Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 18
babette spune:
'neatza!
Nu prea reusesc sa intru decat ff tarziu, plec de acasa pe la 8,30 cu batalionul trezit, hranit, medicamente, bagaje..... si ma intorc seara dupa terapie, spital, gara, ......
Sunt franta!
Vladut (Marian) si Olimpicul......... (Marian), va multumesc pt gandurile bune si pt urari!
Din pacate nu am putut petrece, Olimpicul e inca in vacanta la munte de data asta, vine luni, iar Vlad nu prea are chef.
In continuare ii este fff rau. Abia isi tine capul! Nici in fund nu mai poate sta, suntem undeva..... sub pamant!
Luni se face o intalnire intre medici pt un punct de vedere si o consfatuire in privinta tratamentului pe care sa-l mai urmeze.
Da Doamne sa gaseasca un tratament bun!
Multumim pt gandurile bune
babette spune:
'neatza,
pt toata lumea!
Na , ca am apucat sa fiu si eu prima!
Fac mancare. Nu am avut cand nici ieri si nici azi nu reusesc caci sunt iar plecata, ai mei au nevoie, ca doar n-or trai cu aer, la restaurant ......... nici nu pot, dar nici nu agreez ideea, nu prea am curaj..... asa ca, acum inca fierbe de zor.
Pe urma putin si
Sa aveti o zi plina de bucurii!
nikena spune:
Buna tuturor!
Desi cam tarziu, vreau sa urez si eu "LA MULTI ANI!" lui Mary paun, fetitei lui Kari si baietilor din viata lui Babette(Vladut-Marian si "Olimpicul" Marian). Si nepoatei lui Mada, pe care o cheama Maria , parca, sper sa nu gresesc.(dau un miel de paste!)
Si pt Mary Paun, special, Un LA MULTI ANI! si de ziua ei de nastere, care este astazi. Sper ca nu mai fac iar vreo gafa!
Babette, iti doresc sa se rezolve toate problemele tale. Daca medicii gasesc un tratament care sa opreasca crizele astea nenorocite, Vladut va recupera tot, stai linistita.
Nu ne-ai spus ce ai facut la Molnar. Poate si acolo exista solutii. Ai putea sa vorbesti si cu Dr Ion pt niste sedinte Hbo. Parca spunea ca ajuta la stoparea convulsiilor.
Eu ma rog pt Vladut sa fie tare si sa lupte ca sigur se va rezolva!
Te pup si sa fii tare in continuare!
Andru-M ma-i dat gata! Sa-ti rupi tu din putinul tau timp de distractie ca sa postezi aici...Esti tare!
Te pup si sa te distrezi si pt noi!
Adriana, tu unde ai dezertat?
Noi plecam azi la Busteni cu totii si nu prea am avut timp sa mai intru pe forum. A trebuit sa organizez bagaje pt 3 copii, una bucata sot si apoi si pt mine.
Mergem cu Cristi la recuperare si am mari emotii. Sunt curioasa sa vad daca am facut vreo mare scofala cu miofibrotomia asta.
Pt noi ceilalti o sa fie ca o vacanta la munte. Prima, dealtfel, cu piticul Petros. Sa vad cum o scot la capat. Vine si mama cu mine sa ma ajute.
Cred ca o sa am ce povesti la nepoti!
Va pup pe toate si cand ma intorc sper sa ne intalnim la "Copii nostrii speciali *6*", ca sa am si eu ce lectura!
Si pt ca deja e dimineata si eu sunt treaza inca, sau cel putin asa cred eu , va ofer cu mult drag cafeaua cea mai buna, pe care vi-o doriti voi.
Buna dimineata!
nikena spune:
Babette, mi-ai facut-o!
...si eu care credeam ca numai eu bantui noaptea!
Multam' de cofee! imi prinde bine!
adrianapop spune:
buna dimineata,,,
mersi de cofeee delicioasa,,,
Cu intarziere zic si eu ptr toti cei care au sarbatorit,,,
Si eu ieri am chefuit toata ziua,,,,in fiecare famile cate o MARIE,,,,asa ca pe rand la toti ,,,pana am ajuns azi noapte tarziu acasa,,,
Copii si-au revenit,,,asa ca au fost pe la verisori pana tarziu aseara ,,apoi au ramas cu mama acasa si am iesit doar noi,,,un pic de relaxare nu strica
Vera ,,ma bucur din suflet ptr tine,,,sa te distrezi la maxim,,,sa te intorci cu mintea plina de lucruri frumoase si ff relaxata
babette- imi pare ff rau ptr voi,,,sper sa va ajute DD sa gasiti o solutie si apoi sa puteti incepe recuperarea...
Mada- te invidiez,,,,auzi tu la ea,,,concert pe malul marii Bravo!!!!!! MA bucur sincer ptr tine,,,,,meriti din plin
Nikena- concediu placut,,,,,chiar daca cu 3 copii numai concediu nu e,,,,incearca sa te simti bine ,,,si sa profiti la maxim de tot,,,recuperare,distractie,,aer curat
Kari- pe tine si pe fiica ta,,,,,,la B merg doar miercuri,,,pana atunci pe acasa,,,,
Mari-paun LA MULTI ANI!!!! c u multa sanatate si impliniri,,,,putere de munca si tot ceea ce visezi sa se implineasca,,,,
VA PUP PE TOATE
povestea unor ingerasi
adrianapop spune:
crismac- am uitat sa te salut,,,
scuze dar inca sant adormita
restul fetelor,,,,pup la toate
povestea unor ingerasi
crismac spune:
Distractie placuta fetelor , ca din cate vad eu cam toate plecati in concediu . Eu ma gandesc sa ma mai leg la cap o data !!Adica inca un bebe . Oare am inebunit ???
Wnimra cum iti faci curaj pentru alta provocare ??? Eu ma gandesc la cel mic pe care nu vreau sa-l las singur pe lume cand eu nu voi mai fi . Ce bine ar fi daca toate mamele ar gandi ca tine - ca noi - " eu l-am facut eu il cresc " .
Acum trei saptamani m-am intristat teribil cand am aflat povestea unui bebe . Mama l-a nascut la 8 luni prin cezariana si nu isi dorea ca el sa traiasca - doctorii i-au spus ca bebele nu are sanse sa traiasca . Are capul marit mult spre spate si o boala mai grava decat hidrocefalia . Mama mai are o fetita perfect sanatoasa acasa dar pe cel mic nu vrea sa-l ia acasa sub nici o forma ca nu vrea sa " se chinuie cu el si ea si fetita mai tarziu " ???Ce fel de mame or fi acestea ??? Daca acesti copii speciali ai nostrii au o sansa pentru ca suntem alaturi de ei , luptam alaturi de ei , ce sanse au fara mama , fara noi ??? Cum o putea sa doarma noaptea ??? Cum o putea sa mai traiasca ??? Acel copil care dupa medici nu ar fi trebuit sa traiasca , traieste si acum iar mama nu stie unde sa-l lase - cauta o fundatie , un loc unde sa-l poata abandona ! Nu vrea nici macar sa-l lase in grija bunicilor !
Oare exista in Romania un loc , o fundatie care sa poata avea grija de acesti copii ?
www.gradinacris.blogspot.com
Dodo-pui spune:
Eu am al doilea copil pe Isabella are 4luni jumate iar copilul meu speciat face 7 in octombrie
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
wnimra spune:
buna fetelor
babette ...la multi ani din suflet pt amandoi copiii , poarta un nume mare si nu ma pot abtine sa nu plangimi pare atat de rau pt vladut , eu sper ca sapt viitoare sa zici ca este mai bine si ca se vede o noua speranta, ma rog pt el
Mari la multi ani cu sanatate doua zile de sarbatoare si veselie ,te asteptam cu vesti de la petreceri
Adriana la multi ani si pt voi , ca sunt multe Marii la voi in fam , sa va traiasca ...pooop pe cei trei cercetasi si pe mama lor frumoasa
nikena ms mult pt urare....iti urez un concediu placut , sa veniti fresh si baiatul cu progrese, sincer imi doresc tot un baiat sau poate doi , poop pe cei trei muschetari
kariguld petreceti peste o sap , aveti timp , dupa am inteles ca plecati in concediu , doamne cata relaxare ....peste 10 ani te sun sa vb cum este sa stai relax doar cu sotul .....tocmai bine o sa am anii potriviti , de femeie coapta si cu pofta de viata ...pupici si pt tine
andru_m bronzata mica sa te distrezi bine si mult ....cand ajungi acasa Andrei sa ramana blocat , sa nu isi mai recunoasca mama, sa te duci mai plina de viata si cu pofta de luptat
Crismac sigur nu ai inebunit .....cand avea alex 1an, 2 si eu gandeam la fel , dupa m-am gandit ca daca e sa se intample mai rau se intampla , eu ce pot sa fac decat sa supravietuiesc , stii ca se zice ca iti da dumnezeu cat poti duce , pai daca eu pot mai mult ce fac???....cred totusi ca sunt doar pure intamplari din viata noastra , unii din noi reusim sa trecem altii nu prea , iar doamne doamne ne ajuta sa mergem pe calea cea dreapta chiar daca este mai grea, nu le am cu religia deloc , cu popii sa nu ii vad , dar este singurul lucru de care ma agat fiind crestina , altfel o iau razna daca ma gandesc ca doamne doamne mi-a dat copilul bolnav......deja imi vad viata ca pe un film , eu cu alex in pat la tv linistiti , un sot care bantuie pe langa noi si un pitic cu picioarele pe sus si cu gura mare langa mine, liniste si pace si da cred ca o sa ma descurc si fara nimeni , nu mai vreau nici un ajutor si nici nu mai astept ........am planul facut , cat am burtica fac terapie seara cu mihai ca sa imi fie usor , cand nasc 2-3 luni pauza sa ma fac bine cu burta apoi vine sotul de la munca ramane cu piticul eu merg cu cel mare ....numai sa fim sanatosi atat imi doresc , ca fericirea sta pe la colturi , pot sa fiu fericita cand calc rufe ca seman a nevasta si se face cald in dormitor cu miros de fier , alex in pat si ne uitam la o emisiune tampita de la pro tv , sau cand le fac prajituri si am grija de ei , sau cand ma iubeste cel mai bun om de pe lume sau cand ma fac frumoasa si cred ca toata lumea se mira de mine , cand ma ia copilul in brate, cand ma striga suparat de sub calorifer"mom" si alte miiiiiii de exemple ....cineva mi-a zis tot pe acest forum si o pooop " este o arta sa fii fericit printre necazuri" iar eu vreau sa imi insusesc acesta arta...in ciuda la tot merit sa fiu sanatoasa si fericita , sunt egoista ca ma gandesc intai la mine ?! eu zic ca nu , daca eu sunt ok copilul o sa fie si el pt ca deocamdata traieste simte datorita mie , responsabilitate enorma , uneori mi-e frica , atat de frica ca am mai cedat si mi-am dorit in secret sa fug de tot , sa nu ajung sa imping un scaun cu rotile , sa ii parasec, frica este cel mai mare dusman , poate asta simte si mama care vrea sa isi de-a copilul cine stie , ......suntem doar niste oameni si este greu , viata noastra este scurta si presarata cu greutati si bucurii, prefer una scurta si fericita decat una lunga si plina de suferinta , cand suferi timpul trece muuult prea incet si te macina ca o buba.
