Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

am uitat sa va zic ca am luat patutz la bebe

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Poze..??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Aa am uitat..Mi-a zis ca am mult lichid..De aici si explicatia unde sunt cele 20 de kile acumulate

Ma uitam la poze ca in afara de burtica nu exista surplus. Inseamna ca dupa nastere o sa scapi foarte repede de "multele" kilograme.
Inca un motiv de veselie in seara asta.

29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna! am ajuns acu o ora acasa, n-am citit ce ati mai scris, dar am zis sa va salut

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Citat:

Bravo!!! De care ai luat pana la urma?

29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aida, poze !
De mult vroiam sa-i zic Katerynei, patutul pe care l-ai luat e foarte bun, Peter a avut ocazia sa doarma 1 noapte intr-unul identic si mie mi-a placut foarte mult.
Eu am cumparat pentru baby doar 3 costumase de vara (ca Peter s-a nascut 1 luna mai tarziu si nu aveam nimic cu maneca scurta), pentru mine un sutien de alaptat, mai am de luat o husa pentru perna de alaptat (mi-e lene sa scot vatelina din perna si sa spal materialul, prefer sa-l acopar cu o husa noua) si cam gata.
Concluzie: neaparat sa faceti al 2-lea copil si va scoateti toate cheltuielile facute cu primul

Diana 34 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

iulika, esti foarte foarte frumoasa!!! cea mai frumoasa..
aida, p-aia o stii ca pana nu vedem nu credem???(ca ai cumparat patut zic)

mi-a montat soatza scaunul de alaptat, abia incap in el, d-apai sa mai si alaptez....maine poze ca se incarca greu pe uebshots.
si iar mi s-au anuntat mosafiri pe uichend, noroc ca vin mosafiri draguti, pe altii nu cred ca ii primeam. si mama vroia sa vina la mine si i-am zis sa ma lase in pace, am fost rea

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:

Adica tu informatii d'astea pretioase uiti sa ne dai?? Vrem poza, dea???

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Diana ce bine ca au inceput sa se miste lucrurile cu noua casuta. Cred ca abia asteptati sa va mutati. Noi abia asteptam sa o pozati sa o vedem si noi.

Mi-a placut concluzia legata de cel de-al doilea bebe. Foarte practica.

La alegerea patutului, a lucurilor de durata eu ma gandisem deja sa am grija ce iau ca poate le pastrez si pentru bebe 2. Ce planuri fac si eu.

29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Lullaby noi de la inceput am plecat de la ideea ca vom avea 2 copii, de aceea am cumparat totul pe galben si verde, desi stiam ca va fi baiat, dar nu stiam ce sex va avea al 2-lea copil

Diana 34 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Raluka, multumesc din sufletel pt site-urile naturiste . Ma bag la documentat, ca tare imi place subiectul.

Techila, ce bine ca te-ai linistit cu saltelele pt pesti, acum te poti baza ca au pe ce sa doarma

Kemsy, da eu ziceam de Tracy Hoggs.... sunt absolut de acord cu metoda ei. Si eu vreau sa o mai citesc macar o data pana apare iubitica . Si vrea si sotul sa o citeasca

Fetele care fac cumparaturile in engleza ..... chestiile de finet de care se tot vorbeste sunt in engleza : burp cloth sau receiving blanket.... nuuuuu?

Nu mai am mult si va ajung.........

31+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput