**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**
Raspunsuri - Pagina 17
kid spune:
Ioana13 La asta ma gandeam si eu, ca este un fel de razbunare pentru faptul ca a fost certat pentru ceva ce el a considerat nedrept. La mare weekendul asta, mai era o familie cu un baietel de 3 ani si un pic si unul de 5, aveau 2 masinute, una albastra si una rosie. Masinuta albastra era a copilului de 3 ani si nu vroia sa se plimbe si Vlad cu ea sub nici o forma. I-am explicat lui Vlad ca masinuta albastra este a baietelului, ca el se poate plimba cu cea rosie, a inteles, ca se urca doar pe cea rosie, dar cum prindea ocazia, fie il tragea de par pe baiat, fie il lovea sau arunca cu nisip.
Ioana doxinu Da, am stat putin la mare, am plecat vineri dupa masa si ne-am intors luni dimineata. Din pacate, eu nu pot sa imi iau inca concediu.
Liviana As vrea sa lucrez pe traduceri, dar imi trebuie ceva timp sa recuperez ce am uitat, n-am mai facut de aproape 3 ani. Cat sunt eu la munca sta Mihai cu Vlad, el are program flexibil, si pentru ca lucrez mai mult dupa masa sau ture de noapte, nu e de acord sa-l ducem la gradinita inca. Da, a fost si el la mare.
Juniorul anul trecut a inceput sa urle doar cand l-am bagat un pic in apa, anul asta eu l-am intrebat daca vrea sa intre si mi-a spus ca nu, asa ca nici nu am insistat(nici eu nu am apucat sa fac macar o baie in mare). Nasul meu l-a luat de pe mal, cica sa aduca apa pentru nisip, 2 minute a stat. Oricum, fost mai bine ca anul trecut, s-a speriat cand a venit un val si a inceput sa planga. Nu inteleg de ce ii este frica de mare, lui ii place la baie, in cada sau piscina.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
lbelciug spune:
Kid, probabil i-a fost teama de apa mare, nu de apa in sine. Se intampla la copiii mici, ei sunt f schimbatori la acest capitol, ai sa vezi diferente de la an la an. Nici Matei cand a fost cu parintii mei la mare in iulie nu a vrut sa intre la apa adanca, insa eu cred ca din cauza valurilor. La bazinul olimpic de la Br intra fara frica, dar pana acum cateva zile nu vroia sa faca sarituri. Acum am inteles ca a capatat curaj (merge zilnic luni-vineri) si in plus face un soi de scufundari. Se tine cu o mana de colac si isi baga corpul cu cap cu tot sub apa apoi se ridica singur. Cu traducerile eu zic ca te vei obisnui. Incearca sa iei si proiecte de writing pe rentacoder cum zicea Sorina. Sper ca relatia cu Mihai s-a indreptat. Tu ce lucrezi in turele de noapte caci m-ai facut curioasa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Ioana13 spune:
Kid, al meu nici anul trecut, nici anul asta nu a vrut in "apa maie", si nici in apa maronie(la Hajdu Ungaria anul trecut, apa termala maro - urla numai cind o vedea,)... cred si eu ,ca Liv ca e vb de aspectul apei.. ori prea mare ori prea urita... ca in piscina e pe locul I la sarituri, inotat pe sub apa si alte giumbuslucuri. Nici eu nu am insistat sa intre in mare... treaba lui, oricum e mai sigura piscina, dpdv al inotului.
E tare frumusel Vladut! romantic, cu pletele in vint! Si Patrick sta cu tata-so dimineata-pina la 3 jumate, ca tot asa are alt program decit majoritatea... tare bine le prinde, tata-fiu sa petreaca atita timp impreuna! se responsabilizeaza si tatii mai mult si se mai desprind si baietii de mame. Si ma tot suna tata-so sa imi spuna cit e de destept fiu-sau!
Ieri am avut un succes mare cu olita... prima data in 2 ani si 2 luni! Pipi cere de 3 zile, constant. Asa ca intram si noi imediat in rindul copiilor mari!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
arcadia spune:
La multi ani Mara de Carmen_So!
Liv, da, e foarte frumos ca e pace si liniste, aer curat, verdeata si oameni care se saluta chiar daca nu se cunosc si ai cu cine schimba o vorba si peisajul de la lac e fain. nu am primit pm-ul tau.
kid, nici calin nu a vrut sa intre in mare, ca si anul trecut, desi tot asa ii place la baie si in piscinuta lui. exact pe masinuta din aia se plimba si calin o groaza, pe tractoras cu pedale nu a vrut. chiar ca ii sta grozav lui vladut cu pletele in vant eu zic ca comportamentul de care spui este o faza si va trece, si vei reusi sa te intelegi cu el in curand. bafta sa reusesti sa te mobilizezi si sa gasesti un job mai putin solicitant
chiqui, da, le recomand la toata lumea ca mi s-au parut super intr-adevar au mai multe intrebuintari, poate in cazul hemoroizilor rezolva doar formele mai usoare.
ioana-doxinu, si calin a mai impins copii, dar nu prea des si cred ca a inteles ca nu e voie. asta cu aruncatul nisipului cred ca e o distractie, din fericire nici ceilalti copii nu aveau de obiectat ca aruncau si ei si se distrau, numai parintii nu eu cred tot asa ca este o faza si va trece, incearca sa mai ai rabdare
ioana13, ce fain ca patrick petrece asa mult timp cu tati
am uitat sa va zic ca am fost ieri la control si e totul bine, piscotica are deja 800 de grame se pare ca a luat vreo 300 de gr in 20 de zile
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 25+
chiquitita spune:
Mara!
Arcadia, 25 saptamani, mama ce a trecut timpul!
Cateva pozici noi de aici
http://family.webshots.com/photo/2900666030103527301ZiNcNI
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
chiquitita spune:
Am vazut poze cu doi baieti frumosi Vladut (de kid) si andrei (madaiulia). La serviciu nu pot sa vad nimic pe webshots si mor de necaz cand vad ca puneti poze, eu nu le pot vedea si pana acasa uit ce vreau sa vad plus ca nu prea mai deschid calculatorul acasa.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
madaiulia spune:
Mara!
Chiquitita parca a mai crescut Livia. Si v-a mai crescut si parul, aproape ca aveti de codite.
Si Andrei imi pare ca se lungeste pe zi ce trece, din pacate nu ne putem lauda cu acelasi lucru si la greutate. De mai bine de jumatate de an se invarte intre 11 si 11,5 kg, acum iar a mai slabit un pic cu entroviroza asta. Si in seara asta iar a facut diaree, deja ma apuca disperarea numai cand il vad balonat.
Doxinu si Andrei a avut o perioada cand impingea copiii la joaca. Ii avertiza de cum se apropiau sa nu se atinga de jucariile lui si cum prindea un moment de neatentie al meu ii trantea jos. Si atenta numai la copii mai mici decat el. Baietelul unei prietene care are un an era mereu victima lui, ba de cum intram in parc il avertiza ca il va impinge daca ii ia jucariile. Acum o face mult mai rar si tot in disputele pentru jucarii. E o etapa in desvoltarea lor, cum nu sunt inca foarte familiarizati cu a imparti, a socializa. Si poate a fost si el bruscat de alti copii la randul lui, asa ca acum copiaza comportamentul.
Arcadia ce domnisoara mare aveti deja!
Eu am niste pofte cam ciudate in ultimele zile. Sa sper, sa nu sper? Rational nu prea are cum sa fie bebe, dar poate-poate.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
bettyR spune:
madaiulia, daca vrei sa fie bebe, atunci tinem pumnii sa fie! Si Andreea mea din primavara are cam aceeasi greutate, 12.500gr, si se tot inalta, are cam 92-93cm. Inca nu pot sa o fac sa manance legume, are deja 2 saptamani de cand vrea numai pui, peste, ou, orez, pepene si inca cateva fructe, numai accepta paine, sau supa, sau orice alt fel de mancare. Sper sa ii vina mintea la cap.
Am vazut si eu poze cu copii minunati, dar nu apuc sa nominalizez.
Am mai pus si eu cateva poze cu fetele mele, dar nu le-am intors, aranjat ...
Andreea
lbelciug spune:
Neata! Mai da'ce liniste pe aici....hmmm
La Multi ani pt nr1, Carmen_So. Sa iti traiasca ambele dudui. Cum v-ati distrat (si unde)?
Am vazut niste fetite cu ochi verzi-albastri: Livia de Chiqui, Andreea si Alexandra de BettyR. Niste frumuseti, o sa ne rapeasca baietii cu siguranta cand vor creste.
Betty, nr2 seaman cu nr1 cand era la aceeasi varsta?
Arcadia, m-am luat cu altele si am uitat. Iti scriu acum.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009