Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 20
wnimra spune:
mdanicoleta nu stiu daca ai citit cand andru_mami ne-a zis de asistenta aia care nu intelegea saraca de ce mai vin parintii cu cei mici la recuperare ca doar sunt praf si nu se mai poate face nimic....asa ca si dr care ti-a nenorocit fetita cat si cei cu care te-ai certat ieri sunt oameni de nimic , asteapta spagi si vb cu noi de parca suntem ultimii oameni de pe planeta...animala care nu a vrut sa imi faca cezariana "ca nu este cazul" dupa ce m-a drogat cu mialgin acum practica medicina la clinica privata Euromaterna....cum naiba sa merg sa nasc acolo cand o sa dau nas in nas cu ea...cine nu stie nu am dat-o in judecata ca undeva mic de tot era scris ca am avut nu stiu ce infectie in timpul sarcinii, total neadevarat, apoi scrie ca am copil deprimat prin droguri administrate mamei, asa ca si-au luat masuri de precautie ca sa nu am castig de cauza in instanta.
Si daca raman , vreau sa merg la Rusa , cu alex cu tot in brate si ii povestesc tot de dna Stefanescu Corelia , marea doctorita , plus ca nu suntem singurii parinti care se plang de ea , macar o fac de ras...
cum a fost la mare?
Ioana cum se mai simte ?
poze cu alex de ieri de la plaja, care mi-a facut iar crize ca l-am scos din apa
poop
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
babette spune:
mdanicoleta,
din pacate nu am nimic de la tine pe MP
da-mi eventual un apel pe tel 0766276043.
multumesc mult,
Cristina-babette
wnimra spune:
babette daca nu se descurca in cta , ma poate suna , iti trimit nr meu de tel prin mail , pupici multi
poze Alex
adrianapop spune:
ciao fetelor
un pic lipsesc si faceti planuri mari,,,mare concediu,,,ce ma bucur ptr voi,,,,,
Mdanicoleta- te rog sa nu fi smerita,,,,cand e in joc sanatatea copilului tau si drepturile lui ,trebuie sa fi ff realista,,cu capul pe umeri ,picioarele pe pamant si gura mare,,,,sa stii sa ceri si sa te faci respectata,,tu si copilul tau
Ca de dr care cred ca ei sant D-zeu si tu un biet muritor dator sa le faci plocoane,care nu inteleg ca tu ca mama ai dreptul sa ti se vb frumos si sa fi respectata ptr ca esti OM nu carpa,,,,,santem satule pana peste cap...
Atata timp cat tu respecti cere acelasi lucru,,,nu esti animal sa te lasi calcata in picioare,,,riposteaza si spune-ti pc de vedere chiar daca nu le convine la INALTIMILE LOR DE DOCTORII....
Asta nu pot eu sa inteleg inca la noi ,,,la sistemul nostru sanitar,,,de ce? toti dr sau asistentele au impresia ca tu esti nimeni si ei sant cineva la care tu esti dator sa faci plocoane.
Am avut dincolo in wiena consultatie la SEFUL DR NEUROLOGI ORTOPEZI DIN AUSTRIA o somitate,,,,dar un om simplu ,,,foarte po****r ,care ne-a primit dupa o programare pe email si a vb o ora cu noi vazandu-ne prima data in viata lui,,,si la primire si la iesire ne-a strans mana,s-a jucat cu adrian si a fost in permanenta cu zambetul pe buze,,,desi eu muream de emotii ,,,ne-a facut sa ne simtim fff in largul nostru si chiar ne-am simtit confortabil,,
Am fost mai relaxata decat cand merg aici la noi la pediatru sa vada daca au rosu in gat copii....
Mentalitatea unor dr la noi e sub limita de normalitate si respect fata de orice fiinta umana,,,din pacate
Babette- si molnar e un om extraordinar,,,copii mei l-au indragit la nebunie,,,abea asteptau sa ajungem la el sa le faca vant,,,,va doresc sa reusiti ceea ce v-ati propus
Restul fetelor va pup pe toate si merg la copii ca nu de mult am ajuns din CJ si am de recuperat timpul pierdut,,,altfel ma penalizeaza
povestea unor ingerasi
adrianapop spune:
buna dimineata
cafea doreste cineva
pofta buna la cafea si o zi cat mai relaxanta
povestea unor ingerasi
wnimra spune:
ciao fetele .........ms de cofe Adriana
pupici tuturor
poze Alex
andru_mami spune:
hellooooooooo!
imi pare bine ca am ajuns acasa sa mai stau de vb cu voi si imi pare rau pt problemele care au aparut pe aici;babette-sincer imi pare tare rau pt vladut,sa dea DD sa fie cat mai bine,sa gasiti tratamentul corespunzator si putere de la DD sa mergeti mai departe si sa reusiti tot ce v-ati propus.mdanicoleta-am scris eu aici ce a zis asistenta aia,asa ca nu trebuie sa te miri ce auzi de la personalul medical ci mai degraba sa te inarmezi cu rabdare si nervi de otel si sa ii dai replica potrivita ca in ziua de azi daca vb frumos cu ei,te ia de fraier,zice :"hai lasa ca asta nu stie ce s-a intamplat si nici nu are curaj sa faca ceva",iti spun sigur ca asta e mentalitatea lor,noi toti suntem prosti,scuze de expresie ,iar ei sunt cei mai cei,cei care salveaza vieti"contra cost,pe dracu sunt niste tampiti care cared ca au facut facultatea aia pe oua si branza.mada-am vazut pozele cu alex,e super pustiul tau mai,ii place apa,e vesel si fii tare ca o sa vezi si rezultatele in curand,nu se poate tot odata,vin pe rand si astea,cel putin la andrei asa este;aaaaaaa si apropo ai avut dreptate,sa stii ca se uita bietul copil la mine cand am ajuns,cred ca zicea :"cine o mai fi si asta"?ma parca nu stia nici ce sa faca ,sa rada ,se uita tare curios la mine,dar in schimb il striga pe tasu si il tinea de gat si il pupa ,mama-mama ce draguti erau,dar numai ca aseara a fost tare agitat si nu stiu de ce ,nu a dormit aproape toata noaptea,sa sparam ca i-a trecut.kari-pupici si noi mai vb pe messnikena-vacanta placuta si sa dea DD sa se vada rezultatele voastre in urma operatiei,sa te linistesti psihic si sa vii cu forte proaspete de acolo;miha-pupici si pt voi,imi pare tare rau ca am fost in c-ta si nu am avut timp sa ne intalnim,sper ca data viitoare sa venim cu masina noastra si atunci sigur bem cafeaua si cu mada si cu Dodo si cu nicoleta.eu m-am simitit f bine la mare,a fost super bine,m-am bronzat de nu m-a recunoscut copilul,a meritat pe bune,a fost scurt dar placut,sper sa reusesc sa pun poze sa vedeti,pana atunci pupici pt toate fetele si copilasii lor,ne mai auzim ca trebe sa fac un pic de ordine pe aici.POZE ANDREI
wnimra spune:
hello
bun venit Andru_m....acum am picat si noi de la terapie, azi a lucrat frumos fara prea mult scandal dar i-am atras atentia si cu multe jucarii.Am incercat sa vad pozele dar nu s a deschis pagina , nu stiu de ce.
Adriana ce mai faci? Si-au revenit pe deplin copiii?
Babette cum se mai simte Vladut?
Miha tre sa ne vedem sigur ,sa iau jucaria si am sa iti dau ceva pt Mihaita
Pupici la toata lumea si ne mai auzim
poze Alex
adrianapop spune:
vera,,,bine ai revenit
sper ca te-ai destrabalat un piculut macar,,,asa de dragul vremurilor trecute
te invidiez ca esti bronzata,,,eu sant o bruneta cu pielea alba care nu are nici o sansa sa se bronzeze ,,,numai inrosit,ars,exfoliat si iar alb
dar merg la solar,,,asa mi-am propus,,,daca nu merg la mare macar sa imi schimb o tenta culoarea,,,sa cred ca am fost la mare cand ma vad in oglinda,,,,
madalina- te sun maine ca nu am pov de mult,,,copii sant bine mersi de intrebare,,si-au revenit de dumineca,,,,acum incep parca sa mai si manance,,,,dar cu greu inca,,,,,
in rest fetele ce mai fac? pe unde va umblati?
pupici la toti piticii voinicii
mdanicoleta spune:
andru_mami, deci ai fost fara baiat la mare? bravo....
doar cand am citit pe forum mi-am dat seama ca de aia umblai tu prin mamaia si stateai atata timp la plaja..
multumesc ca ma incurajati
eu asa sunt dar cand ii povestesc sotului incepe sa zica ca am gura mare
eu chiar am de gand sa le fac hartii sa-mi dea raspuns clar de ce altele au prioritati si al meu copil nu
nu are nimeni dreptul sa ma priveze de la recuperare la un spital de stat
la un s.r.l....problema lor
m-am analizat si imi dau seama ca nu sunt smerita ca majoritatea femeilor care merg pe acolo care cred ca dr e DD
si nu pot fi altfel si cred ca mai degraba nu vreau