Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sunteti niste scumpele , dar poze cu patutz probabil ca zilele astea ca nu e montat inca , dar este din lemn cu sertar dublu sub si atat , saltea o sa comand maine pe net si lenjeria o duc la cusut maine ...

raluk16 si techila nu mai stergeti pozele de pe contul comun si puneti mana sa faceti cont personal si sa puneti la semnatura
diana_n daca ai stii de preturi ... dar romanu e prost (scuze) , dar e prost ca accepta asa ceva , la o aruncatura de bat (Ungaria) paritatea salariu-preturi comparata cu cea din RO e de tot rasul sau mai bine spus e JAAAALE , dar romanu e prost ca accepta

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

kemsy 20 de kile am luat..eu stau/am stat in galata (am vazut ca o intrebai pe Ionika) Si mie mi se påreau ca seamana blocurile..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am revenit
Am vazut aseara la stiri o faza cu o tipa, care a pus fotografii cu baietelul ei pe blogul personal, si a avut surpriza sa constate ca poza apare la un site de adoptii...asta apropo de a da pe privat sau pe public un album de foto...sau mai stiu eu ce masuri de securitate trebuie sa iti ei

Gianina 31+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria imi pare rau ca te-au ingrijorat oamenii rai . Trebuie sa fii optimista (ca ignorante nu mai putem , intr-adevar, ce bine era ...) si sunt sigura ca vei fi, dar acum toata situatia e agravata in mintea ta de oboseala, dureri, usturimi, etc.

Kemsy ma bucur ca acum ai venit multumita de la eco! Felicitari pentru toate vestile bune! Dar e de rau sa aiba 3300? Eu automat m-am gandit ca vei naste mai usor, nu ma pricep deloc?

Si mie imi amorteste partea pe care dorm, mai ales umarul. Dar eu credeam ca nu am tehnica buna si nu ma pricep cum sa stau. In viata mea n-am putut sa am echilibru pe o parte, sa dorm nici gand. Acum, de nevoie, o facem si pe asta. Dar imi e un dor sa dorm pe burta... ca si dorul de a ma scalda... . Recunosc ca eu de aia merg asa tarziu la culcare . Pe burta cand dormeam, puteam sa ma pun in pat la orice ora, adormeam imediat. Acum cu pozitiile astea ingrozitoare, nu pot adormi, si de aia merg in pat doar cand la propriu imi cad ochii la tv si as adormi si contorsionata in fotoliu

Va las totusi sa vad ceva la tv acuma seara, ori finalul la minti criminale, ori doi barbati si jumatate.

Va pup si va doresc o noapte linistita si odihnitoare

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si tot vorbind de dureri...ca vad ca e tema serii...am picioare de plumb. mai ales cand ma pun pe mers la serviciu si mai si urc vreo 30 de trepte...cand incep sa merg parca mi-a pus cineva ghiulele de tun si mi-a turnat plumb in picioare.

raluk inca nu stiu ucm sunt anticorpii ca abia mi-a luat azi sange. in schimb m-a mai intrebat dk ecografiile lui bb au iesit normale ca masuratori...ca semne ale unui bb cu probleme cu tiroida pot fi si niste masuratori cam aiurea si hiperactivitate in burta. ceea ce al meu a fost foarte atomic...dar asta nu neaparat e un semn rau in general. pai sa nu te dai cu capul de pereti? mai exista o analiza pe care ti-o pot face sa vada dk bb are probleme cu tiroida, dar asta iti voi spune in cazul in care trebuie s-o fac. momentan vreau sa ma gandesc ca totul e ok si ca imi fac griji degeaba ca o paranoica veritabila.

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Iulika, nu stiu cum aratai inainte, dar nu stiu unde ai pus cele 20 de kg . Apropo, mai ai un mesaj si faci 1000
Eu stau (cand merg in Romania), in Podul de Piatra, deci cunosc si zona Galata...

Gianina 31+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Aida, acum am vazut ca ai scris . Om face si cont personal...

Da sa ne spui maine si la ce salteluta te-ai hotarat

Somn usooooor!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
[br
suvite blonde si caramel/maronii. m-am facut in romania...dar aici nu stiu cine m-o mai face dupa ce nasc. ca la salon iti dai o mana si un picior...

Foarte bine arata, ma gandeam eu ca nu sunt doar suvite blonde si ca mai sunt si cateva caramel-ciocolatii. Sunt talentate fetele noastre. Chiar ca te-ai facut rachitoare (sper ca am scris bine).

Imi pare rau sa citesc de problemele cu tiroida, sper sa fie totul bine dupa nastere. Mama are ceva probleme, a tot mers la diversi doctori pentru mai multe opinii, dar se pare ca trebuie sa se opereze. Ma rog sa fie bine.

29 cu

Mergi la inceput

Inca unul si ma duc ca vad ca tot scrieti si vad mesaje inaintea celui postat de mine...

Maria sa ne tii la curent cu rezultatul Doamne ajuta sa fie toate bine!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raportez...vazut poze cu noua coafura lullaby care-mi place mult. vazut poze cu burtica de anco. rog postare pat de aida macar sa vad si eu cu ce ma stesez noaptea.

de la selen inca nici o reactie cu prezicerile mele despre nastere...sa vezi ce rosii imi iau pe cocoasa acusi.

claucia frumoase planuri.

ralucapuan dureri de stomac...de fapt e mai mult stare greata....am mancat mult mascarpone aseara...ma simt cum ma pate o indigestie...nici greata rea, dar ceva crampe ciudate si o senzatie de satietate fortata care prevad eu ca se va termina cam prost. oare sa fac un pik de regim? nu ar fi o idee rea.

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput