**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Draga Ella, eu te inteleg perfect la faza cu socra. Si a mea a venit duminica la noi si a tinut sa precizeze "subtil" ca stresez copilul tot intrebandu-l daca vrea la olita. Ea nu a facut asa cat a stat B la ei si ca din cauza asta nu s-a scapat deloc pe el. Normal ca la ea nu se scapa din moment ce olita troneaza in mijlocul casei; la noi e musai sa mearga la baie dupa ea si uneori mai uita caci se ia cu joaca.
Imi venea sa o iau la palme, dar am reusit sa ignor precizarile ei; ba am si servit-o cu inghetata. Venise la noi pt ca-l rugasem pe socrul meu sa ne aduca bormasina - am instalat roletele/storurile interioare la B in camera si arata f bine. In concluzie, da-i cu "ignore" si ai incredere in sentimentele tale; nu stie nimeni mai bine ca o mama ce-i trebuie puiului. Chiar si daca mai gresim, avem capacitatea sa identificam problema si sa ne corectam.
Nu stiam ca exista acuarele la borcan; noi avem doar Tempera la tub, insa doar Matei le-a folosit.
Ioana13, daca as fi mai aproape, tare as veni la Felix; n-am mai fost din copilarie acolo si am inteles ca acum e f modernizata statiunea.
Alynta27, eu am folosit pt hemoroizi o crema Anusol luata din UK caci acolo m-au prins "crizele" acum ceva vreme. Nu stiu insa daca se gaseste si in ro si daca merge la alaptat; in orice caz era si cu aplicatie externa. Hermozonul e f bun daca il suporti; rabdare multa, sigur o sa te refaci in timp.
Doxinu, acum ma uit la pozele tale. Cum te-ai simtit fara flacau pana la urma?
Poohy, nu mai stiu, probabil ca da, n-am facut statistici. Oricum multumesc frumos pt ganduri si urari. Doamne, cat e de frumos Mihnea al tau. Sa va traiasca, ai toate motivele sa fii mama mandra. Si bucalata de Manu e o frumusete. Spune-mi te rog cat a rezistat Manu la botez daca a tinut toata noaptea?
Vom avea o nunta pe 5 sept la care nu putem lipsi nici noi si nici socrii. Abia astept sa ne mai distram un pic, insa voi fi nevoita sa iau si copiii - nu stiu cum sa procedez, caci la un mom dat vor pica de somn...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

merci

Liviana, Nu a fost botez mare, nu a tinut si noaptea. A fost de la 3 la 9 seara. Manu nu a vrut sa doarma si spre final era mai mult decat terminata. Ambatala sa nu doarma, moarta de somn, abia te mai intelegeai cu ea. Dar asa e ea, depinde de copil. Sunt copii care adorm oriunde, Manu la mare nu a dormit 24h ca nu avea patutul ei cu zabrele, asa ca... Eu zic ca puteti merge daca Bogdanel adoarme cand i se face somn oriunde, nu numai in patut. Tu sti mai bine cum e el.

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Poohy,
am vazut un baietel cu ochi albastri, minunat; ce seamna Mihnea cu Manu; ce reteta ai folosit sa-ti iasa cu ochi albastri? Si eu mi-am dorit ca sa aiba ochii mei, albastri.

Manucu e in continuare la fel de frumoasa, are niste trasaturi ...

Stai linistita cu invatatul, ca nu-ti inchipui ca e altfel; de regula desenam sau pictam impreuna dar cateodata se supara atat de tare daca colorez si eu sau se enerveaza si plange ca n-am pictat/colorat cum a vrut el; e capricios si cred ca toti sunt asa mai ales in etapa asta de la 2 la 3 ani; sau cel putin asa scrie la carte.
Cuvantul de ordine pentru perioada asta este RABDARE.

Liv,
la gradi , la ora de pictura, primeste un borcanel si asa picteaza; de altfel, fiecare isi alege o culoare si primeste borcanelul de rigoare.
Initial mi s-a parut ca e nu potrivit asa, ca se face ca un purcel desi are sortulet, dar sa stii ca pentru ei e mai simplu fiindca acuarelele astea la borcan nu cer si apa, adica doar pensula, fara sa mai inmoi in apa.

Ioana,
Am vazut pozele de la Roma si mi-am dat seama ca am fost si eu prin multe locuri pe unde ati ajuns si voi.
Bravo, ati avut o vacanta frumoasa.
Ati plecat dupa aceea cu Stefan la Bran?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

la multi ani Tamara!

Liv, stam la Snagov. Suna bine Carolina & Calin, dar si Sanziana imi place.. pana la urma cred ca i le dau pe amandoua..numai ca trebuie sa ne hotaram cum o strigam

mica, super figurinele din plastilina

ioana-doxinu fain concediul vostru ma enerveaza webshots ca nu am putut sa vad toate pozele.. chiar, cum a reactionat stefan fara voi?

madi, chiar faine sandalutele. nici calin nu prea a vrut sa le poarte pe ale lui, zice ca una ii face buba.

vas, mi se pare foarte bun sfatul dat de gravi

betty, si eu astept sa vad cum va reactiona calin cand apare pitica, ma astept sa fie un pic gelos, dar sper sa fie ok. sigur si andreei ii va trece curand.

ella, ce grozav deseneaza bob! si eu sunt de acord ca esti o mama buna, blanda si echilibrata

gravi, si noi am introdus contestatie pt pensia mamei, si ne trebuie expert pentru recalculare, dar in bucuresti

ioana13, arata fain la hotelul ala jucariile de pe marginea piscinei erau de la hotel sau ale unor copii?

alynta, incearca supozitoare cu carpicon, eu cu asta m-am rezolvat dupa nastere in cateva zile

poohy, ce frumusete de baietel e mihnea.. si seamana cu manu ma intreb daca ramane cu ochisorii albastri

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mihnea fetele pentru aprecieri :))

Ella , Arcadia , nu cred sa ramana Mihnea cu ochi albastri. I se schimba acum tot in albastru vad, un pic mai murdarel. Tatal si sora sotului au ochi albastri, dar eu la mine in familie nu am. Am 2 strabunici cu ochi verzi :D Desi mie pediatra mi-a zis ca de inchis nu se mai inchid, se pot face cenusii, verzi, dar nu caprui sau negrii.
Om trai si om vedea. Poate am ceva stra-stra bunici cu ochi albastrii, si o gena recesiva o fi ramas si la mine :D Drept sa spun, as fi tare fericita sa ramana asa :)

edit:
Ella, Bob e perfect asa cum e! Zic tot timpul - de mic mic s-a vazut ca e un intelectual ;)
Eu nici nu am rabdare asa mare pentru desenat, colorat... Drept ca nu am nici timp, ca e si Mihnea. Sincer mi se pare ca aveam mult mai mare dispozitie sa ma joc efectiv cand eram la serviciu - 9-10 ore la serviciu, venit acasa, jucat 2-3 ore cu Manu, apoi facut de mancare. Si zau ca imi era mai usor decat acum. Acum cred ca e mai mult uzura psihica - altceva decat copii - casa nu fac. De fapt mint, am fost la Hary Potter la film :D In rest nimica nimicuta. Si nici sa ne uitam la un film seara nu putem - ca Mihnea e cu noi in camera si are somn de iepure - sare imediat.

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Urez si eu multi ani cu multa sanatate, noroc si numai impliniri sarbatoritelor zilei de azi!
Cristalina
Tamara
Crissu

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Clem cat timp am fost plecati STEFAN nu a intrebat de noi niciodata desi era prima data cand ramanea doar cu mama mea
Si da cand ne-am intors am plecat cu el la BRAN.

arcadia cand am ajuns acasa era deja noaptea si s-a trezit sa bea apa cautand-o pe mama mea.I-am spus ca s-a intors mami si a inceput sa planga ca nu o vrea pe mami ci pe NANI(mama).A urlat cam 10 minute pana s-a dezmeticit si si-a dat seama ca sunt io.Am plans odata cu el;copilul meu nu ma vazuse de 1 saptamana si nu ma mai vroia.CAn a inteles ca sunt io m-a luat in brate si ma tine strans,ma pupa si sughita spunand:"mami a venit,nu mai peaca fara TATAN".S-a mai trezit in cursul noptii sa vada daca mai sunt sau nu si ma mangaia,ma pupa si se culca la loc.LA BRAN s-a tinut dupa mine si daca faceam un pas mai la stanga/drapta.

Liviana i-am simtit tare lipsa,insa m-am mai odohnit si io,am putut sa fac o gramada de cumparaturi caci la NAPOLI erau super reduceri.I-am luat o geanta de hainute doar lui dar pentru la anul ca anul asta deja am stocul facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Arcadia, toate jucarile erau ale hotelului... nu era cine stie ce suma investita, dar erau de efect! Patronul voia sa aiba mutra de italian, desi vb f bine romana, s-ar putea sa fie roman get beget, dar trait si prin Italia... ca tare incerca sa se imbrace ca italienii... si poata ca a prins ceva smecherii de pe acolo. Doamne ajuta sa li se mai lumineze mintile si la cei de la Marea Neagra, ca prin tara tot ma gasesti niste oaze de civilizatie.

Ioana, ce iubire mare pe Stefan! Asa a facut si P prima data cind l-am lasat la bunici, statea lipit la intoarcerea noastra, dar la urmatoarele plecari nu a mai fost chiar asa... ne primea ca si cind am fost plecati dupa piine mai mult ore.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poohy exact asa am si eu- un fals ciclu! Interesant este ca dupa primul copil nu am avut asa!
Chiquita multumesc! Ibelciug multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Arcadia multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput