**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am citit mai multe pagini si nu mai stiu ce si cui voiam sa scriu.
Imi amintesc ca am vazut poze de Teodora la parada modei, un fotomodel tare dragut.
Arcadia ma bucur ca bebelina e bine.
Ella cum mai e Bob? Si mie mi se pare ciudat sa dureze 11 zile pana primesti rezultatul la exudat, chiar si in conditiile in care ii fac si antibiograma. Si cred ca stii ca dupa ce a luat antibiotic rezultatul nu mai e concludent.
Andrei nu e bine. In seara asta iar a avut un episod de varsatura in jet, m-am cam panicat cand l-am vazut. Si nu mai avea nimic de luni seara. Doar ca azi a tot cerut mancare si desi am incercat sa respect regimul probabil i-am dat prea mult si nu a tolerat . Asa rau imi pare de el, cred ca ii e tare rau cand varsa, pentru ca pana in ultimul moment imi tot spune ca nu ii e rau, desi se vede clar pe fata si din mimica lui ce urmeaza.
Cred ca renuntam la mersul la munte in weekend pentru ca nu sunt sigura ca o sa-i pot tine regim acolo. Si imi e clar deja ca la el orice intoleranta digestiva se manifesta cu varsaturi si doar daca e foarte sever are si diaree.
Kid ma intrebasei daca pancitopenia de la algocalmin e reactie alergica sau nu. Nu imi mai amintesc sigur si nu am timp sa caut acum, sa nu dau un raspuns aiurea. Caut si revin cu raspunsul maine sper.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, cu cea mai mare sinceritate, te sfatuiesc sa nu te grabesti cu operatia pt fimoza. La Budimex este o doctorita chirurg foarte buna - Bratu Niculina. Ea mi-a decolatat ambii baieti; in cazul lui Matei alti dr ne recomandau operatia, insa ea a rezolvat rapid problema, cu ajutorul unei pensete. Desigur ca il va durea in prima zi, va plange cand va face pipi, dar din a doua zi deja lucrurile vor sta mai bine. Daca te intereseaza, iti pot da nr ei de mobil pe PM, sa o suni si s-o intrebi cand te poti duce la ea cu Bob. Ma bucur ca a scazut febra, sunteti pe drumul cel bun. Mai ai noutati de la Enayati?
Madaiulia, regimul ar cam trebui tinut minim 5 zile; altfel da inapoi in varsaturi. Imi pare rau pt week-endul la munte ratat, dar cred ca vor mai fi ocazii; puiul sa fie bine.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Arcadia, poti comanda carti din colectia cotidianul de pe:
shop.cotidianul.ro
Te duci pe colectia literatura si vezi toate cartile aparute, cu o scurta prezentare.
Am parcurs si eu lista si am gasit cateva care m-ar interesa. Asa ca am de gand sa comand si eu.

Mica si Ana tot pe o portiune mica a avut, cam pe unde era fontanela...eu de-aia ma gandeam ca le are pt nu o spal/limpezesc bine, ca-mi era frica sa insist in zona aia (asta pana s-a inchis fontanela). Recunosc ca nici nu stiu cand i-au disparut, deci nu stiu daca schimbarea samponului e sau nu coincidenta.

Ella, poate nu e nevoie de operatie, ca voi l-ati decalotat constant, deci nu poate fi asa grav. Poate se rezolva doar cu o decalotare la dr.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, cind i-ai decalotat-o s-a decalotat de tot? Daca da, eu stiu ca nu este fimoza, cu aia te nasti... daca ai reusit sa o decalotezi de tot inseamna ca nu are fimoza... mai intrebi la dr, dar sint unii care nu prea stiu, se arunca numai sa taie.
Eu la Patrck i-am decalotat-o cind era mic-mic, apoi am renuntat, si acum, citeodata, la baie, si-o spala el pina o decaloteaza de tot si e tare impresionat! Prima data a zis"MAmi, uite buba!" si i-am spus ca nu e buba ca asa sint baietii. Si pt ca si-a facut el, incetut si cu rabdare, nu s-a fisurat deloc pielicica.
Am mai intrebat mame de baietei mai mari si cu timpul pe la 4 ani, invata ei sa si-o spele ca barbatii!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
am o mare rugaminte la voi: stii cumva vreo firma serioasa care poate face proiectare instalatii gaze? Merci mult si scuze pt off-topic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella dr Spataru nu e ortoped?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am fost si noi la el la Medlife cand avea Maya cateva luni si era suspecta de displazie de sold. E super ok si da, este si la Budimex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ella multumesc imi pare rau ca o tot tine intr-o viroza Bobita, iar astia cu 11 zile pt analiza lor sunt cam exagerati.
Ref la decalotare, exista o crema homeopata pentru asta, mercurialis salbe si graphites salbe (sunt 2 cu acelasi efect), se gasesc in DE. Eu dupa ce am citit tot ce am gasit pe forum despre subiectul asta am decis sa nu il decalotez, sa las natura sa isi urmeze cursul, desi facuse o infectie la putulica si la spital doctorita l-a decalotat un pic ca sa iasa infectia, a.i. l-a usturat cateva zile la pipi. Insa daca e vorba de fimoza cred ca alta e situatia si aici nu stiu sa ma pronunt. Oricum ser sa iasa totul bine

alynta multumesc mi-a placut tare mult si mie poza cu matei care se pregatea sa guste din titi a lui tati

Liv, oscilez intre Sanziana si Carolina (primul vine de la Noaptea de Sanziene si al doilea de la un roman de Ch. Bronte, Shirley ). Alege si tati unul dar inca nu s-a gandit. ce pofta mi-ai facut cu gratarul ala cred ca facem si noi in we niste peste la gratar daca va zic ce poftesc sa mananc de ceva timp si abia azi mi-am satisfacut pofta... ciorbita de fasole cu afumatura si iahnie de fasole cu carnati

Carla, buna idee, daca o sa am si eu prea mult lapte ii dau si lui Calin

mica sa speram ca nu va avea nimic Maya. Eu inclin sa cred ca nu.

gravi, tare faza cu balcanicii

madaiulia imi pare rau ca ratati iesirea la munte, dar sigur vor mai fi ocazii, poate amanati pe saptamana viitoare.. e greu sa pleci cu bb bolnavior

an@ multumesc, abia astept sa comand

Ioana ce fain ca Patrick s-a decalotat singurel, sper ca si Calin sa faca la fel

Eu am reusit in sfarsit sa pun net la tara, asa ca aici voi sta pana prin octombrie e asa liniste, aer mai curat ca in Buc, iarba verde, ceva mai putin cald (dar nu foarte mult), asta pt ca nu-s asa multe betoane ca zona e tot de campie. poate stam si peste iarna, sa vedem cum o sa fie cu incalzirea si bebita (avem centrala dar bloculetul nu e izolat asa ca se pierde destula caldura, si nu putem face acum ca tre sa participe toti vecinii - 3). si astazi cand ma bucuram si eu ca in sfarsit gata, raman aici, am facut un abces la o masea dar nu mai vreau sa merg in buc pana marti cand am programare la gineco, asa ca merg maine aici la dentist, sper sa fie ok.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ella imi pare rau ca Bob are acum probleme si cu fimoza. Din pacate daca e fimoza nu poate scapa de interventie chirurgicala. Iar faptul ca dupa decalotare nu mai reusesti sa dai pielea la loc se numeste parafimoza si de obicei se intervine de urgenta, pentru ca poate fi compromisa vascularizatia zonei daca sugrumarea e stransa si de durata (m-am exprimat cam din topor, dar nu-mi vine alfel acum). Multa succes cu operatia cand va fi momentul.
Azi noapte pe la 2 si noi eram in plin show cu schimbat si spalat de lenjerii. A mai varsat de 3 ori, doar il puneam in patut ca zicea ca e gata si iar il apuca. De atunci e linistit, dar nu a mancat mai nimic.
Liviana stiu ca regimul trebuie tinut sapte zile ideal. Sper sa reusim acum, ca fura mancare cum nu suntem pe faza. Si a invatat sa-si puna scaun si urca si isi ia si de pe rafturile de sus. Azi s-a intors mama cu spatele cateva secunde si a furat ceva foietaj care cazuse pe jos si apoi zicea nevinovat ca a mancat "doar o guita mica mica".
Nu cred ca mai plecam la munte, nu are rost sa prelungim aiurea suferinta copilului, sigur nu va tine regim acolo, e cu alti copii si nu avem cum sa-i interzicem sa manance. In plus vinerea viitoare trebuie sa plecam la mare si nu vreau sa compromitem concediul inutil.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

buna mamicilor si capsuneilor!

In primul rand multa sanatate capsuneilor si capsunicilor bolnaviori/bolnavioare!
M-am speriat cand am vazut atatea cazuri, cu febra atat de mare...

Din pacate si Manuca a facut un fel de enterocolita. Adica e balonata, are gaze puturoase si e toropita toata. Ce mai, nu e Manuca mea cea vioaie. De ieri a inceput sa nu manance si parea mai matzaita, dar azi dimineata m-a speriat rau - vroia sa stea numai intinsa pe jos, gemea - asa ca m-am dus rapid cu ea la Medlife. Am fost la doamna doctor Marcu (la care am fost si cand a facut Manu torticolis) - imi place mult. I-a facut si eco, astept rezultatul HL (e gata acum, dar astept sa vina si doctorita sa interprezeteze)
Ce mi-a placut e ca mi-a dat frumos tiparit regimul pt enterocolita, schema de febra etc Ca eu sincer niciodata nu am stat bine cu memoria rapida, si cand insira un doctor, uit, mi-e groaza ca nu tin minte. Asa am tot scris si nu imi mai e atat de groaza...
E prima problema cu burtica a Manucai.
Febra are 37.6 intrarectal, dar era dupa mers cu masina in caldura. Acum s-a mai racorit.
Ecografia a iesit bine - numa' ca a aratat ce ne asteptam - e fata lui tati - are predispozitie la pietre de rinichi (toata familia lui are probleme, mai mari sau mai mici cu rinichii)

Promit ca o sa pun si pozele de la botez, dar nu am apucat inca - am fost si plecati la mare in weekend, acum cu Manuca...

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput