**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(103)**
Raspunsuri - Pagina 11
arcadia spune:
An@, ce carti imi recomanzi? Din ce ai mai scris am retinut doar Porecla si Femeia sfasiata. Cateva din cele ce le voiam sunt epuizate, uf!
poohy insanatosire grabnica lui Manu ce este torticolis?
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 24+
lbelciug spune:
Arcadia, imi place varianta Carolina & Calin. Unde este "tara" ta? Sedere placuta!
Poohy, sanatate fetei si hai cu pozele caci demult le asteptam.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Graviduta spune:
Fetelor, am fost la masa cu colegii la un restaurant pe Eminescu, Lotca ii spune, cu specific pescaresc. Vi-l recomand, daca aveti chef de-o iesire vreodata. Are peste proaspat, adus la 2 zile din Delta si gatesc foarte bine. Unii colegi au mancat zacusca de somn si au fost extaziati. Eu nu am gustat, dar mirosea f bine. asta e site-ul lor http://www.lotca.ro/. Nu am niciun motiv sa le fac reclama, ca nu-i cunosc, dar mi-a placut mult.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
kid spune:
poohy La care Medlife ati fost? A stat Manucu cuminte la ecografie? Ce v-a sfatuit dr in privinta predispozitiei la pietre de rinichi?
Graviduta N-am reusit sa vad poze cu localul pe situl lor, poti sa-mi spui daca e ok de mers cu copilul acolo? Au cumva si loc de joaca pentru copii sau macar este cat de cat lejer aranjat, sa aiba copilul pe unde sa alerge? As vrea sa merg si eu cu Vlad, poate il conving sa manance peste. Mersi de recomandare.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
Graviduta spune:
Nu au loc de joaca pentru copii, au restaurant si terasa, amenajata ca o cherhana. Noi am fost pe terasa, e ceva spatiu, dar nu ca sa zburde un copil. Uite gasesti aici http://metropotam.ro/Unde-iesim/2009/05/art9480736346-Restaurant-Lotca/ niste poze cu restaurantul.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Florentina Roman spune:
Ella,
noi am avut probleme cu putza lui Tudor, am tot amanat pana a facut infectie. La fel, ii statea "steguletz" si-l durea, iar cand am mers cu el la urgenta si l-a desfacut doctorita, a sarit mizeria la un metru. Nu a fost foarte dureros, i-a dat mai intai cu o crema, a asteptat putin, apoi a tras usor cu ajutorul unor comprese.Dupa asta a trebuit sa stea 5 zile cu comprese cu rivanol in chilotel, dar a trecut.
Daca Bob spune ca-l doare, sfatul meu e sa-l vada un dr.
Arcadia, mie imi place Sanziana, chiar era pe lista noastra de nume la inceputul sarcinii cu Cip.
Mi-am adus aminte de subiectul cu bona care a batut copiii...Stiti ca bona lui T il invata ca "nu trebuie sa stie mami si tati chiar tot din ce facem noi"?!
Imi povesteste Tudor diverse chestii care s-au intamplat acum 2-3 ani...cum a cazut de pe leagan si s-a lovit la cap, cum au fost cine stie pe unde prin Bucuresti, pe la cunostintele ei...
Si cand l-am intrebat de ce nu mi-a spus atunci mi-a raspuns "pai, nu era nevoie sa stii si tu".
- Cine a zis asta?
"Mica"(bona)
De aia nu mai vreau bona sub nici o forma... Si eram tare multumita de ea la vremea respectiva.
Madaiulia, sanatate la pui!
Ai mei sunt in continuare la tara, sunt chiar surprinsa ca nu cere nici unul acasa.
Ma gandesc cu groaza ca sigur vor lua cine stie ce viroze cand ii voi aduce in Bucuresti, anul trecut asa am patit.
In primavara i-am dat lui T Imunomix junior, a vut efect bun, cred ca le voi da si acum la amandoi, mai ales ca Cip incepe gradi de la 1 septembrie...
alynta27 spune:
Salutare!
Ella baietelul finilor a facut decalotare sub anestezie generala. Nu a avut nici o durere dupa! Eu am vazut o decalotare "pe viu" cand faceam niste cursuri de prim ajutor, la chirurgie! Nu pot sa-ti descriu "cruzimea"! a plans bebe...vai,vai! Dar dr. era dus cu capul... Avea sub 1 an! La cel mare l-am decalotat noi la fiecare baita si nu am avut nici o problema! Bafta si nu cred ca poti amana, ca il doare pe micut! Uff!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
poohy spune:
Clara, ma bucur ca ti-au folosit
Am scapat cu limbuta ! foarte fericita am fost
Kid, pai nu a zis... O sa intreb pediatra ei ca e in concediu perioada asta - daca se poate face ceva
Acum sotul a eliminat deja 2 pietre (la distanta de 10 ani) pana acum
Din cate am vazut, daca te ingrijesti nu se inrautateste
Matusa lui nu a stiut pana nu a facut un pocinog mai mare. Dar si-a revenit, bineinteles constant cu tratament...
Si tatal lui a avut pietre - tot asa mai usor, ca sotul meu.
Am fost la Medlife Grivita
tare greu cu manucu sa intelega ca nu are voie la mihnea ca e bolnavioara... mi se rupe inima cum plange saracuta
acum trebuie sa ia si sumetrolim ca i-a iesit infectie. of
a bucur ca totusi reactioneaza frumos, fara varsaturi sau scaune moi sau dese. seamana cu taicasu.
Oare pot sa o scot afara? febra nu are, dar nu as scoate-o cateva zile - daca e contagios si se imbolnavesc si alti copii
acum ma stresez cu slabitul. cum dau eu 11 kg jos daca cu scarsdale tinut ca la carte - dupa nasterea lui manu - am dat doar 2kg 1/2 in 2 saptamani, si am pus 1/2 kg inapoi in perioada de mentinere?
ca la mine nemancat dulciuri, paine si dupa ora 18 ma ajuta doar sa ma mentin, nu dau nimic jos...
Poate o sa fie altfel, dar pana acum intr-o saptamana fara paine, mancat carne de pui cu rosii, lapte cu cereale si recunosc pepene nu am dat nimic jos. Cred ca trebuie sa renunt la pepene, stiu ca ingrasa...
Poate si cei 4 l de ceai de chimen, anason si fenicul?
V-am zis ca am dat in reflux gastric, enterocolite si indigestii una dupa alta de la regimul de alaptat? Asa ca medicul a zis sa ma potolesc, ca nu merita sa nenorocesc stomacul, ca au copiii nevoie de mine sanatoasa. Si sa mananc normal.
Dar cu mancat normal nu prea mai am deloc lapte, asa ca am inceput cu restrictii, si la fel am.
Din septembrie ma gandeam sa ma duc si la sala cand e Manu la gradi si la un centru d'asta cu masaje, tratamente..
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
nemora spune:
Buna, ma primiti si pe mine?
Kay, ce-ti face fetita? noi ne-am cunoscut in spital...eu am nascut tot cu tutunaru
Carla, Alynta
ref la analize, eu mereu i le-am facut din deget, sunt gata rapid si arata daca infectia e virala sau bacteriana. si pediatra noastra e la IOMC.
de imunitate am auzit ca e bun siropul septilin
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.