Crismac curaj ....( sunt exemple neansemnate din viata mea dar astea ma definesc ca om , nu suport sa pierd iar alex are dreptul sa fie fericit) ....asa ca da drumul la muzica tare si striga din toti plamanii , jeleste pana simti ca ti-a crapat tot capul si dupa sa zambesti si asa sa ramai
acum imi fac bagajele ca sa mergem la o baie in mare , i-am promis lui alex, aseara ne-a facut de toata bafta pe plaja , muzica house la max , plaja plina ,si noi nebuni cu copilul , am dansat , stat la lunima lunii , am vazut si artifiicile din portul tomis , erau departeee , si hai la apa , caldaaaaa super era , a alex avea degetelul ridicat spre apa , hai sa ii scot sosetele si sa ii bag picioarele in apa , dupa 10 min a urlat infiorator ca el mai vrea cum sa ii fac baie noaptea? ...azi i-am promis ca il duc sa il balacesc , sper sa nu planga rau cand il scot, pun niste poze de azi noapte
pooop pe toate fetele
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
adrianapop spune:
olaaaa
wnimra- super pozele de la mare,,,sa-l manaci pe alex nu alta,,,e super dulce,,,si vad ca v-ati distrat de minune,,,
Crismac- ce pot sa zicreferitor la inca un copil,,,e faptul ca DACA VREI CU ADEVARAT POTI,,,,ca in reclama
Iti inteleg gandurile si temerile ,toate le avem ,e ceva normal sa te gandesti la viitorul copilului tai si la ce va fi cand noi nu vom mai exista,,,,dar e prematur sa nu te bucuri acum de viata si de tot ce ar putea sa iti dea din cauza asta,,,
Daca iti doresti cu adevarat inca un copil si stii ca poti conta pe ajutorul sotului tau ,sfatul meu e sa il faci,,,Daca ai sustinerea sotului atunci gasiti voi o solutie sa va impartiti intre copii,casa ,familie,,,toate problemele gasesc o rezolvare DACA VREI.
O sa vezi ca toate problemele isi vor gasi raspuns,,,timpul va trece si te vei gasi cu al 2 bebel mare,,,asa usor trece timpul cu al 2-lea de parca zboara,,,deoarece nu ai timp de stat,,,intodeauna gasesti ceva de facut cu primul ,,,cu copilul nostru special care te solicita si are nevoie de tine inca mai mult.
Eu spun din experienta,,,fiica mea a venit cand baietii aveau 2 ani jumate,,,si nu stiu cand a crescut tot timpul invartindu-ma pe langa adrian si cu adrian am ramas uimita sa vad ca deja am o adevarata domnisoara,,,,Nu a fost usor,din contra foarte obositor si solicitant,dar a meritat fiecare secunda din viata dedicata lor,,,,
Eu de altfel de mult le tot zic la fete pe aici sa mai faca un copil ,,,un copil nu e copil! doi da,,,mai merge te simti mai implinit ,mai fericit ,,,altfel
Cat despre baiatul abandonat in spital eu daca as fi in locul mamei m-as teme in fiecare secunda de viata de pedeapsa lui D-zeu!!.Cu ce drept renunta ea la un copil bolnav ,ca sa creasca unul sanatos
CE sau CINE ii garanteaza ei ca copilul sanatos va fi toata viata sanatos? II poate garanta ca vor fi toata viata sanatosi si fara probleme cineva? E ABSURD SI STRIGATOR LA CER
Sant convinsa si daca vom trai vom si auzi,,,ca roata se vietii se invarte si toate le platim aici pe pamant ,iar ea are de dat socoteala,,,cine stie ce destin va avea copilul bolnav,,,iar ea sau cel sanatos la fel,,,
Pacat sa aud ca exista asa mame,,,care numai mame nu pot fi numite,,,,,asta e viata ,mai nou alegem copii si viata lor ca la piata si asta ma ingrozeste,,,
Eu cred in destin si in D-zeu ,,iar daca destinul meu e sa cresc un copil special ,,,atunci il cresc fara resentimente si cu gandul ca as putea renunta.Din contra,il cresc cu mare dragoste si bucurie ca stiu ca pot ca mama sa il fac sa zambeasca ,sa fie fericit si incercam toti sa il facem sa duca o viata normala,,, si sant convinsa ca D-zeu ne va ajuta
Iti doresc sa gasesti raspuns la intrebarile tale,sa cauti adanc in inima ta ,sa vb deschis cu sotul tau ,,,si dupa cu siguranta vei gasi raspuns la intrebarile tale.
Cateva adevaruri despre dragostea de mama.................
Dragostea de mama face ca toate celelalte sentimente sa paleasca.
Inima unei mame este un abis in adancul caruia se afla pururea o iertare.
Mama este numele lui Dumnezeu din sufletul si de pe buzele copiilor mici.
povestea unor ingerasi