Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Ionica iti tinem pumnii pentru eco! Cred ca nu mai ai rabdare sa-ti vezi bebelina!
Eu am fost ieri la consultatie si m-am intors super fericita.
Bebe e bine, la fel si eu (o mica anemie care se va tratat cu cate o pastila de fier luata la 2 zile), colul e lung si inchis, asa ca sunt in culmea fericirii.
Iulika sunt super pozele! Ce burtoi frumos ai!Ptiu-Ptiu sa nu te deochi!

Vreau si eu parola ca sa pot citi multitudine de articole postate pe mailul comun. Se indura cineva?

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Activeaza-ti pm si iti trimit parola

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Nu e activat automat? Apare in meniul contului. Cum trebuie sa fac?

_

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am pus si eu o ciorbica la foc,mai adun una alta de prin camera...pana nu se incinge de calc in casa,ca atunci stau tolanita in pat cu Alex

Eu nu pot defel sa dorm pe spate,simt sa-mi apasa pe nush ce,am impresia ca si bb sta chinuit.

Vineri mergem si noi la ecosi tot atunci vom stabili data (adica de vineri in 2 sapt...21 august)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neataaaa!
Vreau si eu croissant!Merge dupa un bol de lapte cu cereale.Eu si inainte mancam inainte de a bea cafeaua si de a fuma tigara, pentru ca aveam probleme cu stomacul.Acum, nu mai zic, ma culc cu burta plina, si visez bolul de cereale de a doua zi!
Acum, daca va aud..parca vad si eu avantajul unei greutati mai mici al lui bebe... iese mai usor
Trimit repede ca am vazut ca ati ajuns la pagina 20
Asta la vista!!

Gianina 32+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata si de la noi!
Danuta1979 !
Sa-mi spui si mie cum este la Bucur daca te duci. Dc este mai k trimite un PM.
+ 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Citat:

Ionica iti tinem pumnii pentru eco! Cred ca nu mai ai rabdare sa-ti vezi bebelina!
Eu am fost ieri la consultatie si m-am intors super fericita.
Bebe e bine, la fel si eu (o mica anemie care se va tratat cu cate o pastila de fier luata la 2 zile), colul e lung si inchis, asa ca sunt in culmea fericirii.
Iulika sunt super pozele! Ce burtoi frumos ai!Ptiu-Ptiu sa nu te deochi!

Vreau si eu parola ca sa pot citi multitudine de articole postate pe mailul comun. Se indura cineva?

_

Activeaza-ti pm si iti trimit parola

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Nu e activat automat? Apare in meniul contului. Cum trebuie sa fac?

_

Am rezolvat intre timp, m-am prins de smecherie, asa ca acum pot primi PM
Astept parola

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
hm...sa scriu aici sau sa astept capitol nou oare?...vad ca n-a anuntat nimeni ca se apuca, asa ca-i dau bataie....

ieri...zi plina...dimineatza ultimul curs, nimic interesant, recapitulari si intrebari din prtea noastra....ce e mai important e ca tipa ce a tinut cursul e f deschisa, si a zis s-o sunam oricand mai avem intrebari, deci am pe cine sa stresez (in afara de voi )

dup-aia: - librarie - schimbat cartea dr spock, ca ii lipseau vreo 20 de pagini...
- cautat material pt lenjerie - nerezolvat
- luat inca 2 camasi dragutze, cam ca ale Monicai, tot de la vienetta, o gramada de bani, stiu ca ea zicea niste preturi mai rezonabile, dar nu mai aveam rabdare sa mai caut in alta parte - pun si poze cat de curand
- luat slapi, chiloti, sosete mai largi ca ale mele nu prea ma mai incap, sutiene de alaptat la 6 ron bucata (nah, Mary, ca te-am luat ) - macar am mai recuperat pierderea de la camasi...
- mers la soacra-mea, mancat, dormit vreo 2 ore
- control la 18, am intrat pe la 19.30, ca avusese dr o nastere si i se decalasera toate programarile. Bebelina e bine, 2.9 kg, capul mai mare decat restul masuratorilor - chestie de gena, cine a cunoscut la viata ei tatari cred ca au observat ca sunt mai caposi si la propriu si la figurat Asa ca o sa ma cam rupa la nastere, ca pare si grasana, si capoasa, mama-mama....tre sa incep masajul neaparat

Manga, am pregatit si rosiile, culese proaspat din gradina, zemoase zemoase si am cateva si pt Monikus si a mai zis cineva ca m-a visat cand nasteam parca?! sa se anunte, ca s-au copt multe rosii si n-am ce face cu ele
dar sac ca am colul inchis, placenta grad 2, asa ca nu sunt inca semne de nastere....desi mi-as dori sa se intample in august, pt ca de pe 2 sept pleaca dr mea in concediu si ma paseaza unui coleg bine ca macar ne-a zis, si nu ne lasa pur si simplu balta, si ne-a si recomandat un medic...sa vedem....

trimit si revin..

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata!
am o punga cu 15 croissante langa pat, mi le-a last sotz ca sa le mananc....ce o crede el despre mine de fapt???

alex, nu tunde animala ca eu am auzit ca sept si oct vor fi friguroase. perie fata de des, leneso!! si mai si pup-o un pic

eu si azi am in program nimc, ca de obicei, doar cele 2 repede: la ora 11 Captain Planet si la 5 diseara columbo....poate mai gasesc ceva.

tocmai mi-am dat seama ca azi e ziua lui tata

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Asam...tot la control: a mea si-a luat esarfa in toiul verii, are circulara, dar cica nu e stransa, si se poate naste natural fara probleme...mi-a mai dat sa fac niste analize pana la urmatorul control, plus mi-a prescris niste ovule, pt curatarea colului, una la 2 zile...voi ati primit asa ceva??
mi-a mai explicat si ea cum trebuie impins la nastere, pt ca la nasterea pe care o avusese in ziua aia cica mamica nu impingea deloc cum trebuie, si s-au chinuit mult si bine, desi bebe era micutz, de 2.7 kg....

dupa control am dat iama si intr-o farmacie, si acum cred ca pot spune ca sunt 95% pregatita de nastere am gasit si detergent dermalin, azi o sa-i pun hainutzele la spalat si de calcat...vedem daca mai am chef sau o las pe maine...

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!! Multumesc de cafelutza si croisante..de la Techila(normal ca sotu s-a gandit si la fomistele de pe forum.. ce credeai??))

Danuta bafta la eco..

Selene wow 2.9..Felicitari pt grasunicå..Musai så incepi cu masajul.. Cred ca o så ma apuc si eu så spål hainutele ca nu le-am spålat pana acum..

fetelor ce iubesc dimineata..Må simt ca o gazela in miscari fata de seara..Parca zici ca sunt decat in luna 5 asa de usurica si bine ma simt..Pana ma foieste nitel bebe..Are program..adoarme pe la 12 noaptea si doarme pana pe la 10-11 si apoi incepe spectacolu..

Kawaichan cam aceleasi raspunsuri le-am primit si eu dar pe parcurs ca nu am fost asa ordonata in ganduri ca tine si så i le pun toate odatå..Singura diferenta e ca exista anestezist non-stop Si ca nu tb så aleg epidurala inaine ci atunci pe loc..poate merge cu masca de gaz si nu mai vrei ...Cica la multe functioneaza decat cu masca de gaz..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Selen,felicitari pt grasunica
Eu am terminat ciorbica,am curatat bucataria si acum program de leneveala
Intrebare: unde e "coffee chat"?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput