Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 17
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismac De urmarit , va urmaresc pe toate dar cu scrisul e mai greu . Am si eu una sau mai multe intrebari pentru voi . Ce ati facut cand celui mic i-au iesit dintisorii definitivi pe langa ceilalti ? Al meu a mers o data la dr. si acum nu mai vrea . Are si niste masele cariate - abia s-a desumflat dupa cinci zile de falci umflate si o cura de ampicilina . Nu stiu cum sa fac sa-l conving sa mearga ?!?!? Voi ce faceti ? Aveti servici ? Cum va petreceti timpul cu cei mici ??? www.gradinacris.blogspot.com |
legat de mersul la dentist...greu raspuns. personal, nu am auzit copil sa stea de buna voie pe scaun la dentist....si sa mai fie si tratat...nici al meu baiat nu a stat, abia anul asta s-a mai dat pe brazda, ca e mai mare si sta...dar imi facea niste figuri....
sfatul meu, cauta un dentist cu care sa vb inainte, sa fie amabil cu el, sa-i zambeasca, sa-l asigure ca-i va face anestezie, ca va fi atent sa nu-l doara....uf...greu de realizat....ca sunt putini dentisti in RO, capabili sa suporte un copilas la ei in cabinet.
pana una alta, invata-l sa se spele mereu pe dinti, chiar de trei ori pe zi, supravegheaza-l mereu cand se spala, ajuta-l....
sanatate multa va doresc.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Dodo-pui spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
wnimra spune:
La multi ani !!!! sa iti traiasca fetita cu numele Kari ii trimit multi si multe , sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa
Mari-Paun La multi ani !!!! , sa ne traiesti cu numele , multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca
La multi ani!!! si pt cei care nu sunt scrisi dar poarta numele sfant
o zi buna tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
...........pt toata suflarea de aici
fetelor ce mai faceti ? nu mai este nimeni pe acasa decat eu si dodo?
dodo sper ca ti-ai serbat o zi super frumoasa
poze Alex
kariguld spune:
hallo, io-s prin zona. multumesc de urari!
si voua, care aveti Marii in familie, multa sanatate si binecuvantari!
Bazar pt Mihaita
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
wnimra spune:
Toata lumea este ocupata cu sf Marie
Noi umblam de nebuni de azi noapte pe la un concurs de barmani super tare intr-un club din neptun , azi la nepotica mea Lucia-Maria si diseara cu tot cu copil la un club pe plaja cu artificii si stat de voie la mal de mare....traiesc din plin ultimile weekend-uri din acest sezon ca sa am ce povestii la iarna.
Va doresc tuturor o seara placuta.
M-a sunat andru_mami , a ajuns cu bine la mare , sta aproape de plaja si se pregateste de distractie .
pupici tuturor
poze Alex
crismac spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Kariguld multam de sfaturi . Ionut se spala pe dinti si chiar ii place . Ma cheama el sa se spele pe dinti dar din pacate are o dantura proasta . ( cred ca este ereditar- seamana cu sotul meu care la 25 de ani si-a pus toate maselele pt ca ii cazusera !!!)Am gasit o doamna doctor care vorbeste cu el , ii explica dar nu mai vrea la ea , de fapt nu mai vrea la nici un doctor !
Wnimra ma gandeam eu ca va petreceti tot timpul cu cei mici ( poate a fost o intrebare prosteasca ) . Eu nu prea am plecat cu sotul singuri de 6 ani - de cand s-a nascut el . Uneori ma gandesc ca ar trebui sa ne mai incarcam bateriile dar nu am avut cu cine sa-l lasam .
www.gradinacris.blogspot.com
wnimra spune:
crismac nu este o intrebare prosteasca ...puteam sa am bona sau sa stea cu mama si eu la munca ....dar din pacate sau fericire doar eu stau cu el , nici noi nu puteam placa fara el , o sa mergem la munte iar cu el , mereu cu el , poate de la anul liberi sau nu daca raman insarcinata ....l-am facut il cresc asta e , ajutor doar la sf de sapt cand si cand , aseara 5 ore libera in seara asta il car dupa mine in club pe plaja , o sa fie frumos , aerosoli , doarme de 3 ore si merg sa ii dau sa pape bine si la distractie cu alex care este un mare amator de senzatii tari
pooop fetelor si o seara buna buna
poze Alex
andru_mami spune:
LA MULTI ANI MARI PAUNsi nu in ultimul rand si pentru fetita lui kari si pentru restul fetelor care isi sarbatoresc ziua de sf marie;eu m-am prajit chiar frumos la plaja,eu mai alba de fel ca nu prea ma vede soareleacum vreau sa recuperez si sa ma intorc acasa cu bateriile incarcate si bronzata ca doar e prima dat cand vin la mare,e super fain,dimi repede si fuga repede la plaja,pe urma si gratarelsi pe urma pe faleza prin mamaia,prin satul de vacanta,chiar ma simt bine,acum va scriu de la un internet cafee,mi-era dor de voi si vroiam sa va salut pe toate,fara exceptii.
babett-imi pare tare rau pt vladut,sper sa se faca bine sa dea d-zeu.inca o data va pup toate si week-end placut tuturor.POZE ANDREI
kariguld spune:
crismac, te inteleg cu dentistul. nu cred ca exista solutii miraculoase..poate doar asa sa-l prinzi intr-o zi mai ...buna, cand sa negociezi cu el...sa-i promiti ceva.... inteleg ca are probleme? nu-l forta, incearca sa-i explici, sa-i vb mereu despre importanta danturii, despre reparatia si intretinerea dintilor...acuma, daca NU si NU...il lasi, macar la cei definitivi va fi mai marisor, poate ca va intelege.
io azi n-am sarbatorit, ai mei copii sunt la parinti, pentru doua saptamani, mai au una. sambata viitoare ii aducem, ca avem o nunta aici, se casatoreste o prietena pe care mi-am facut-o de cateva luni. amandoi sunt romani.
va pup, o seara excelenta va doresc si o duminica linistita!
Adriano, tu esti la capitala?
Bazar pt Mihaita