Copii nostri speciali...*(5)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Wnimra- intradevar,,este o arta sa fi fericit,,,,dar trebuie sa vrei si tu, sa inveti sau descoperi aceasta arta..
Fericirea nu se cumpara ,,,si dupa mine una nu vine nici la pachet cu sanatatea sau banii,,,,desi ajuta foarte mult,,,dar cati oameni nu sant sanatosi sau bogati si cu toate astea sant tristi? nefericiti? Mai multi decat credem,,,
Fericirea o poti gasi in cele mai neinsemnate lucruri,in dragostea familiei ,a copiilor ,in linistea caminului si in rasul copiilor,,,trebuie doar sa cauti,,,sa fi optimist si sa vrei sa o gasesti.
In ciuda tuturor greutatilor un om are nevoie de putine lucruri ca sa fie fericit,,,
Eu sant fericita,,,,cu bucurii cu necazuri ,cu copii speciali sau sanatosi,cu bani sau fara,,,,Mi-am gasit lucrurile si calea catre fericirea nostra, un sot iubitor si 3 copii minunati,

va doresc sa reusiti se voi

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

buna,

nikena

Ora mea de culcare este de regula dupa 2! Dimineata m-am culcat la 4,30.
Atunci e timpul meu! Nimeni nu-mi mai cere nimic, atunci am grija doar de mine!
De regula e timpul cand caut solutii.
La dl Molnar mergem ascultatori asa cum suntem programati. D-sul ne-a rugat sa urmarim reactia dupa 4 sedinte. Sedinta a4a a fost sambata.
Sincera sa fiu, azi-duminica Vladut a fost o idee mai activ, ochisorii nu i-a mai ridicat "cautand stelele" peste cap, caderile au fost o idee mai slabe. Nu este nimic spectaculos, dar o fff usoara imbunatatire exista. mergem paralel si cu antiinflamatoare pe langa trat vechi.
Indiferet cat de mica e sansa, noi credem in ea!

Adriana,

I-am transmis exact cum mi-ai spus tu dl Molnar salutarile tale si dupa o secunda a zambit luminos si a zis"
A, d-na Adriana! da,da ,da o femeie deosebita! da, da!
Are dreptate.

Wnimra,

Ti-am cerut un..... AJUTOOOOR! pe maill. Verifica te rooooooog!
Multumesc mult!
Si eu vreau o clipa linistitaaaaaaaaaaaaaaaaa!
As vrea si eu o baie nocturna in mare ca..............in tinerete!

Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata!moama...lipseste omul doua zile si voi ,prestati,nu gluma....am citit randuri frumoase aici...si multe adevaruri in ele....va pup pe toate si va doresc o zi buna!....
a,daca tot sunt prima,luati ,pe saturate!
mada,i-am luat jucarie lui alex din ikea!tre'sa ne auzim la tel!
pup mamicile speciale si puii aferenti!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo mamici stilate!

nikena, iti urez vacanta buna, un timp frumos, cu siguranta te vei descurca! sa-ti traiasca copilasii, nu stiam ca ai trei!

babette, esti puternica! in fiecare familie trebuie sa existe cineva puternic si un stalp pentru cei dragi! la voi tu esti aceea! sanatate si putere iti dorec. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru ceea ce faci!

crismac, un al doilea copil este bine venit, daca e dorit de parinti. inainte de a avea copii, am pierdut doua sarcini, una de 6 luni si alta de 6 saptamani. apoi a venit baiatul si medicii mi-au spus sa nu mai fac alt copil, ca nu se mai poate..bla..bla. am doar o trompa si ovarul drept e cam...nefunctional. cand baiatul avea 4 luni si ceva am ramas insarcinata cu fata. medicii din RO m-au trimis la avort, ca mor si eu si iese copilul....cumva...n-am vrut nici in ruptul capului, desi nici in ziua de azi nu-mi dau seama cum am ramas insarcinata. si n-am renuntat, am mers mai departe si am nascut dupa 42 de saptamani si jumate o bebelina frumoasa! (nu ma laud!) si sanatoasa in ciuda apgarului 8. si e sanatoasa si in ziua de azi, multumesc lui Dumnezeu!
copii sunt o binecuvantare, oricum ar fi ei, speciali sau mai putin speciali, datoria noastra este sa-i crestem cu dragoste sa le aratam un drum in viata!

hai ca ma apucat melancolia!

Adriana, impartasesc ceea ce ai spus de fericire! fericirea se afla acolo unde ne gandim mai putin, unde credem ca nu poate exista. si culmea e ca nici nu trebuie sa calatorim in departari ca s-o gasim, e langa noi, doar sa stim unde sa privim!

wnimra, am mai stat fara copii si alte dati, mereu ne-am luat timp pentru noi, nu mult, cate putin. cand erau copii mici nu-mi inchipuiam ca pot sta departe de ei un ceas, o zi! dar, m-am invatat incet incet. anul trecut am stat fara ei doua luni jumate, cand au fost in vacanta...departe. a fost cea mai lunga perioada, pentru mine foarte grea. noroc ca eram f ocupata cu mutarea in Germania ca altfel...

gata, ca v-am povestit destule. ma duc la treburi. va doresc o saptamana cat mai reusita si multa putere!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citit:
- povesti cu doi ingerasi...
-despre babette cea vesnic sfatuitoare
-Miha a fost la Ikea
-Kari si ingerasii ei
si
-tot

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Babetteee gata am citit ...la sf de sapt nu prea citesc mail , nu stau pe mess , sotul sta si nu isi baga nasul la treburile mele.......am vb cu Andru_m mi-a dat adresa cu nr de tel , sunt oameni ok , liniste , daca vrea sa faca si ceva plaja se poate ajunge si pe jos, cazarea costa 70 lei pe noapte....jianumadalina@yahoo.co.uk....(mess)intra sa vorbim.

ms de cofe miha , tre sa ne vedem sigur
era sa uit! pe langa tine vre-o gazda ceva? pt o mamica care vine cu copilul la cta pt terapia hiperbara timp de 10 zile.

Am citit tot fetelor si dau pupici gratuiti la toata lumea

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
wnimra, eu am plecat de la cta si am ap liber
cine vrea sa mearga, e liber
eu stau langa billa, adica peste drum
pupici

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca nu va costa nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

mdanicoleta miiii de multumiri , intra la babette si lasa pm sau mail , eu i-am gasit in locul lui andru_m , poti sa vb cu ea .

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

babette, ti-am lasat pm
azi am fost pt terapie si am facut putin scandal pe acolo ca m-a deranjat atitudinea si a iesit dr si mi-a zis ca nu am SMERENIE si ca nu se cunoaste ca am probleme
oare asa trebuie sa fim? sa stam cu capul in pamant si sa nu deschidem gura? nici sa nu ne cerem drepturile, nu?
ca dr are tot timpul dreptate...ca ala care mi-a nenorocit fetita si mi-a zis sa nu-l invat eu meserie...

Mergi la inceput