Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 19
mary_07 spune:
'neata
Greu va mai ajunge omul din urma
Am vazut si eu pozele Iulikai
Ieri am fost prin oras sa-mi cumpar sutiene/chiloti "moartea pasiunii"/bustiere.
Anco,am gasit la depozitul Denisa,cred ca stii unde e,sutiene pt alpatat din bumbac,cu 10 lei(daca te intereseaza).Mi s-au parut ieftine,comparativ cu preturile din farmacii.
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!
aidaciolac spune:
Danuta1979
alex eu zic ca e cam tarziu sa o tunzi acum ca imediat se face frig ...
eu va din mers , am plecat
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monis5 spune:
Neata fetelor, o cafeluta tuturor. Sau o lingura de miere
aidaciolac si eu am patit de cateva ori sa ma trezesc cu carcei la ambele picioare in gamba, de nu stiam pe ce parte trebuie sa cobor din pat... incerc de atunci cu miere, cica ar ajuta. Pe de alta parte sper ca e doar ceva temporar, pentru ca tata are de ex carcei de f multi ani si toate tratamentele naturiste pe care le-a incercat au fost fara folos
loremunteanu - mi se parea mie... am cautat aseara subiectul dar nu am mai reusit sa-l gasesc. Ma mai uitam din cand in cand... reciteam cu placere ce scria Alunelsialbinuta, tare imi lipseste in continuare fata aia . Ma duc pana la urma la Haiduc, pentru ca am avut o experienta buna pana acum cu el.... fata de Parvu de la Elias. Nu e asa charismatic precum Parvu dar sper sa fie totul bine pana la coada.
monis 26+
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine. EU m-am trezit, rectific, am fost trezita de niste dobitoci care aruncau cu sticle de plastic sau nush ce faceau pe la ora 7
DRept pentru care m-am gandit eu sa fiu harnicuta. Asadar am strans prin casa, am dat cu aspiratorul sei am sters praful (nu pe tot ). SI e abia ora 9
DA vad ca nici voi nu ati avut somnic
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mkunigunda spune:
Ionica iti tinem pumnii pentru eco! Cred ca nu mai ai rabdare sa-ti vezi bebelina!
Eu am fost ieri la consultatie si m-am intors super fericita.
Bebe e bine, la fel si eu (o mica anemie care se va tratat cu cate o pastila de fier luata la 2 zile), colul e lung si inchis, asa ca sunt in culmea fericirii.
Iulika sunt super pozele! Ce burtoi frumos ai!Ptiu-Ptiu sa nu te deochi!
Vreau si eu parola ca sa pot citi multitudine de articole postate pe mailul comun. Se indura cineva?
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
laura78nico spune:
Buna dimineata si de la noi
Doamne da ce spor aveti!
Acum tb sa fug sa citesc din urma cred ca am un capitol de recuperat!
Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Ionica iti tinem pumnii pentru eco! Cred ca nu mai ai rabdare sa-ti vezi bebelina! Eu am fost ieri la consultatie si m-am intors super fericita. Bebe e bine, la fel si eu (o mica anemie care se va tratat cu cate o pastila de fier luata la 2 zile), colul e lung si inchis, asa ca sunt in culmea fericirii. Iulika sunt super pozele! Ce burtoi frumos ai!Ptiu-Ptiu sa nu te deochi! Vreau si eu parola ca sa pot citi multitudine de articole postate pe mailul comun. Se indura cineva? _ 31+ cu dragostea noastra Victor O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Activeaza-ti pm si iti trimit parola
Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
Fragutza spune:
Neatza, ladies!
Miha, multumim pentru plan! Ma gandesc sa-l intreb si eu pe medicul meu cate ceva, macar legat de ce-i va face la bebe, analize & co..dar vorba Aidei, cred ca va face ochii mari.
Azi mi-am scos o geanta in care imi voi pune lucrurile pt spital. Mai am cate ceva de cumparat, dar macar sa incep.
35+ Natalia
ramsan spune:
Neatza fetele!
ca mi-ati lipsit ieri. Cauza a fost o infectie virala a compului (si antivirusul asta pe care il am nu face fata ca lumea).
Tre sa vad si eu poze cu burtik de Iulika. Cred ca e frumoasa precum o luna plina
Ma apuc si eu de prestat ceva de-ale gurii, nimic care sa va faca pofta: o ciorbita si niste snitele din piept de pui.
Daca am timp astazi postez din nou lista burticilor pe emailul comun, cu rectificarile de rigoare
Ramona
Tudor Gruia 31+
AMR 9 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
MangaGirl spune:
buna dimineatza gugustiucilor.
mihaela si multumim pentru birt planuri. luciasunt la fel de plopista ca si tine. eu abia acum am reusit sa pun pe foaie 5 intrebari pt moasa...ei...mi-a trebui ceva timp, nu?
am descoperit azi noapte de ce am dureri de burta si crampe. pai m=-am trezit pe la 4 si ceva ca simteam ca-mi taie cineva burta...explicatia - dormisem pe spate. mi-a mai trebuit vreo juma de orade stat pe lateral cu perna sub burta ca sa-mi treaca durerea ca-mi venea sa ma urc pe pereti.
cat despre tiroida...majoritatea mamelor trec printr-o faza de tiroidita de sarcina imediat dupa nastere. e o inflamatie a tiroidei care se manifesta prin creste in volum si valori ridicate. de aceea e bine sa facem niste teste dupa, adika pe la 6 sp si sa le repetam ulterior.
m-am cantarit azi dimineata...68 de kilograme. deci si planul meu cu maxim 70 s-a dus naibii. oare unde ajung?
am terminat de scris release-ul si numai vad ca vine un email la ora 7 dimineata de la nebuna. fratele meu..excesul asta de zel ma doboara.
ma bag la dus. oare am mai vrut sa spun ceva? multumitm pentru bancuri in dimineata asta si nu faceti ca mine - NU DORMITI PE SPATE.
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com