**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
aaa, chiar vroiam sa va intreb de litere. pe S o pune la logo sa recunoasca literele, si a invatat A, M.. si nu mai stiu ca a fost cu tati ultima data... dar mie nu mi se pare normal.. eu nu vreau sa stie literele, cifrele, nu vreau sa le citeasca sau scrie... acu m-oi pomeni ca o invata si cifrele si in 3 ani imi face probleme de aritmetica sau scrie poeme ... eu chiar vroiam sa le invete la scoala...
GRAVIII, maine la 10 mergem la logo, da pe urma tre sa fiu in celalalt capat al orasului la 11 juma... da pot sa intarzii 15 min . ne vedem?
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
lbelciug spune:
Tamara, La Multi Ani cu multa fericire si impliniri!
Vas-mami, ia-o usurel si nu-ti face reprosuri; incearca sa vezi cum poti imbunatati calitativ timpul petrecut cu Eliza. Timpul e scurt pt noi toate, mai ales cand nu ai doar un copil. In paralel, vezi ce poti face la servici ca sa nu stai mai mult de 9 ore la munca, sau macar media sa fie de 40-45 ore pe sapt.
CristinaMaria, ne mai citesti? Da-ne vesti despre voi, cum e cu 2 pui?
Clem, multumim frumos pt vizita si cadouri , ne-am bucurat tare mult sa va avem ca oaspeti si va asteptam cu mult drag oricand doriti sa mai veniti. Bogdanel a fost atat de incantat de sandalele de plaja primite, incat nu le-a mai acceptat pe ale lui; azi la cresa si-a pus tot "tandalele" noi. L-am admirat pe Bob cel istet, cunoscator de litere, vorbaret si zambitor in toate pozele. Ca sa protejati parchetul cred ca v-ar fi utila o musama la orele de pictura. Ce fel de acuarele ziceati ca folositi? Imi place palaria maro a lui Bob, zici ca e un cowboy. Frumoasa si distractia la topogan in parc. Eu va admir si ma minunez mereu, Bob e atat de destept, stie lucruri pe care Matei la 4,5 ani nu le face; in plus se vede ca le face/invata din placere!
Fetele, cine nu o stie pe Clem, va spun eu: e o mamica de nota 10, tandra si buna, afectuoasa chiar si cu copiii altora. L-a dragalit cu multa gingasie pe Bogdan si evident ca smecherul meu i-a raspuns pozitiv. Ne-am simtit foarte bine impreuna.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Graviduta spune:
Madi, sunt super sandalutele. Nici Mara nu cred ca le suporta, a avut si ea anul trecut asa ceva, anul asta nu am mai indraznit sa-i iau.
Vas, si eu am trecut si trec prin aceleasi stari periodic, desi am inceput activitatea de peste 1 an. Incearca sa iti pui ordine in ganduri si in prioritati si gandeste-te, tot asa ca o lista de TO DO, ce ti-ar placea sa faci pt tine. Si ia-le pe rand. La mine asa a mers.
Betty, si mie imi ofereau locul in metrou/tramvai la 1 an dupa ce nascusem, desi cand eram gravida nu se prea inghesuiau sa faca asta. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva sa slabesc.
Clem, imi cer scuze, dar nu am reusit sa verific problema aia. Trebuie sa fac o contestatie la decizia de pensionare a maica-mii si am alergat zilele astea sa gasesc expert care sa-mi recalculeze pensia (apropo, v-as ramane datoare daca mi-ati recomanda pe cineva) si avocat care sa sustina actiunea la Constanta. L-am vazut pe Bob in actiune , e fantastic!!!
Tamara, la multi ani!
Oana, eu ajung acasa pe la 18, nu prea avem cum sa ne intalnim, din pacate. Faceti terapie doar in cursul saptamanii sau si in we?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Ioana13 spune:
Mica, Maya a facut singura chestiile alea din plastilina? Mi se par f reusite pentru un copil de 2 ani! Al meu se joaca mult cu plastlina, dar nimic concret... face fructe, om, melci(astia seamana cit de cit), dar e bine ca imi spune ce reprezinta... ca altfel...
Ella, ceva de exceptie Bob! Imi place ca il pune si pe tati la pictat... cind da de greu. Asa face si Patrick cind i se pare ca e mai colplicat, paseaza la altii. Sunt buni de sefi!
Kay, eu cred ca logopeda aia nu are imagini cu obiecte, de ii da litere Soniei sa recunoasca... la un copil ca Bob , hai ca mai merg, dar la unul ca ai nostrii... E cam ametita, logopeda aia!
Noi am fost in week-end la Felix, 1 MAi mai exact, am gasit un hotel f fain, cu piscina proprie, care face toti banii(cu apa termala)... e cam departe de Bucuresti, dar daca ajungeti in zona... sau pentru cele mai din apropiere, recomand, pt copii e super. Aici poze http://picasaweb.google.com/ioana1303/Felix1Mai#
hotel Perla se numeste
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
alynta27 spune:
Ella frumusel Bob-letul vostru! E un copil tare vesel! Si eu am admirat palaria maro! Ce frumos sufla el in tortulet! iar tu arati tare bine! Admir maele cu silueta! Eu mai am mul pana redevin la dimensiunile initiale macar,,,
Tamara La multi ani!
Voi ati avut probleme cu hemoroizii?! Ce ati luat sau cu ce vati dat?! La nasterea asta m-am fisurat pana la anus si inca mai sangerez uneori cand ies cu scaunul! Si dupa prima nastere am avut probleme, dar s-au rezolvat mai repede! Stiu ca "Hermozon" e pentru asta, dar am inteles ca nu e indicat in alptare! Plus ca de o saptamana am scurgeri maronii si pete de sange. Mi-am facut si test de sarcina- negativ! In schimb doare burta si spatele! Am sa-mi i-au diclofenac/ indometacin supozitoare! Si sunt si ametita... Am obs ca starile le am mai mult daca nu mananc sau daca nu dorm bine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ella multumesc de raspuns! lasa parerile soacrei, nu te mai consuma!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
poohy spune:
In primul rand - wow Ella! De cate ori vad poze cu Bob raman paf! Ai un baietel super destept!
Si si voi aveti o rabdare de fier :) Pai numai sa incerc sa fac ceva cu Manu si incepe sa urle, ca nu vrea, se tranteste pe jos etc etc etc
Numai poezioare mai vrea. A vazut si mama filmuletele cu Bob si acum ii tot zice lui Manu: Melc melc cotobelc etc etc etc
Manu deocamdata semi-stie numai Catelus cu parul cret, Un pitic atat de mic, Pisicuta pis pis pis si Tica tica tica.
Scris sau colorat in contur ioc :D Poate la gradinita
Oricat incerc sa explic, incepe sa rada si sa tipe si sa traga linii pe toata pagina
Kay, Oana si Soniuta
Alynta, nu stiu cu hemoroizii :( La mine au trecut de la sine.
Si la mine e ceva ciudat, de o saptamana am un fel de super mica sangerare (mica de tot) dupa ce in prealabil m-a durut ca la ciclu. Dar nu e ciclu... Inca nu mi-a venit. Nu stiu ce e.
Didi, nu gasesc un post de-al tau sa iti dau pm - sa zici daca mai vrei carticelele de la Adevarul ca ma duc zilele astea pe acolo ca s-a terminat colectia pentru copii. Foarte frumoasa initiativa lor...
Liviana, te-am felicitat pentru cum a iesit casuta ta? Super!
Si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, poze de la botez :)
http://picasaweb.google.com/anca.zane/BotezMihnea?authkey=Gv1sRgCMT3woSq26nm1wE#
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Ioana13 spune:
Ella, da e calda apa, calda bine(35-40 grade) Am stat in apa intre 2-3 ore de fiecare data.
Patrick cred ca va ajunge saritor sau inotator, a sarit f mult de pe margine sau de pe topogan si inoata cu capul sub apa cu ochii deschisi("Not ca pestii, mamii!") Inoata cu aripioare, off course.
Anca, ce copii frumosi stii sa faci!! F bine seamana Mihnea cu Mara.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
chiquitita spune:
Alynta, si eu am probleme cu hemoroizii. Mi-au aparut in sarcina, si desi am nascut cu cezariana, la o luna dupa nastere am inceput sa am dureri. Ultima oara am folosit proctoglyvenol, inainte am mai folosit doxiproct si doxium (daca nu ma insel), primele fiind pastile. E bine sa nu ajungi sa te constipi, insa eu am obs la mine ca si daca nu ma constip am probleme o perioada, fac tratamnet, ma lasa durerea 2-3 luni si apoi fac o criza rea de tot. M-au trecut fiorii cand am citit ca stiu ce dureri nasoale sunt.
Am vazut poze de Bob, care e asa frumos imbracat, ca un mic lord cu vestutelel alea! Am vazut si pozele cu Mihnea, mi se pare ca seamana asa bine cu Manu! Si poze de Patrick in piscina de la Felix. Mergem si eu cand eram mica acolo, avand bunicii paterni in Ardeal.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
Pun aici pozele din vacanta
si aici cateva poze cu STEFAN
clem super BOBO!Felicitari!
Sunt deacord cu OANA ca nu trebuie sa stresezi copilul pana nu este nevoie,insa sunt deacord si cu tine,BOBO nu este un copil care este fortat sa invete,el este un copil care datorita curiozitaii cere sa invete lucruri noi