Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 10
raluk16 spune:
Am primit un banc pe mail de la mami. Noroc ca nu e de la sotul meu
- Sotia mea afirma ca este foarte sanatos sa consum alimente crude.
- Da, nici nevestei mele nu-i place sa gateasca.
29+
Lullaby_2009 spune:
Multumesc, Techila, Diana. M-am linistit. Atat timp cat stiu ca e normal in sarcina accept cu "bucurie", imi fac griji cand apare ceva despre care nu am citit sau nu am auzit la voi.
29 cu
monica_dicut spune:
SI p'asta o am
Orice simptome aveti sa stiti ca si eu le am (asta ca sa nu mai zic de fiecare data ca si eu am). DAca va doare, pisca, ustura, mananca... ceva, Monica sigur face parte din categoria asa
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 - Sotia mea afirma ca este foarte sanatos sa consum alimente crude. - Da, nici nevestei mele nu-i place sa gateasca. |
He, he. Chiar ma gandeam sa manacam mai sanatos saptamana aceasta ca nu mai suport caldura, daca mai dau drumul si la aragaz e dezastru.
29 cu
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Mangulico as vrea si eu sa zic ceva dar nu am inteles nimic din ce ai scris.... Macar scrie pe scurt si cu alte cuvinte ca sa stiu cum sa ma gandesc la tine. Trebuie supravegheat Sasha dupa nastere sau nu neaparat ? Ecografie o face ca sa vada ce ? Te rog ...alunga un pic ceata asta. Si baga un ceai de menta M-am uitat pe cremuta primita de la mocangeli si e Sudocream cum ai spus tu o pun si pe ea la bagaj Cea mai fericita 34 + cu |
hihi...am zis sa spun pe scurt ca sa nu plictisesc si am bagat lumea in ceata . ok, deci...analizele sunt perfevcte acum, era de asteptat. intodeauna sunt bune in sarcina. azi m-au testat sa vada dk anumiti anticorpi ai bolilor autoimune de tiroida nu sunt cumva si ei pozitivi. prima oara mi0au facut un test pt un fel de anticorpi care sunt pozitivi si indica ceea ce eu stiam ca am hipertiroidie, adik boala Graves Bazedow. ei, acum mi-au testat si ceilalati anticopri ca aia cica sunt periculosi si pot da probleme tiroidiene lui bebe. nu cred ca mai au sa-i faca nimik lui acum, doar cand se va naste va trebui tratat in caz ca acesit anticorpi au fost f puternici. ceea ce m-a intristat pe mine a fost faptul ca exista mari sanse ca dupa ce nasc sa am probleme iarasi cu tiroida...nu se stie daca hiper sau hipo...dar din cazua faptului ca as fi deja la a doua recidiva, este indivcat tratament cu iod radioactiv...ceea ce inseamna ca vreo 2 sp eu nu pot sa fiu in apropierea lui bb, nu pot alapta...nu pot sa-l vad. o alta chestiune ar fi si faptul ca nodulul meu la tiroida este de 1cm...la limita...vor sa-mi mai faca un scan sa vada dk s-a modificat in dimensiuni. dk a crescut, ei vor sa-mi faca biopsie. iarasi o chestiune cu care eu nu sunt de acord...pentru ca exista riscul sa deranjeze o celula acolo ceva si sa agravez o treaba. anyway, sunt o gramada de cehstii ipotetice. pot fi norocoasa si copilul sa fie ok, anticorpii sa nu gfie puternici si dupa nastere sa nu recidivez. dupa cum spuneam, desi vestile nu sunt proaste, m=-am cam intristat. e mai bine sa fii ignorant si sa nu stii care-ti sunt riscurile.
cat despre dureri...monica, ralucapaun, iulika sunt din ce in ce mai insuportabile..in zona lombara si sub burta. am crezut ca0m itrec dk stau in pat, dar m-am trezit cu ele si nu e nimik funny. pai dk asa continua inca o luna cat ma duc la munca...o sa-l scap pe bb pe drum. si ce ma mai felicitam eu ca nu am dureri de spate. iaca acum, parca sunt prinsa in menghina. bine macar ca se mai plang si altele de ele...altfel imi faceam griji. ma duc sa va citesc in continuare. ah si unde mai pui ca ma ustura si gatul azi si ma doare si capul. sper sa fie doar o zi proasta.
