**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, Imunobaby este din plante, nu homeopat. Eu sunt destul de stricta in legatura cu ingredientele, dpdv al meu este rezonabil ca si compozitie.
Mica, colega sotului mai are par in cap? Sa fi fost in locul tau nu stiu daca ii mai ramanea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mama, ce inconstienta! Sa fi fost in locul tau, si eu ma racoream un pic.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,
ref la CMU in weekend, nu stiu de tarife, ca noi suntem pe abonament, e inclusa ambulanta si consultatia.
ce vroiam sa spun e ca CMU nu are spital privat, e doar clinica; au doar maternitate privata dar nu primesc urgente de pediatrie.
In trecut aveau program pe urgente pediatrice sambata in sediul din Enescu; dupa ce au deschis CMU Kids, sambata si duminica nu mai au program pe nicaieri.

si vroiam sa-ti spun concediu placut!, sa ne arati poze de pe barca.

hai ca poate Maya e bine si n-a luat vreo boala de-a copilariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mica, problema cu novocalminul este ca are aceeasi substanta activa ca si algocalminul, care este interzis in UE din multe motive. Eu l-am folosit doar in caz de urgenta. De broncho-vaxom am cam zis, eu l-as evita.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cica i-am mai trecut bubele...sper sa fie de la ficatul pe care l-a mancat ieri.

Am auzit multe persoane multumite de broncho-vaxom...nu am citit insa nimic pe net de el, o sa ma uit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Despre novocalmin/algocalmin, mi-a spus o farmacista (care are copil de virtsa capsuneilor), ca a citit ca in Ro si in citeva tari nu e interzis, pt ca avem alt fond genetic si nu reactionam ca cei din statele in care este interzis. Acuma nu stiu cit adevar cuprinde aceasta teorie.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Da, noi suntem balcanici

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Alynta27, Ioana13, Graviduta, Ibelciug, Arcadia, va multumesc frumos ca v-ati uitat la fotografiile noastre! Teodora primeste multe hainute ... nici nu apucam sa le imbracam pe toate ... Acolo era de ziua ei ... faceam parada modei ... doar ca ea nu prea avea rabdare ... inainte ne poza frumos ... acum se enerveaza daca insistam. In unele poze chiar nu am mai reusit sa o asortez ... am facut fotografiile la intamplare ... puneam rochitele si pozam ....

Graviduta, nici noi nu suntem bolnavicioase si mai amanam vaccinarea asta! Imunobaby nu e cel din aceeasi gama cu Calma Baby ... cel din San Marino?? Mie cel din urma mi s-a parut bun ... il folosim si acum uneori .... De la Ella stim de el.

Ibelciug, Teodora era la gradinita ... vinerea ... Era cuminte si atenta la tot ce se intampla ... interactioneaza super cu toti copiii ... mai ales cu cei mai marisori ... si imi placea sa o duc la educatoarea-nasa ei de botez caci asa era in centrul atentiei ... macar eram sigura ca nu o bruscheaza nimeni (ca pe la locurile de joaca). In rest si ea respecta programul de vineri ... In restul zilelor nu o duceam caci ar fi perturbat prea mult programul de invatare ...vinerea fiind program scurt ajungea si la somnicul de pranz ...

Pupicei dulcei tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si noi tot Klorane folosim si a fost foarte ok pana acum. Cojile i-au aparut doar pe o portiune foarte mica in crestetul capului....daca ar fi fost de la sampon nu ar fi aparut in tot capul??? AM dat-o in seara asta cu ulei si apoi am spalat-o...sa vad cum e maine.

Am vazut poze frumoase de la motannel si ioana13.

ella cum mai e Bob?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,
multumim de intrebare...cred ca am scapat ;inca ii dau Nurofen cu Panadol alternat din 6 in 6 ore; sub schema asta vad ca nu-i creste febra, se mentine la un 37,5 ceea ce denota o infectie in organism.

Tu,te-ai mai linistit cu Maya?

Alina,
am vorbit azi cu dr Taropa ai a cerut ea imunograma; numai ca m-am uitat pe fisa de analize si am vazut ca lipseste fierul; eu am cerut electroliti dar profana cum ma gasesc habar n-aveam ca tre sa cer FE separat.

Sa stii ca azi mi-a zis sotul de un coleg de-al lui de birou care i-a dat copilului Imunobaby si ca a fost foarte bun; lua tot felul de virusi de la gradi si era mai mult pe acasa; dupa imunobaby nu a mai facut vreo viroza.
Motanel are dreptate, e facut de Erbavita cei care fac si calma baby

Mergi la inceput