**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**
Raspunsuri - Pagina 13
doxinu spune:
Teodorada,gata concediul
Clem imi pare tare rau pentru BOBO sper ca totul sa fie bine.Nici io nu m-as grabi cu decalotarea si as incerca la dr.-ul recomandat de LIVIANA
arcadia amandoua numele sunt foarte frumoase.Io vroiam sa-i pun numele ANTONIA-MARIA daca era fetita
Mihaelaam vazut pozele cu MAYA,superbe
nU AM REUSIT SA CITESC DIN URAMA ASA CA REVIN CAND SUNT LA ZI CU TOT
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Parinti care s-au prezentat la Gr Alexandrescu, dr nu a informat parintii in prealabil ce-i va face copilui, ci trage direct, fara anestezie macar cu o crema, ceva, il umple de sange, copilul urla pana lesina si mai ales ramane traumatizat si isi aduce aminte si peste ani de experienta. Asta e cea mai comuna poveste pe care am citit-o /auzit-o pe aceasta tema. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Din pacate asta e adevarul a ceia ce se intampla, cum ai spus! Stiu ca baietelul finilor avea probleme cand urina, deoarece i se "petrificasera" impuritatile sa le spun asa! Nu stiu cum se numeste diagnosticul!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mica are Maya niste ochi! Frumoase creatiile de plastilina!
Poohy ai rabdare cu tine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Madi spune:
Buna.
Voiam sa va intreb: doreste cineva sa cumpere sandalute de plaja Tuc tuc, marimea 23?! Le-am cumparat pentru Ana, dar nu vrea sa se incalte deloc cu ele. Ca urmare sunt nou-noute! Le-am cumparat de la Bebeloo, pretul a fost cu reducere de 50 la suta, de la 54, la 27 de RON (se poate vedea si pe eticheta din poza). Le puteti vedea aici:
http://family.webshots.com/album/573942237wjcCuz
vas spune:
Ceau
Mi-a fost tare dor de voi . Sunt atat de ocupata la servici sunt sigura intr/un birou de 4 si va dati seama cata treab[ trebuie sa fac. Nu prea s-au potrivit cu programarea concediilor si am ramas singurica pe cand altele sunt la mare si se distreaza. Dar va trece si voi reveni la normal.
In schimb am o problema si as vrea sa stiu daca ati trecut si voi prin ea.
De cand am inceput serviciul stau mult mai putin cu Eliza , e normal dar uneori am impresia ca nu fac tot ce pot ca sa stau cu ea. Vin de la munca, ies cu ea in oras ne jucam , mergem la cumparaturi iar cand revenim mai fac si ceva treaba pe acasa (spalat, mancare, curatenie,). Iar seara cand ma pun in pat ma apuca un plans, nu stiu am impresia ca nu fac totul asa cum trebuie. Uneori ma gandesc ca e nevoie de timp si pentru mine, sa ma duc la o sala , un masaj sau chiar sa stau linistita in vana ..... trec prin tot felul de stari.
Banuiesc ca sunt normale dar parca am nevoie de voi sa ma linistiti oricare ar fi raspunsurile.
Liviana, lucrez la Primarie la compartimentul juridic, dar pe langa ceea ce ar trebui sa fac mi se mai atribuie si alte lucruri ce tin de administratia consiliului local si cum sedintelele "inteligentilor" consilieri tin uneori si pana la 11 seara stau uneori mult la servici.
Va pup, ma duc sa/i dau papa la printesa mea.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
bettyR spune:
Poohy, si eu mai am de dat jos 8kg ca fiu ca atunci cand am ramas gravida a doua oara si inca vreo 6 ca sa fiu ca inainte de a naste, dar asa nu mai am pretentia sa ajung. Dar cred ca intr-un an se vor duce ca asa a fost si prima data, si pe mine ma enerveaza ca nu mai am cu ce sa ma imbrac si umblu cu bluze de gravida si daca nu-s cu Alexandra pe langa mine toti ma intreaba ce aduce barza .
Vas, poate ca te simti vinovata ca stai mai putin timp cu Eliza sau inca nu esti obisnuita cu noul program, cred ca e normal. Si eu era sa dau in depresii dupa ce am nascut ca nu mai aveam asa de mult timp pentru Andreea si era amplificata starea si de comportamentul ei. Eu zic ca e bine ca nu sufera Eliza ta, o sa te obisnuiesti dupa o vreme.
Cand cred ca Andreea o accepta si se obisnuieste cu sora-sa, atunci face cate o criza. Asta noapte s-a trezit dupa un ceas de dormit si s-a apucat de plans sa o tin in brate si tot striga 'NU' si o apuca plansul numai cand o vede pe asta mica, nu poate parca sa vada ca ii dau sa suga. Asa mi de greu sa o vad asa si nu stiu ce sa fac. acum dorm cu amandoua ca toata noaptea ma striga si se plimba dupa mine prin casa. La fel si afara sta tare suparata ca o iau si pe asta mica. S-a obisnuit sa stam numai noi doua afara ca era mama si statea cu Alexandra.
Andreea
ella_74 spune:
Vas,
cred ca esti putin deprimata; si nu cred ca are legatura neaparat cu faptul ca stai mai putin cu cea mica; e important cat petrecem cu cei mici calitativ si nu cantitativ.
Mai degraba programul incarcat pe care il ai si nu in ultimul rand rutina iti poate da stari din astea negre.
Incearca din cand in cand sa faci ceva numai pentru tine sau sa iesi numai cu sotul, undeva la munte, in weekend.
Doxinu,
hai doamna cu pozele si impresii de la Roma.
Cat iti ia sa ne citesti din urma? ; io am scris numai de boli si febra asa ca poti sa ma sari la lectura.
Betty,
chiar ma gandeam la tine, cum ti-o mai fi cu Andrea nazdravana si bebelusha Alexandra.
Noi am fost azi in vizita la Liviana, fara de fapt.
E atata liniste si aer curat.
Mi-a placut si casuta pe care de altfel o vazusem si in poze; Liv ne-a facut turul casei.
Inca o data Liv, s-o stapaniti sanatosi!
Si mai jos am urcat ceva filmulete cu , ca n-am mai pus poze si filme de ceva timp.
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3#5367693038570930466
bettyR spune:
Ella, azi dimineata la ora 5:30 ne-a dat trezirea Andreea. A cerut/baut apa, apoi lapte, ca dupa, sa ceara mancare, asa ca la ora 6:30 fierbeam ou. Acum a mancat fructe cu branza de vaci si zbiara de somn dar refuza sa doarma, are cearcane('catene' in limbajul ei), zici ca a fost la chef. Inca nu-mi vine sa cred ca Alexandra doarme 6 ore legate, suge 10 minute si adoarme la loc, nici macar nu plange ca o aud cand se foieste si Andreea la 2 ani bantuie prin casa.
Si ce vrea sa ii faca, imi spune ca vrea sa ii bage degetele in ochi, sa sara pe burta ei (ca pe taica-sau), o tine de picioare si striga 'bebe, nu mai da din picioare', ii duce creioane, jucarii ...trebuie sa fiu cu ochii in 4 ca ii dau sa suga pe pat ca sa pot desena, spune poezii povesti cu Andreea.
Si mai demult, a impresioant-o luna cred, si facea crize strigand 'da mami luna de sus', iar acum dupa ce i-am tot explicat ca nu se poate, se uita la luna si zice ' nu poate mama sa dea luna de sus', asta trebuie sa le notez.
Va pup si o duminica placuta!
Andreea
Motannel spune:
Hei ... e week-end si e liniste pe aici!
Madaiulia, !!!
Ella, e minunat pictorul Bob ... de fapt artistul ... e si cantaret! Dar mi-a placut la nebunie cum respecta spatiul de colorat! Teodora incepe frumos cu carioca ... nu depaseste o perioada, apoi dintr-o data mazgaleste! E mai putin rabdatoare! A rupt toate creioanele cerate (am vazut ca Bob le pastreaza frumos in cutia lor, si are si multe)... din cele care trebuie ascutite nici nu i-am dat inca, insa e pasionata de carioci si markere. Iar de pictura ... ce sa spun .. inca nu indraznesc! Si ce frumos stie Bob literele ... cine are rabdarea sa-l invete??
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)