Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 21
adrianapop spune:
mdanicoleta- SMERITA? poate cand te spovedesti si esti la biserica,,,,,dar nu la doctor,,
Eu am fost crescuta foarte strict ,,educata,respectuoasa,,blablaaa,,si azi sant la fel,,,,dar daca vad ca cel cu care eu vorbesc frumos si il respect,,,ma treateaza de prost si imi vorbeste urat,,,sau ma ignora,,,atunci uit tot si ma comport la fel,,,
Si cu atat mai mult cand e vorba de copii,,,,nimeni nu are dreptul sa iti refuze recuperare la stat,,,e gratuit ptr toti din cate stiu eu,,,,
ASa ca scrie hartii si fa reclamatii,lupta-te si nu te lasa,,,in ziua de azi mori cu dreptatea in mana,,,
Ai mei stiu deja,,,si sotul si parintii chiar si pediatra copiilor de aici de la BM ,ca daca ma duce la vreun dr care vb urat si striga la mine,,,eu in secunda 2 am ripostat,,,Dr draguta ma atentioneaza,,,adriana vezi ca asta e mai apucat asa,,,nu baga de seama si atunci cu greu inchid ochii numai ptr ea,,,dar la noi e mare lucru sa gasesti un dr care respecta parintii,,,,chiar imposibil
Nu stiu sincer si nu o sa inteleg niciodata de ce sant asa? in final au depus un juramant ptr viata si oameni,,,,dar ei fac taman invers,,,,
rabdare si putere dragele mele,,,,
babette spune:
buna,
Hai sa va spun ceva: nu voi comenta, nu voi insista pe cava anume, pur si simplu, va spun ce am facut zilele acestea.
Deja stiti de starea lui Vladut pt ca in mare v-am spus.
Deci, cam pe 8 Vlad a inceput sa se simta rau, vizibil rau!
Nu mai stiam ce sa fac, incotro s-o iau si atunci am hotarat sa merg peste tot, adica in vreo 5 locuri: bioenergie, clinica part pt comunicare in afara ca sa primesc un punct de vedere, d-ra care il ingrijeste, centrul de referinta pe tara, si inca in vreo 2 locuri.
Am incercat o marire de doza, dar am renuntat de teama, i-am dat un antiinflamator 2 zile, fara efect si bioenergie. Bioenergia am inceput-o miercuri si la prima sedinta mi s-a spus sa urmaresc ce se intampla dupa a patra sedinta. Apoi mi s-a explicat ca se poate rezolva. Eu am mai facut bioenergie, stiu ca a avut efect asupra mea si am avut incredere cand am mers acolo.
Apoi, lui Vlad i-a fost si mai rau in urmatoarele 3 zile.
Duminica, cand ne-am sculat, am mancat, ne-am jucat,...etc.... si am realizat ca exista o mica modificare in bine in starea lui Vlad. Nu era spectaculos dar ERA! Si pe urma mi-a picat fisa! Trecuse a patra sedinta!
Luni, a fost din nou o diferenta, tot mica, dar a fost!
Paralel am facut noi investigatii, au iesit vineri ffff rele, de aceea am facut si o internare ambulatorie ca sa incepem si un tratament, pe care abia azi l-am inceput.
Inainte de a incepe , deja a fost inca o diferenta in bine. Tot o diferenta mica, dar a fost!
Deci acum, Vlad este un pic mai bine, nu-i mai cade capul, nu mai cade cand sta in fund, cel mult se apleaca putin dar isi revine repede.
Nu pot spune ca si-a revenit inca, dar nu mai e nici chiar asa rau!
In septembrie vom merge din nou la bioenergie. Si tot cu incredere ca si prima oara.
Acum va las pe voi sa trageti concluziile!
Va pup,mai revin
adrianapop spune:
babette- ma bucur din suflet,,,eu eram sigura ca ceva rezultate o sa aveti,,,,
eu am avut 2 cazuri vindecate cu succes,,desi eu sant TOMA NECREDINCIOSUL cand vine vb de tratamente alternative,,,,
dar cand ti se intampla tie,,,nu mai ai ce sa zici,,,decat sa te bucuri
maine revin si va spun mai multe,,,,
va pup ,noapte buna
babette spune:
Am revenit pt ca vreau sa va multumesc pt tot ajutorul acordat.
A contat enorm sa stiu ca cineva se gandeste si la noi, chiar daca eu n-am avut timp sa ies pe forum
Nici acum nu prea am, zilnic merg la spital, noaptea fac mancare, curat, discut cu olimpicul, etc
kariguld spune:
hallo fetelor! mi-ati lipsit! sper ca si eu voua....
babette, ma rog sa va fie bine in continuare! pentru curajul si taria ta! esti puternica si cei puternici inving!
restul fetelor, va pup, fara exceptie!
si va fac capitol nou!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
help!
cine ma ajuta si pe mine?nu mai pot sa deschid pagina cu poze,si nu stiu de ce ?ce sa fac?
POZE ANDREI
evelinele spune:
salut fetelor, dupa lupte seculare am reusit si eu sa-mi gasesc nitel timp si sa tin pasul cu voi , eu as putea spune mai multe nicoleta despre medici si hartii facute la nastere.....si si despre medici , cand fi'mea are ceva fac personal investigatii si pe costuri proprii ( alias medicul evelina) pt. ca este mereu tratata superficial si ne apar complicatii , de ex. moima mea are si astm bronsic mai nou pt. ca eozinofilia mare a fost ignorata tot timpul la analize..faceam coprocultura si era negativa si aici se incheia investigatia...sunt si mai necajita ca oricand dar tre sa tinn fata..tre sa tinem fata fetelor!!!!!!!si nu e doar bla bla pt. noi este o realitate zilnica!!!..de aceea sus cu moralul , arda-i focul de medici..dar sa inceapa cu cel care am nascut eu!!!!!!! ca m-o tinut 36 de ore in travaliu
adrianapop spune:
dragelor,,,s-a deschis capitol nou,,,
scrieti acolo,,,
sa inchida capitolul cineva,,,,
va pup