiu ca ma dor toate cele din cauza asta..Oricum am dureri din astea un pic mai pale si cand stau ca lenesu toata ziua..asa ca prefer så ma misc så ies..Si da am si eu dureri si de spate si de burta si picioare umflate dar fiind gravida si asa cum sunt..nu prea imi fac griji de aia poate nici nu postez la fiecare durere care apare

dar cateodata imi mai descarc si eu 'durerile'

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Raluk

Daca tot suntem la capitolul descarcat dureri, vroiam sa va intreb daca vi se intampla sa amorteasca mana dreapta? Eu dorm mai mult pe partea stanga si mana dreapta sta asezata un pic mai sus decat restul corpului, ar putea fi acesta un motiv? E cam enervant. Am observat si astazi cand am incercat sa deschid portbagajul, dar nu mai stiu ce facusem inainte ca sa pot crea o conexiune.

29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

lullaby, eu am degetele de la mana dreapta amortite de vreo 2 luni...nu-i bai, se poate si mai rau

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Amortitul e normal, din pacate. La prima sarcina mi-au amortit ambele maini (cu dureri foarte mari de nu puteam dormi noaptea), acum mi-au amortit degetele de la picioare de vreo 2 luni.
Editez ca am uitat ce e mai important: trece dupa ce nastem !

Mergi la inceput