Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
[Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb.
- Nu va suparati, pot sa intru?
- Desigur!
- Pot sa ma dezbrac? Zice femeia cam tematoare.
- Bineinteles!
- Pot sa ma asez pe masa?
- Da, da!
Dupa vreo 10 minute de stat pe masa, in care cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba:
- Dar nu veniti sa va uitati la mine?
- Ba da, doamna.
Vin cei doi, se uita si exclama:
- OOOAAAAUUUU!!!
- E chiar asa grav dom’ doctor?
- Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii

...asa, pentru o dimineata minunata!

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Dana si eu eram inainte pt un bebelus "gras" Adica de peste 3500g,insa pe parcurs cand am auzit de tot felul de patanii cu blocaje pe birth canal si cu bebelusi trasi cu forcepsul un aprox 3000g a inceput sa mi se para ideal...Ce folos ca a ajuns un bebe dragut si grasut daca exista posibilitatea de a avea probleme..?
Mama a patit-o cu fratele meu(a avut 3900g la nastere),s-a blocat copilul la iesire si l-au tras cu forcepsul...cand a iesit a zis ca era negru,credea ca murise.Mama a suferit 2 epizio imense si a pierdut enorm de mult sange din incercarile repetate ale doctorului de a folosi forcepsul,a stat in coma vreo 24h dupa asta.
Ieri cand discutam cu moasa intrebarea legata de vacuum/forceps si cand o vedeam cum da neputioncioasa din cap m-a cam luat cu friguri sincer sa va zic...mama zice sa aleg cezariana,dar daca nu e timp suficient? Oricum,sa ne fereasca Dzeu pe toate de asa o situatie !

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Citat:

Neata Dana
Cum poti sa papi asa dimineata ? Niciodata in viata mea nu mi-a iest faza asta cu micul dejun.
Oricum sa ai pofta

Lucia cred ca este vorba de obisnuita; plus ca daca nu mananc ceva dimineata, nu ma simt prea bine (ameteala, un pic de durere de cap..semne din acestea de hipoglicemie) (si cum pap ceva, cum merg la baie..asa ca scap de-o grija). Am avut si eu perioada mea de rebeliune, cand cafeaua si tigara imi asigurau "energia" pana la ora 10, dar uite, ca sarcina aceasta mi-a dat vointa sa ma ordonez putin;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:

Neata Dana
Cum poti sa papi asa dimineata ? Niciodata in viata mea nu mi-a iest faza asta cu micul dejun.
Oricum sa ai pofta

Lucia cred ca este vorba de obisnuita; plus ca daca nu mananc ceva dimineata, nu ma simt prea bine (ameteala, un pic de durere de cap..semne din acestea de hipoglicemie) (si cum pap ceva, cum merg la baie..asa ca scap de-o grija). Am avut si eu perioada mea de rebeliune, cand cafeaua si tigara imi asigurau "energia" pana la ora 10, dar uite, ca sarcina aceasta mi-a dat vointa sa ma ordonez putin;

Atunci lasa-ma sa-ti strang mana (si nu la usa) prieteneste si sa te felicit

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Ce frumos scrie la Coffe Chat
"Copii unesc sau dezbina un cuplu ?"
Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Nici eu nu bagam nimic pana la pauza de pranz,eventual o cafea dimineata sa nu adorm la volan,insa dupa ce am ramas gravi imi venea sa ma urc pe pereti daca nu aveam ceva in stomac.Asa am inceput eu sa bobinez de dimineata de toate pentru toti

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Ufff, mihaela ce experienta groaznica a avut mama ta..doamne fereste!
Mie sincer, mi-a fost teama un pic sa postez aici faptul ca vreau un bebe mic..de, as putea fi luata drept mama denaturata care se gandeste mai degraba la vaginul ei decat la copilasul pufos..dar ma bucur ca mai sunt persoane care gandesc la fel!
data trecuta cand l-am intrebat pe medic despre G estimata (aici, in Cluj, trebuie sa intrebi..nu ti-o spune de la sine), ne-a raspuns asa, mai incet "ei, nu o sa aveti o fetita grasuna, dar va creste ea!"..eu eram toata numa un zambet!

Eu ies un pic..niste cumparaturi, pe racoare! va

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:

Eu ies un pic..niste cumparaturi, pe racoare! va

sa nu uiti de piersici

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Buna dimineata fete dragi!
pap nuci cu susan si miere! impart cu cine vrea

io vreau ca am avut un carcel dimineata asa din somn

kawaichan daca eu puneam intrebarile alea imi radeau in fata ca la prosti

luto tari bancurile

'neata

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:

Ce frumos scrie la Coffe Chat
"Copii unesc sau dezbina un cuplu ?"
Doamne ajuta sa fie bine pentru toata lumea

La mine nu apare subiectul acesta! este tot cel de ieri cu "memoria ca pedeapsa"..

EDITEZ s-a schimbat si la mine..oare nu am vazut eu bine inainte?
Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput