Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Eu croisante nu am sa va pregatesc la micul dejun dar mai am una tare:
Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb.
- Nu va suparati, pot sa intru?
- Desigur!
- Pot sa ma dezbrac? Zice femeia cam tematoare.
- Bineinteles!
- Pot sa ma asez pe masa?
- Da, da!
Dupa vreo 10 minute de stat pe masa, in care cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba:
- Dar nu veniti sa va uitati la mine?
- Ba da, doamna.
Vin cei doi, se uita si exclama:
- OOOAAAAUUUU!!!
- E chiar asa grav dom’ doctor?
- Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii
Cea mai fericita
34 + cu 
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Eu croisante nu am sa va pregatesc la micul dejun dar mai am una tare: Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb. - Nu va suparati, pot sa intru? - Desigur! - Pot sa ma dezbrac? Zice femeia cam tematoare. - Bineinteles! - Pot sa ma asez pe masa? - Da, da! Dupa vreo 10 minute de stat pe masa, in care cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba: - Dar nu veniti sa va uitati la mine? - Ba da, doamna. Vin cei doi, se uita si exclama: - OOOAAAAUUUU!!! - E chiar asa grav dom’ doctor? - Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii Cea mai fericita 34 + cu ![]() |

Mihaela
35+ cu
baby Joshua
kawaichan spune:
Off mi-ai facut pofta cu croissantele alea si tocmai m-a certat doctorita ieri ca am luat prea mult in greutate

Mihaela
35+ cu
baby Joshua
lutoniana spune:
Merci Mihaela interesant, ma pun pe citi mai in profunzime.
De exemplu la eliminarea placentei, iertati-ma stiu ca s-a mai discutat, dar mi-au spus ca putem sa o asteptam pe cale naturala sau sa-mi faca o injectie s se elimina in 5 minute.
De ce as alege sau nu injectia 

Cea mai fericita
34 + cu 
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Merci Mihaela interesant, ma pun pe citi mai in profunzime. De exemplu la eliminarea placentei, iertati-ma stiu ca s-a mai discutat, dar mi-au spus ca putem sa o asteptam pe cale naturala sau sa-mi faca o injectie s se elimina in 5 minute. De ce as alege sau nu injectia ![]() ![]() Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Pai eu as opta pt eliminare pe cale naturala.Stiu ca daca nuiese in 30 min atunci se aplica alte proceduri..
Mihaela
35+ cu
baby Joshua
Dana15 spune:
Buna dimineata fete dragi!
pap nuci cu susan si miere! impart cu cine vrea
Mihaela multumim frumos pentru informatii

..si pentru linkuri!
ce fain sa poti sa-ti faci un birth plan si cineva sa si fie interesat de el!
Gianina greutatea pe care ti-a estimat-o medicul pentru bebe mie mi se pare ideala! sa nu te superi te rog, dar copilul va recupera cu siguranta in G (cu toata scaderea care este obisnuita)..si apoi, eu sunt si un picut egoista
, ma gandesc la mine si zic "mai micut, sa alunece usor"![]()

Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Buna dimineata fete dragi! pap nuci cu susan si miere! impart cu cine vrea ![]() Cu mine,cu mine ![]() ![]() ![]() Dana 30s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Mihaela
35+ cu
baby Joshua
Dana15 spune:
Miha
...dau, dau
..mai sunt vreo 3 lingurite, dar consistente!
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Neata Dana
Cum poti sa papi asa dimineata ? Niciodata in viata mea nu mi-a iest faza asta cu micul dejun.
Intai se baga cafele, tigari (pe vremea cand nu eram gravida) ..se spala, se una alta...si apoi mancam ...pe la 10 dimineata.
E un program prost dar ce sa-i faci...puterea obisnuintei 

Oricum sa ai pofta 
Cea mai fericita
34 + cu