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Am adugat si eu cateva poze cu noua freza si cu burtica. Nu am avut curaj sa ma tund scurt, dar oricum se vede diferenta. Am mai aruncat si eu un ochi peste pozele noi. Ionika ce baiat mare ai. Sa-ti traiasca! Si are niste ochi ... o sa franga multe inimi Manga frumoasa burtica. Imi place cum ti-ai facut parul, doar suvite blonde? Iulika piu, ce burtica si codite. Acesta este lantisorul primit cadou? Super. Cand ti-am vazut coditele m-am intrebat ... de ce m-am tuns? He he ce tare poza cu Obelixa 29 cu |
suvite blonde si caramel/maronii. m-am facut in romania...dar aici nu stiu cine m-o mai face dupa ce nasc. ca la salon iti dai o mana si un picior...
varsta bebe
poze
kemsy spune:
Buna seara fetelor!!M-am intors de la eco, de data asta .E perfect iubitul mamii, totul functional, falcos, cu ditamai cuculetzul , intors cu capul in jos (mama, si apasa pe vezica de merg la 5 minute la baie, e jale ). Dar si rusinos, ca a tinut mereu manuta la fata, nu am reusit sa-i vad mocuta bine .
Singurul pitic al meu, e ca mi-a facut proiectia la greutatea fatului la termen, si cica o sa aiba 3300g. Piticul e:cum fac eu sa "il ingras", ca eu vreau sa iasa mai grasut???
Nici in Italia nu nasti cu dr care te urmareste, ci tot asa, cu moase (ostetriche), iar daca e ceva problema vine medicul care e in acel moment de garda cred.
Ionika..eu am depasit venerabila greutate de 71 kg
A, ca ati vorbit de pampers, eu am luat pentru 3-6 kg (asta era masura). Am luat pt inceput 2 pachete, ca si eu stiam ca se consuma macar 8 pe zi!
Vazut si poze, Iulika (iti sta foarte bine, sunt curioasa, tu cat te-ai ingrasat?), Ionika (si tu ai o burtica foarte faina; stai cumva in Galata?), Monikus (foarte fain hotelul, abia astept si eu la anul sa merg la mare; ai o burtica frumoasa, si voi doi sunteti frumosi ), Lullaby, esti o viitoare mamica foarte frumoasa, te prinde albastrul .
Apropo de dureri...eu le am noaptea, cand ma ridic sa merg la shushu, parca-s rata, ma dor si talpile. Sunt, cum se zice, un om cu greutate . Iar daca dorm mult pe o parte, imi amorteste partea aia, parca zici ca cineva a pus o greutate pe mine...de fapt sunt doar eu...elefantul.
Gata, am scris si eu in paralel cu cititul, de asta m-am intins!
Noapte buna (eu nu stiu cat mai stau...eventual mai bag o gogoasa si merg sa ma culc )
Gianina 31+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
monis5 spune:
loremunteanu - ai PM - iarta-ma, nu mai stiu, dar nu cumva ne-am mai 'intalnit' la discutia despre dr Nayel?
monis 26+
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Aa am uitat..Mi-a zis ca am mult lichid..De aici si explicatia unde sunt cele 20 de kile acumulate www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas |
frumoasa burtica...iar tu cred ca ai muuuuult lichid...ca nu stiu unde ai pus 20 de kile!
varsta bebe
poze
andraiulia spune:
Fetelor,. In sfarsit reusesc sa mai intru si eu pe la vooi.... Am tot fost plecata, acum am venit de la munte..si am avut comp la mine dar nu gasesc netu',so...n-am putut sa va mai "vad". Dar acum voi mai recupera... Doamne, chiar acum in timp ce scriam, am vazut ca au mai aparut 2 ingerasi!!!! Felicitariii!!!! Ma duc sa citesc ca e groasa...
Andrutza 33 + Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica