Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
AI sa razi da am trait experienta asta sarcina trecuta deci stiu cum e si cu metru de croitorie si sincer nu mai vreau.
Prin urmare ma fac PATRIOATA
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
aidaciolac spune:
io cred ca ma uit pe pereti
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac io cred ca ma uit pe pereti |
de ce ? ti s-a stricat TV-ul ?
Cea mai fericita 34 + cu
aidaciolac spune:
nuuuuu , nu am somn , dar cred ca ma mut in dormitor sa adorm la lost
somn usor si pe maine la
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui aidaciolac pai fetelor din UK cred ca trebuie sa va intoarceti acasa ca noi mai mult de 53% nu am scos Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ei, ne incearca si pe noi nostalgia...eu stiu ca sunt o sentimentala si ma bate uneori gandul sa ma intorc...dar cand a vrut el, nu am vrut eu...iar acum nu mai am de ales. ca-mi place ploaia, ca nu...asta e.
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
Cred ca trag si eu pe dreapta poate reusesc sa dorm...
Somn usor dragelor
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
MangaGirl spune:
napte buna fetele...ce bine e de voi..eu am deschis emailul de la munca si hop..emial de la nebuna...unde e comunicatul meu de presa? deci...nu am scapare...tre sa stau sa-l scriu ca maine ma arunca pe geam...
varsta bebe
poze
aidaciolac spune:
MangaGirl spor la scris
... eu astept reclamele sa fac rocada baie dormitor
Aida ... 33+
Poze cu noi
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui aidaciolac MangaGirl spor la scris ... eu astept reclamele sa fac rocada baie dormitor |
asa...rubt it in my face
varsta bebe
poze