Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 7
Lullaby_2009 spune:
Dana si somn usor!
Acesta a fost si motivul pentru care nu am fost mai "curajoasa", mi se pare tare comod sa pot prinde o codita cand e foarte cald.
29 cu
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Må gandeam eu ca o så va placa poza cu obelixa..Sotul o adorå.. Lullaby iti sta bine cu noua tunsoare si are dreptate Luto ca semeni cu o veveritzå.. Da ala e lantucul primit cadou..Må gandeam ca nici nu o så se vada ca e foarte subtire si finut.. Monis deci iti place burta mea curgatoare..Abia o duc.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas |
Da, imi cam place. Si mi-a amintit f tare de burtica colegei mele de banca din generala care a nascut acum un an si care sta de un numar de ani la Oslo... mai n-o fi ceva de la vremea aia de acolo de aveti asa burtici...?!?!
monis 26+
Lullaby_2009 spune:
Si bancul cu veverita ca sa intelegeti de ce radeam:
O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar
cu trei barbati in camera. Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc. Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si
traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ...
Dimineata femeia de serviciu intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!
29 cu
delia79 spune:
Vazut buburuze de Mimika, niste scumpi . Cred ca pozele sunt facute imediat dupa nastere, deci baietii sunt cat se poate de prospetei
Vazut si eu poze de fete mumoase si baietei gradinari la Techila acasa. Sa va fie de bine si mai repetati experienta
Manga, felicitari pt lucrusoarele cumparate, sa le folositi cu placere
Luto, ''poski'' sunt .......niste pampuste cu gem de prune, nimic mai mult , iar in Mtl sunt renumiti polonezii pt cat de bune le fac. Orice polonez care se respecta stie sa faca asa ceva
Trimit mes si revin, ca avansez greu.....
31+
in curand mamy de Sofia scumpa
Iulika29 spune:
Aa am uitat..Mi-a zis ca am mult lichid..De aici si explicatia unde sunt cele 20 de kile acumulate
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Si bancul cu veverita ca sa intelegeti de ce radeam: O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera. Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta. In camera unul dintre ce trei ii propune un joc. Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ... Dimineata femeia de serviciu intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda: - Zi veverita, te implor, zi veverita!!! 29 cu |
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
loremunteanu spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Bunaseara, doamnelor, vroiam sa o intreb pe loremunteanudaca si vine lenjerie de pat? multu 22 + Chiara Ada |
Andre, am lucrat pe comanda, ca sa zic asa , pt bebici din gasca lu' fi-meu cel mare, vreo doua seturi pt patuturi (mai exact, cred ca vreo 8 seturi plus 2 pt fi-meu), si inca vreo doua lenjerii pt oameni mari, dar mai putine asa... Detalii, pe PM, ca sa nu se supere fetele pe noi.
Loredana 31+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
diana_n spune:
bun bancul cine mai stie un banc bun sa posteze !
Eu sunt fericita ca lucrurile au inceput din nou sa se miste cu cumparatul casei. Totul trebuie trecut in scris, nimic nu se scapa din vedere, ceea ce e perfect, dar dureaza foarte mult.
Si inca o veste buna e ca vine Peter acasa peste 1 saptamana, ne e tare dor de el.
M-am uitat si eu pe toate pozele posibile, mi-au placut, de la catel si copil cu ochi albastri la burtici in jurul gratarului si burtica lasata.
Diana 34 saptamani si Peter (3 oct 2005)
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Si bancul cu veverita ca sa intelegeti de ce radeam: O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera. Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta. In camera unul dintre ce trei ii propune un joc. Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ... Dimineata femeia de serviciu intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda: - Zi veverita, te implor, zi veverita!!! 29 cu |
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
am uitat sa va zic ca am luat patutz la bebe
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine