Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Am facut testul cu patriotul si iasa ce zice: 67%

E#351;ti cam prea patriot.

E#351;ti frate cu dracul, iar puntea e via#355;a. #354;i-e bine īn Romānia c#259; #351;tii c#259; altundeva nu te-ai descurca. Dac#259; #355;i s-ar da bani, ai #351;i arbora un steag de ziua na#355;ional#259;. Cānd vorbe#351;ti cu str#259;inii devii #351;i mai patriot decāt de obicei #351;i īncepi s#259; le spui despre Brāncu#351;i #351;i Duckadam chiar dac#259; nu-#355;i place nici pictura, nici handbalul. Nu ascul#355;i manele, dar dup#259; ce te īmbe#355;i, parc#259; merg. Ī#355;i place s#259;-i corectezi pe al#355;ii cānd gre#351;esc. #350;paga e prietena ta bun#259;.

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Noapte buna fetelor, ne "auzim" maine (se vede ca sunt in concediu de ma prinde ora asta pe net )

Gianina 31+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai fetelor din UK cred ca trebuie sa va intoarceti acasa ca noi mai mult de 53% nu am scos

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cred ca merg la . E tarziu, n-am somn, dar ma asteapta o zi plina, asa ca, am fugit.

Va si va doresc somn usor!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

techila intri si iti faci cont nou cu numele tau si apoi incarci pozele cum deja stii , doar ca trebuie da selectezi la pasul 2 public sa putem vedea ca de data asta doat tu vei stii parola
... incearca ca e simplu

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

saru' mana, am reusit. de maine acolo umplu de poze

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI noi ar trebui sa emigram

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

noapte buna fetele!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

SI noi ar trebui sa emigram

eu cred ca vrei sa vezi daca poti lesina de ras cand iti masoara burta cu centimetrul de croitorie, nu ?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

toata lume apleaca la ??

raluk, eu la ce ma uit in seara asta???

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techila pai normal ca ai reusit , asteptam noile albume

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput