**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ne-am intors si noi aseara de la Moeciu. Pana la urma ne-am hotarat sa mergem in ultimul moment si se pare ca i-a priit lui Andrei. Sambata dimineata a varsat iar de doua ori cu tot regimul pe care i-l tinusem in ziua precedenta. Dupa care a mancat niste covrigi impreuna cu ceilalti copii. Ma asteptam sa verse iar si sa ne impachetam bagajele sa ne intoarcem acasa, dar surprinzator si-a revenit. Asa ca sambata am mers la Bran, am mancat la Cheile Gradistei si Andrei a fost super incantat de locul de joaca de acolo. Azi a facut la un moment dat un scaun mai moale, dar nu a mai repetat apoi, i-am dat banana si covrigi si sper sa nu mai apara probleme.
Ella Bob e bine acum? Nu a mai facut febra, nu? Ati ajuns pana la urma sa-l decaloteze? Scuze daca ai spus si nu am vazut eu.
Am vazut poze de capsunele si de Mihnea la botez. Toti niste dragalasi.
Doxinu ati fost weekendul acesta la Bran?
Tamara!
M-am mobilizat si am pus si eu cateva poze aici http://family.webshots.com/album/573986785qTUUHl .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

poohy, poate totusi raman albastri la noi nu avem ochi albastri nici eu nici tati, tati a avut gena recesiva de la bunicul lui sau bunica lui, dar eu habar n-am de unde

ioana-doxinu, cred ca plansul lui stef s-a datorat in mare parte somnului si confuziei, nici eu nu ma inteleg cu calinu cand e trezit brusc din somn si calin m-a vazut mai rar o perioada, si acum ca stam impreuna se mai trezeste zicand "nu peaca mami fara mine"..

ioana13, chiar ca de efect jucariile.. as vrea sa trecem si noi o noapte pe acolo in septembrie, am planuit o excursioara prin mai multe zone ale tarii, sper sa reusim.

madaiulia, super ca ati reusit sa plecati pana la urma ce haios e andrei pictat pe fatuca

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaiulia

Doxinu ati fost weekendul acesta la Bran?
Tamara!
M-am mobilizat si am pus si eu cateva poze aici http://family.webshots.com/album/573986785qTUUHl .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Nu, acum 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Arcadia, cred ca e frumos la Snagov - sper ca nu aveti tantari fiind lacul e aproape... Da, si pe mine ma enerveaza webshots-ul; cred ca cel mai fain website pt albume online este picassa. Tu cum te mai simti? Hai ca-ti dau un PM sa te intreb ceva.
Poohy, merci pt raspuns. Apropo de frumustea copiilor tai, cand ma uit la ei in pozele voastre imi amintesc de papusile de portelan, acelea dolofane si cu tenul alb. Tare frumos sunt amandoi. Asa e cu uzura psihica, insa incearca sa vezi partea frumoasa, trebuie sa iti impui sa ai un moral ridicat. In plus acum e vara, puteti iesi des afara la plimbare; era mult mai greu daca te prindea postura asta in toiul iernii.
Doxinu, bravo, se vede si din poze ca erati relaxati si ca v-ati simtit bine in vacanta; sunt binevenite aceste momente. Haioase si pozele cu Stefan, pe "cort" si in masina.
Madaiulia, ma bucur ca a fost bine la munte. Dragut ca Andrei a stat la pictat, ai mei nu vor deloc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cristalina
Tamara
Crissu

Arcadia, parca si mie imi ecomandaesi Carpicon supozitoare. Pt problema cu hemoroizii nu au avut succes insa eu le pun 6 luni, 10 zile pe luna dupa cm pentru reglare ciclu, chisturi etc si acolo am succes ca parca nu mai am asa dureri.

poohy, sa stii ca pot ramane albastri. Eu si parintii mei avem ochi caprui, sotul si sora verzi-caprui, dar soacra ii are albastri si de acolo i-a luat Livia. Eu nu credeam sa ii ramana. Insa cunoastem o familie la care si parintii si bunicii de ambele parti au ochi caprui negri, iar copilul i-a avut albastri pana la 2 ani si acum s-au facut verzi.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Pentru ca activitatea pe forum e mai subtirica am avut timp sa admir iar si iar bebicii tuturor ... sunt minunati!!!!!

Ella, Teodora a invatat literele (fara sa stie alfabetul cap-coada) cu ajutorul unui covoras din cauciuc pe care il tot monteaza si-l demonteaza ....e din patratele 15x15cm fiecare avand o litera sau o cifra ... insa inca nu le si scrie ... Cand are chef ma intreaba "Asta ce-i???" si vad ca le retine usor ...

O zi buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Vlad nu stie litere/cifre si nici nu da semne ca l-ar interesa. Nici sa-i citesc povesti nu sta, imi ia cartea din mana si o rupe. Singurele carticele care ii plac sunt cele cu imagini, le rasfoieste si imi spune ce imagini recunoaste. Daca ii dau plastilina, o rupe bucatele mici; i-am dat si eu acuarele la borcan, nu vrea sa desenam impreuna cu ele, ia cu pensula tot din borcan si pune pe foi/mobila. Imi da in schimb creta si imi spune ce sa ii desenez.
In continuare sunt momente cand nu reusesc sa ma inteleg cu el, se tavaleste pe jos sau face exact invers cand il rog ceva, iar cand se enerveaza tipa, scuipa, arunca, loveste, nu stiu cum sa mai reactionez.

Si eu sunt tare aiurita de cand am reinceput munca (nu ca inainte nu as fi fost), dar acum parca chiar nu mai am timp de nimic si nu reusesc sa ma organizez si eu cat de cat. Si nici timp sau dispozitie sa ma pregatesc, sa caut alt loc de munca, nu am. Si la actualul loc de munca ma oboseste f mult programul in ture, mai ales cel de noapte.

Am fost si noi in weekend la mare, in campingul pescaresc(langa marina surf).
Cateva poze.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Teo tare dragut VADUT.Numai asa de putin ati stat la mare?

Si io am o mare problema cu STEFAAN: bate/impinge/arunca cu nisip/da cu piciorul si asta se intampal doar la locul de joaca............Aveti ceva metode pentru un astfel de comportament?
Io inainte sa intram in parc ii spun ca in momentul in care a facut unui copil cele enumerate de mine mai sus,plecam din parc si nu ne mai intoarcem in ziua respectiva.El imi spune "Tatan e cuminte" si..............in cel mult 15 minute plecam din parc.
Sunt cateodata cu nervii la pamant ca va imaginati cele ce treceti prin asa ceva ,ca ma cert cu parintii de fiecare data cand face asa ceva.Foarte putini inteleg ca este o faza si ca io lupt din rasputeri sa o corectez
Am uitat s va spun ca zice STEFAN cand iliau din parc drept pedeapsa :
"Tatan nu mai vrea la copii,vrea acasa la noi" si io zic ca il pedepsesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Off
am scris un mesaj si nu mi l-a trimis... reiau, dar sigur nu cu aceeasi inspiratie
Ioana, poate e un fel de a-ti spune ca nu vrea in parc cu alti copii, sau asta e modul lui de comunicare, limbajul vb nefiind f dezvoltat la virsta asta. Daca vede ca nu sint atenti copiii la el, ii atentioneaza el, cu limbajul "trupului"
Noi am patit-o la Felix, in piscina, Patrick a avut impresia ca i-a luat un baietel jucaria(ca erau multe la fel) si s-a aruncat la el nu l-a lovit tare ca nu a plins copilul, mai mult a fost surprins; i-am spus si eu si tata-so ca nu e voia(si noi am fost atre surprinsi, ca nu mai facuse de astea), iar peste 5 minute s-a dus la baietel si i-a mai tras una, cred ca de razbunare ca a fost certat din cauza lui Sper ca a fost un caz izolat, dar pina nu rezolvam cu posesivitatea exagarata, nu cred ca nu mai apar astfel de situatii.

Am observat la un baietel mai comunicativ trupeste(ca bataus nu poti spune ca e la 2 ani), pt ca maica-sa il bate cind ii mai trage cite una lui P (i-am spus sa nu il mai bata , macar de fata cu Patrick), el se razbuna tot pe P, ca din cauza lui a fost batut... asa ca merge sirul la infinit... Nu stiu cum trebe spus, sa nu simta ei nevoie de razbunare dupa aia, tot asupra copiilor...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kid, cine sta cu Vladut cand tu mergi la munca? Of, ce rau e sa lucrezi in ture... nu stiu de ce aveam impresia ca lucrezi cu traduceri... A fost si tati cu voi la mare? Of, ce mai plagea baiatu' in apa imbracat cu tricou...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput