**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Motanel, cite rochii are fiica-ta? Si sandalute asortate la fiecare?? Si agrafe!!! Bine ca am baiat... are si el multe, dar nici chiar asa... si oricum el umbla numai cu "didasi", rar il conving sa ia niste sandale.

Ella, ce face Bob? A mai facut febra?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Irinusha, fiecare parinte isi sustine alegerea de a da/nu da copilului anumite medicamente pe argumente proprii, unele mai avizate, altele mai din popor, asta nu inseamna ca sunt cretini. Sper sa nu te superi ca iti scriu asta, dar mi se pare cam impertinent cuvantul. Si eu ii iau Marei temperatura tot rectal. In metoda asta am mai multa incredere, n-ai ce-mi face. Mara sta bine mersi sa-i iau, nu accepta in ureche, mai degraba pe frunte, cum ia Clem. Si mie mama tot rectal mi-o lua cand eram mica. Ok, nu erau termometre de ureche. Dar parerea mea este ca metoda luatului din ureche este mai comoda (nu stai sa mai dezbraci copilul sau sa-l alergi cand nu vrea sa-i pui termometrul), nu neaparat mai fidela.
Motannel, eu am decis sa nu-i fac Prevenarul inca pentru ca Mara nu a avut probleme cu plamanii (Doamne ajuta!) si nici nu intra inca in colectivitate. Probabil o sa i-l fac la anul, in toamna. Eu sunt mai sceptica in privinta vaccinurilor, pentru ca eu nu am prea facut (doar pe cele obligatorii) si sunt foarte bine, nu racesc/nu ma gripez decat foarte rar. Sper ca si Mara sa-mi semene. Nu i-am facut ROR, ci Priorix. E scumpa foc puiuta ta. Si mie imi plac pulovarasele alea lucrate cu model, cum e cel din prima poza. Si Mara a avut vreo 2 in iarna. Ce bine ca sta cu codite! Mara nu prea le suporta. Imi place foto cu cirese la urechi.
Aveti idee cum se administreaza Imunobaby? Cat timp? Eu am inceput sa-i dau Marei de luni si nu stiu cat timp sa-i dau. Parca imi amintesc ca mi-a scris pediatra acum vreo 2 luni pe caiet, dar nu mai stiu exact. Cred ca o sa o sun.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, da! Si eu am remarcat colectia de hainutei a Teodorei de Motannel. Draguta foc si purtatoarea. Unde a fost fata la colorat? La cursuri de vara ceva sau la gradi?
De acord cu Gravi: inconstienti poate, insa e cam dur zis "cretini".
Eu nu am incredere in stimulatoarele astea ale imunitatii, fie ele si naturale. Cunosc copii care au luat ani de-a randul si tot sensibili la boli/virusi sunt.
Ca sa raspuns si Micai, tot asa nu consider necesara administrarea de vaccinuri optionale, decat daca stii ca puiul are o sensibilitate in acel sens. Oricat de greu ar fi, tot natural, prin lupta proprie a organismului se caleste impotriva bolilor.
Ella, hai cu noutati despre Bob.
Kid, eu zic ca sunt binevenite cele 2 kg!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, am recuperat tot din urma si m-am ingrozit cate cazuri de copii bolnavi sunt, off, multa sanatate tuturor!
Ella, sper ca sunteti mai bine, nu stiu de unde ai atata putere . Multumesc ca ai intrebat de noi, suntem bine, fetele cresc, alergam mai toata ziua, am dus-o si pe cea mica la mare deja de 2 ori, am sarbatorit-o pe Saby...
OOPS, CUTREMUR!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Am simtit si noi cutremurul, chiar binisor! Eu sunt la et 3.
Ce coincidenta ciudata: am visat azi-noapte cutremur, doar ca in vis era f puternic, parca ne si rasturnasem. Ziceam "Doamne, nu, nu asa", imi era teama si nu vroiam sa mor; a fost f ciudat eu nu visez de obicei treburi din astea... Sper sa ramana doar un vis.

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mai, 5,8 grade! Mi s-a parut ca a zgaltait destul de bine. Sper sa nu mai urmeze vreunul mai mare.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Asa, sa continuu:
Ella, felicitari pentru casa! Poate o sa ne vedem mai des daca veniti mai aproape de noi .
An@, v-am admirat pozele . Imi place tare mult cum povestesti despre relatia cu sora ta, sper ca si fetele mele sa aiba o relatie frumoasa.
Poohy, , stii ca m-ai salvat? Ce mai faceti cu limbuta celui mic?
Liviana, ti-am admirat casa cea noua si am citit povestea ei, sa o stapaniti sanatosi .
Kay, Mica, v-am admirat pozele

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

CarlaV, multumim frumos.
Am gasit un articol interesant despre rivaliattea dintre frati:
http://www.babycenter.com/0_managing-sibling-rivalry-between-a-preschooler-and-an-older_65481.bc?scid=preschooler_20090804:4&pe=f9zWhJ#articlesection1

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am citit si eu din urma si imi pare rau ca nu am reusit sa raspund la timp, si nici nu mai am timp sa reiau..

Multa sanatate tuturor capsuneilor bolnaviori Ella cum mai e Bob? madaiulia, mai vomita Andrei?

Am vazut multe poze cu capsunici, toate sunt foarte frumoase si locatiile super, am remarcat si eu tinutele Teodorei si modelul

Foarte frumos articolul Liv, m-am uitat si pe blogul Daianei si lucreaza superb, mi-au placut mult oglinzile. si baia voastra e in topul preferintelor mele

Kay ce bine ca ai mai scris despre Soniuta, eu am incredere ca vei reusi sa gasesti un logoped mai potrivit pentru ea

Poohy ma bucur mult ca ai scris ca limbuta lui Mihnea era spre vindecare si nu mai e nevoie de operatie, sper ca a ramas asa

An@ voiam sa te rog sa imi dai si mie adresa de unde se pot cumpara cartile de la Cotidianul, as vrea si eu cateva, multumesc

Noi suntem bine, am fost la mare, la tara in zona de munte, acum ne mutam la tara mai langa buc la mare i-a fost teama sa intre in apa, ca si anul trecut, numai o data a stat la mine in brate si in rest in piscinuta pe nisip. nici macar in barcuta nu a vrut, am lenevit eu in ea mi-au displacut insectele ciupitoare din apa si algele de la mal, si muzica de la terase. la anul poate mergem la marina surf ca mi-a placut mult cum arata. o sa urc niste poze zilele astea. Am fost la eco morfo acu vreo 2 sapt, e totul bine, toate sunt la locul lor si Calin mai e cu scutec, am observat ca nu se poate tine asa ca il mai las. biberonul e pe metereze, bea si cu cana dar cantitatile mai mari le bea din bibe. si el tipa cand vrea ceva ca a vazut ca are trecere la mama care nu suporta sa il auda urland, sper sa ameliorez lucrul asta acum ca voi sta cu el. i-am spus ca pe mine nu ma impresioneaza urletele si daca continua sa tipe dupa ce i-am explicat ce si cum, il ignor.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina,
imunobaby e homeopat?
Eu stiam de septilin de la Himalaya, dar trebuie dat cateva luni ca sa aiba efect.
I-am facut lui exudatele, homoleucograma, proteina reactiva, VSH si electroliti.

Liv,
Nici eu nu sunt pro vaccinuri si imunostimulatoare dar avand in vedere ca nu mai ia pauza de la viroze de cand a inceput gradinita, cred ca ar trebui sa-i dau.

Cand ne vedem? plecati in weekend din Bucuresti?
tin punga in portbagaj, pusesem si un mic cadou de casa noua; imi pare rau ca nu ne-am putut vedea.

Cum e Bogdanel? i-a trecut stomacelul?

CarlaV,
Sper sa ne mutam in toamna asta; si clar ne vom vedea prin parc.
Va plimbati la greu, bravo.

Irinusha,
asa e, se prescrie antibiotic si la viroze; a primit antibiotic la viroza din cauza complicatiilor.
Si de data asta, pediatra a zis sa-i dam ca sa preintampinam complicatia constanta la : bronsiolita.
Mi-e frica sa nu faca astm, ca mama are, si pediatra mi-a spus sa avem grija si sa facem ceva investigatii.

Mergi la inceput