**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Arcadia ma bucur ca bebelina e bine! sa va fie de bine iesirea la mare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Arcadia, sarumana, ma bucur ca ti-a placut articolul si ca v-ati plimbat la mare, la munte, la tara. Bravo, distrati-va acum caci pe urma ar fi mai greu. Cum o va chema pe fetita?
Ella, bine ai facut ca le-ai scris; si pe mine ma enerveaza ca la CMU unele rezultate ies f greu. Nu puteai cere sa ti le faca in regim de urgenta? De curiozitate: pe ce criterii alegi sa mergi la CMU/Medlife? Bogdanel e bine, cred ca a fost de la apa; de azi merge iar la cresa. Apropo de bronsiolita, si Bogdanel avea predispozitie la afectiuni respiratorii cand era mic; la fel de speriata de astm eram si eu, mai ales ca soacra-mea si bunicul sotului au astm. Taropa imi recomandase prevnar insa nu l-am facut. Baiatul e bine si nu-mi mai fac griji.
Cu vizita, suntem acasa in w-e; mi-ar face placere sa veniti la noi sambata sau duminica dupa-amiaza cu sau fara Bob, cum stiti voi. V-ar surade frigarui de pui la gratar cu lemne servite in stil rustic? Evident bere, suc si dulciuri pe langa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Liv,
venim cu placere daca e bine; ne auzim vineri cel mai bine.

La CMU mergem fiindca am abonamentul de firma, ca si tine.
La Medlife ne-am dus fiindca era weekend si e singurul spital privat.
CMU nu poate in weekend decat sa-mi trimita BGS-ul; am apelat pana acum la ei de vreo 3 ori si au fost foarte prompti, salvarea a venit dupa ceas in 5 minute.

Arcadia,
bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Ne-am intors de la CMU; tragedie mare cu recoltatul; a trebuit sa-l tinem si de maini si de picioare.
Si cel mai tare ma enerveaza ca rezultatul la exudat e gata pe 15 august; o sa le scriu chiar azi un email ca sunt chiar nesimtiti; cum e posibil sa astept 11 zile un rezultat?

Cu febra ne luptam mai putin ca ii dam antitermice sistematic, din 4 n 4 ore; azi o sa-i dau din 6 in 6.
Nu prea sunt eu convinsa de schema asta , de a da antitermic regulat pentru a tine febra sub control, ca si febra asta are rolul ei, benefic; dar pediatra a spus ca febra asta de peste 39 nu e ok mai ales daca a avut atatea episoade.

Alina,
imunobaby e homeopat?
Eu stiam de septilin de la Himalaya, dar trebuie dat cateva luni ca sa aiba efect.
I-am facut lui Bob exudatele, homoleucograma, proteina reactiva, VSH si electroliti.

Trebuia sa-i faci si o imunograma daca tot l-ai intepat. Nu-i nimic, poate mergem impreuna , ca sa avem concert pe 2 voci, ca si Mara face la fel. Nu stiu daca e homeopat, dar cred ca da, ca e din plante, are macese, echinaceea si inca unele de-astea. Am citit si de Septilin, si de unele de la Forever Living Products, nu mai stiu cum le zice, si de Broncho-vaxom. I-am dat Imunobaby, ca asta i-a recomandat pediatra, dar zilele astea vreau sa merg la un homeopat prin Colentina, dr Chirila, mi l-a recomandat un coleg, sa vorbesc cu el despre imunizare. Am gasit aici un articol care mi se pare interesant pe tema asta http://sanatate.jurnalul.ro/stire-sanatatea-noastra/imunitatea-un-scut-miraculos-289502.html

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Legat de IOMC, mama a lucrat acolo 40 ani si multi dintre doctorii de acum sunt copiii colegilor mamei, cu care ma stiu de cand eram mici. Noi am ajuns acolo o singura data, cand a facut Saby o viroza complicata cu o bacterie si, asa cum spunea Clem, febra crestea brusc in decurs de 2-3 minute. Totul a fost bine, de la doctori pana la asistente, infirmiere, dotare si curatenie. Puteti merge acolo la UPU direct, fara trimitere.

Ella, imi pare rau pentru recoltarea cu chin. In mod normal rezultatele la analize trebuie sa vina in maxim 4 zile, sunt unele probe care necesita sa stea mai mult timp pe mediile de cultura, dar nu 11 zile.
Noi ne-am plimbat mult, saptamana viitoare mergem iar la mare, ne plimbam si prin Bucuresti, in IOR am mers cu Larisa fix de 2 ori pana acum. Poate daca veniti mai aproape o sa iesim si noi mai des .

Legat de vaccinuri, nici noi n-am facut ROR-ul si nici altceva in afara de Ifanrix. Urmatorul vaccin va fi la 4 ani. Pentru intarirea imunitatii am inteles ca functioneaza bine imunorezistan-ul. Noi mergem pe natural, acum Saby bea lapte de la mami, ca am prea mult si e pacat sa se piarda.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina,

tocmai ca n-am stiut ce sa cer azi ref la analiza de imunitate, ca am uitat ieri sa intreb pediatra iar asistentele nu stiau ce sa-mi recomanda ca cica au o gramada de analize ref la imunitate.
O sa sun acum sa vad daca poate din sangele recoltat sa-i faca si asta ca mi s-a parut ca i-au scos cam mult, vreo 3 eprubete; si ma gandeam cate fripuri in sange ar trebui sa manance ca sa puna la loc sangele, ca el mananca cate 1 lingurita de carne pe zi, numai eu stiu cat toc la ea ca sa n-o scuipe.

acuma din cate stiu eu, daca e din plante nu e musai sa fie homeopat; cele homeopate pot fi din plante dar nu intotdeauna si reciproca.
Poate ne spune Anca/Carla mai multe despre homeopatie ca stiu ca e" very keen on...".
Este un homeopat bun la CMU, dr Simu; mi-ai dat o idee buna, ma duc si eu la el sa intreb ce sa-i dau lui pentru imunitate.

Mergi la inceput

Habar n-aveam, ca nu prea stiu care-i diferenta exacta intre homeopate si celelalte. Da, suna sa vezi daca-ti poate lucra, ca data trecuta cand i-a lucrat analizele Marei tot asa ii recoltasera mai mult pt cateva analize si am sunat sa ii rog sa-i lucreze mai multe. Eu am vb direct cu o tipa de la laborator. La Medlife asta.

"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clem are dreptate, nu toate preparatele din plante sunt homeopate, n-am retinut la care anume se refera discutia.
Ce va pot spune cu siguranta este ca eu n-as da broncho-vaxom la copil din cauza ingredientelor si a efectelor secundare.
(In primul rand, acesta trebuie recomandat numai dupa o cunoastere foarte buna a pacientului si a istoricului acestuia si dupa o serie de teste alergologice, reactiile alergice sunt foarte severe. De asemenea, administrarea ar trebui facuta numai sub supraveghere medicala si monitorizare semi-permanenta. Ideea e ca sunt alternative fara atatea complicatii)

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Era vb despre Imunobaby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella ai fost si la Taropa sau doar la analize? Confirm si eu cu CMU in week-end, am sunat intr-o sambata pentru un control la pediatru, mi-au cerut 2,5 mil consultatia....asa ca am mers la medlife...era liber, fara programare.

Noi am fost dimineata la tati la serviciu....unde am sitit si cutremurul. Maya s-a jucat toata dimineata cu o colega a tatalui....respectiva colega l-a intrebat la 3 cand a plecat (program redus de maternitate) daca Maya a facut bolile copilariei ca fi-sa e plina de bube acasa... imi vine sa mor si sa o omor....noi duminica plecam in concediu, cei drept fara Maya.....nasol, sper sa nu se intample nimic...

carla spune-ne mai multe de broncho-vaxom.

Referitor la novocalmin...dupa ce am citit articole ca este interzis in UE nu i-am mai dat nici eu (cei drept nici nu am avut in casa, ii punea dr pediatru doar dupa vaccin)...in iarna am fost la munte cu o familie de dr...Maya a facut temperatura, ce si fetita lor...i-au dat fara probleme novocalmin....si mi-au dat si mie sa ii bag Mayei...nu am avut ce sa fac, nu aveam altceva, era seara...am avut mustrari de constiinta...ei nu, adica familia de dr...cand le-am spus de ce se intampla in UE au raspuns ca este o prostie, novocalminul se foloseste de ani de zile in spitale, a fost un caaz de moarte subita la un bebelus dar nu s-au gasit inca cauzele...

Mergi la inceput