Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 13
MangaGirl spune:
Am facut testul cu patriotul si iasa ce zice: 67%
E#351;ti cam prea patriot.
E#351;ti frate cu dracul, iar puntea e via#355;a. #354;i-e bine īn Romānia c#259; #351;tii c#259; altundeva nu te-ai descurca. Dac#259; #355;i s-ar da bani, ai #351;i arbora un steag de ziua na#355;ional#259;. Cānd vorbe#351;ti cu str#259;inii devii #351;i mai patriot decāt de obicei #351;i īncepi s#259; le spui despre Brāncu#351;i #351;i Duckadam chiar dac#259; nu-#355;i place nici pictura, nici handbalul. Nu ascul#355;i manele, dar dup#259; ce te īmbe#355;i, parc#259; merg. Ī#355;i place s#259;-i corectezi pe al#355;ii cānd gre#351;esc. #350;paga e prietena ta bun#259;.
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
kemsy spune:
Noapte buna fetelor, ne "auzim" maine (se vede ca sunt in concediu de ma prinde ora asta pe net )
Gianina 31+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
aidaciolac spune:
pai fetelor din UK cred ca trebuie sa va intoarceti acasa ca noi mai mult de 53% nu am scos
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Lullaby_2009 spune:
Cred ca merg la . E tarziu, n-am somn, dar ma asteapta o zi plina, asa ca, am fugit.
Va si va doresc somn usor!
29+ cu
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac techila intri si iti faci cont nou cu numele tau si apoi incarci pozele cum deja stii , doar ca trebuie da selectezi la pasul 2 public sa putem vedea ca de data asta doat tu vei stii parola ... incearca ca e simplu Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
saru' mana, am reusit. de maine acolo umplu de poze
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
monica_dicut spune:
SI noi ar trebui sa emigram
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
techila spune:
noapte buna fetele!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut SI noi ar trebui sa emigram |
eu cred ca vrei sa vezi daca poti lesina de ras cand iti masoara burta cu centimetrul de croitorie, nu ?
Cea mai fericita 34 + cu
monica_dicut spune:
toata lume apleaca la ??
raluk, eu la ce ma uit in seara asta???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
aidaciolac spune:
techila pai normal ca ai reusit , asteptam noile albume
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine