Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 12
kemsy spune:
Raluk, merci ca mi-ai spus, am schimbat si eu pe "doi barbati si jumatate", ca "minti criminale " e prea hard pentru mine la ora asta (eu visez urat si la o saptamana).
Asa mi-a intrat mie in cap sa fie bebe mai mare...ca ma gandesc ca mai si scade in primele zile...si ramane un matz mic. As fi vrut sa fie de vreo 3600-3800g.
Gianina 31+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
Iulika29 spune:
1000..Si cred ca plec in pat..Nu voi adormi cu siguranta acum pt ca bebe are program de seara si nu pot så ma ''bag''
Noapte buna fetelor!Vå dulce!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Foarte bine arata, ma gandeam eu ca nu sunt doar suvite blonde si ca mai sunt si cateva caramel-ciocolatii. Sunt talentate fetele noastre. Chiar ca te-ai facut rachitoare (sper ca am scris bine). Imi pare rau sa citesc de problemele cu tiroida, sper sa fie totul bine dupa nastere. Mama are ceva probleme, a tot mers la diversi doctori pentru mai multe opinii, dar se pare ca trebuie sa se opereze. Ma rog sa fie bine. 29 cu |
multa santate mamei tale. a incercat tot ce se poate?
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
andraiulia spune:
Dar s-a schimbat iar parola la webshots?...k nu mai merge
Andrutza 33 + Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac raluk16 si techila nu mai stergeti pozele de pe contul comun si puneti mana sa faceti cont personal si sa puneti la semnatura Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
adica cum adica??? ce sa fac? daca imi dai detalii ca la prosti fac sa stii....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
Lullaby_2009 spune:
Kemsy felicitari pentru bebe! Si eu vreau sa fie grasut, sa-mi spui daca ai descoperit cum. Dar 3300 e o greutate buna, zic eu. Asa cum spune si Raluk e mai bine la nastere si nici nu e un bebe mic.
Multumesc.
29 cu
delia79 spune:
Iulika, felicitari lui bb Bruce pt schema cu intorcerea capusorului in jos, stiu ca erai ingrijorata
Devylla, ma bucur cxa printesuca e bine. Te admir sincer pt planurile pe care le ai. Cineva (scuze ca nu mai stiu cine) zicea ca franceza e floare la ureche...... . Mie nu mi se pare
Claucia, jos palaria si pt planurile tale. Ce-i cu cheful asta de stiudiu pe voi ?
Dana, ce simpatic poate fi sotul tau cum practica schimbatul scutecelor pe Patrocle . Bravo lui! Btw, si eu in clubul celor ce se vor descurca singure
am ajuns cu recuperarile la cap 130........
31+
in curand mamy de Sofia scumpa
aidaciolac spune:
Lullaby_2009 io 2 dejte sus la amortit diverse membre
oooof MangaGirl inteleg atat de bine prin ce treci imi pare rau ca treci prin asa ceva
... dar stii cum e , ca degeaba te stresezi , ce va fi va fi ... si va fi ok
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
techila intri si iti faci cont nou cu numele tau si apoi incarci pozele cum deja stii , doar ca trebuie da selectezi la pasul 2 public sa putem vedea ca de data asta doat tu vei stii parola
... incearca ca e simplu
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl multa santate mamei tale. a incercat tot ce se poate? |
Multumesc, sa fie! Cam toti doctorii au spus ca e cel mai sigur sa se opereze, a incercat tratamente, dar nu au dat rezultate. Va merge din nou in toamna sa vada cum au evoluat, dar pentru siguranta se va opera. Oricum e cu liste de asteptare si dureaza mult pana te programeaza, of, of. Eu sunt optimista si sper sa fie totul bine.
Nu e cazul sa te ingrijorezi acum. Gandeste-te la bebe si fii pozitiva! Multa sanatate si sper sa ne dai numai vesti bune!
29 cu