Copii nostri speciali...*(5)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

kariguld-cand esti atacat,ataca si tu,asa este in razboi-cea mai buna aparare este atacul.

tu ai facut ce a stat in puterile tale ptr a ajuta un copil cu nevoi speciale si cine nu intelege sau cine a inteles gresit parerea si contributia ta,ar trebui sa stea deoparte,si rupele gura ca sa stie cand sa taca si cand sa vorbeasca,asa trebuie sa te porti cu oamenii astia,eu nu ma mai las calcata de nimeni oricine ar fi el.
noi suntem aici cu tine si cu miha ptr orice,iar cine va ataca pe voi ,da si in noi,sa stiti.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianapop

miha
las,,nu te amara,,nu-i ptr cine,,,intodeauna dau sfaturi cei care ar trebui sa taca,,,asta e mentalitatea unor oameni,e usor sa fugi departe de RO si sa dai sfaturi la adapostul si confortul unor servicii medicale de calitate si posibilitati reale de integrare a copilului,,
Ce nu stiu ei,,sau refuza sa isi aminteasca e ca in RO un copil cu handicap e tratat de toti ca un HANDICAPAT ,,pe cand in europa e integrat,menajat si sustinut moral si financiar sa duca o viata cat de cat normala chiar si fara sprijinul familiei,,,
Sant centre speciale care ajuta gratuit familia si copilul sa se integreze si sa duca o viata normala,,,la noi si tratamentul obligatoriu trebuie sa il platestiptr ca oricum sansa sa schimbi mentalitatea oamenilor e NULA,,,,
NU te mai stresa,,,tu stii ce ai de facut,,,si nu pune la suflet,,,prostia,ura si invidia au atins cote alarmante la unele subiecte pe acest forum,,,,
pupici

povestea unor ingerasi

mei, . ce bine e la voi, caldura, iubire, sustinere.... pe toate de la A la Z.
sa stiti ca am suferit, dimineata cand am citit nu mi-am crezut ochilor, chiar mi-am dat o palma, credeam ca inca dorm....cum e posibil, ca un parinte cu copil sa spuna despre alt copil asa ceva??? cum? cum? doar cine nu vrea nu intelege ce s-a vrut spune cu adevarat!

multumesc ca-mi sunteti alaturi, va iubesc! si ma simt asa bine la voi....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

kariguld-cand esti atacat,ataca si tu,asa este in razboi-cea mai buna aparare este atacul.
tu ai facut ce a stat in puterile tale ptr a ajuta un copil cu nevoi speciale si cine nu intelege sau cine a inteles gresit parerea si contributia ta,ar trebui sa stea deoparte,si rupele gura ca sa stie cand sa taca si cand sa vorbeasca,asa trebuie sa te porti cu oamenii astia,eu nu ma mai las calcata de nimeni oricine ar fi el.
noi suntem aici cu tine si cu miha ptr orice,iar cine va ataca pe voi ,da si in noi,sa stiti.

POZE ANDREI

acum cand s-a format batalionul, pot sa ma antrenez linistita! cu tine capitan invingem orice razboi!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

kariguld esti o persoana cu un suflet nobil si chiar nu pune la inima cuvintele unei femei care are muuult prea mult timp liber.

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

kariguld-viata m-a pus la multe incercari si eram foarte slaba de inger dar cum lumea e din ce in ce mai rea,te intaresti din jignirile lor si iti formezi un scut,o armura care sa nu dea voie raului sa patrunda,acum ma apar si imi apar familia ca un animal de prada care isi apara puiul sau care isi pazeste hrana.

si sa nu creada ca d-zeu doarme,ca si daca doarmemai deschide si ochii uneori si vede ce se intampla,si stii tu ca cine rade la urma rade mai bine.
pupici multi si puseaza pe ele daca mai deschid pliscul.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

dragelor

parca inviem si noi,,
azi noapte nu au mai vomat nici unul,,,am reusit sa dorm si eu cat de cat,,,ca de cand cu boala m-am mutat cu andreea in camera baietilor sa dorm cu toti 3 sa ii aud cand le vine rau,,,nici nu am sperat ca o sa am o noapte linistita,,,,dar s-a indurat cel de sus de mine si sper ca am scapat,,,
acuma le dau micul dejun si apoi mai revin
voi???????
ce mai faceti????

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Adriana ms de cofe .....m-am trezit plina de zel ca sa vin cu cafeaua , am zis... sunt prima , sunt prima
Asa ca eu va dau prajiturile.
Bine ca nu mai varsa , poate de azi incep sa isi revina ...sa ii pupi din partea mea pe toti trei

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Adriana insanatosire grabnica puiutzilor..

Noi suntem bine
-lui Bodo ii cad dintii de lapte
-Isabellei ii ies(impropriu abia o manaca gingiile si-i un car de nervi)

si mai intru daca-mi permite

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

hallo stilatelor!

adriana, ma bucur ca sunteti mai bine! sanatate multa.

va dau si eu cafea
si multa iubire!

andru, .

Dodo, deja ies dintii bebelinei? asa-s fetele mai ..fitoase un picut.

sa aveti o zi excelenta!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Buna dimineata!

Iau si eu o cafeluta de la Adriana, cu 2 pliculete de zahar brun si muuult lapte.

MI-A PICAT NET-UL 4 ZILE! Nu imi vine sa cred ca a fost posibil asa ceva! In fiecare zi verificam de cateva ori sa vad daca functioneaza si cand vadeam mesajul "server not found" imi venea sa dau cu lap top-ul de pamant.
Azi eram hotarata sa merg sa fac contract cu Romtelecom-ul si am mai verificat odata inainte sa plec si nu imi venea sa cred ca l-au reparat. Asta e unul din dezavantajele conectarii la retele mici de cartier. Dar si cand aveam la RDS se mai intampla, nu perioade mari ca acum , dar mai pica...

Nici nu stiu cu ce sa incep...S-a scris asa mult ca nici nu am avut timp sa citesc cum trebuie...

Mai intai pt Mihaela si Kariguld un mesaj de incurajare...
Sa fiti tari si nu lasati sa fiti afectate de prostia altora....cel mult compatimiti-i, ca sufera mai mult ....chiar daca nu isi dau seama...prostia si rautatea sunt poveri grele...

Adriana imi pare atat de rau ca ati avut problema de sanatate ...si noi abia am scapat de vreo 2 sapt de enterocolita si stiu ca v-ati chinuit mult...bine ca a trecut... sa va refaceti cat mai grabnic...
si multumim de cafelute
pt mama eroina si pt copiii veseli..

Andru-M bine ai revenit! Sper ca ati avut ceva achizitii dupa terapie...Nu ne-ai mai spus ce s-a mai intamplat cu asistenta aceea cu pareri tampite...

Dodo-pui ma bucur ac ti-au placut atat de mult baclavalele mele...daca vrei mai dau un rand...

Mada ma bucur tare mult ca Alex merge mai bine in 4 labute...cred ca e un dulce...de-acuma tre' sa te tii dupa el...

Ma bucur ca mai schimb si eu o vorba cu voi...

Mai scriu si mai tarziu, dac mai sunteti pe aici....

Va pup

Mergi la inceput