Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Chiar ma intrebam cine mai face ochisori
Neata Aida cum e agenda pe azi ? incarcata ?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

kawaichan daca eu puneam intrebarile alea imi radeau in fata ca la prosti

]

'neata

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

De ce..? Ca stiu ca fetele se duc cu listuta de intrebari la doc,parca asa am mai citit pe aici..e in functie de doctor/spital?
Eu am schimbat spitalul(la clinica nu se faceau deliveries),de aia mi-am facut cearceaful,dar in mod normal mergeam si eu cu cate un set mai scurt de intrebari la fiecare consultatie...

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

'Neata fetele!
Bine v-am regasit, mi-a fost dor de voi.
De azi am intrat in prenatal.Yuppyyyyyy!!!
Felicitari Mimica pentru cei doi ingerasi Luca si Matei.
Ma duc sa mai citesc ce ati mai pus la cale

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Chiar ma intrebam cine mai face ochisori
Neata Aida cum e agenda pe azi ? incarcata ?

Cea mai fericita 34 + cu

toata noaptea m-am foit si m-am plimbat la wc , nici nu am zis ca ma trezesc dimineata , dar cu o ora inainte de ora de trezire , carcelul
nu stiu inca lista de azi faza e ca husbandu e suparat pe mine ca nu am cumparat tot ce trebuie si ca trebuie sa mergem acum , ca aseara nu m-am simtit bine si ma durea cam rau jos ... dar acum trebuie sa merg la med de familie care e si pediatra sa imi dea perenatalul si sa ma masoare ...
voi ce faceti azi?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Manga,acum ca ati deschis voi discutia cu afectiunile tiroidei m-am mai luminat si eu ce si cum,ca eram habarnista rau de tot...sper din tot sufletul sa treci cu bine peste hopul asta si sa nu fie nevoie de teste suplimentare..pup si imbratisez !

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata la burtoase!

Monis, da ne-am intalnit la subiectul lui Nayel. Pana la urma mergi la el sau la Haiduc?

Loredana 32+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza si somn usor!
m-am trezit si eu dar ma duc sa mai trag un pui de somn...

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata vorbaretelor

Eu ma pregatesc sa merg la dr. la Bucur la control. Sper sa fie totul bine. Sa-mi tineti pumnii, ok?

Bebita mea nu se mai misca asa tare de vreo sapt. Uneori abia o simt. E normal?

Pun acum poze pe webshot cu patutul cel nou. Sper sa va placa.

Pupici.

Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Neata si de la noi!

De 2 ore ma chinui sa va prind din urma, aveti un spor noaptea de nu e adevarat!

Si de bine ce v-am prins plec la medica de familie sa imi iau trimitere ptr analize....revin!

PS: asta dupa ce azi dimineata am periat si descalcit cainele mai bine de jumatate de ora ptr ca mi l-a adus soatza de afara PLIN de scaieti, am zis ca innebunesc, tare ma bate gandul sa o tund.

va pup, sa fiti cuminti

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Revin o secunda ca nu ma pot abtine....ce chestie tareeeeeeee am descoperit!!!!!!!!!

Lullaby asa-i ca vineri ai fost la CFR2 la camera de garda imbracata exact ca in pozele din album?????

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput