Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 9
adrianapop spune:
cofee dragilor
noi ne-am pricopsit cu o enterocolita de toata frumusetea,,,toti 3 copii vomita de ieri intruna,,,dezastru
am avut o noapte fantastica plus ca eu fac febra si de abea stau in sus
revin
povestea unor ingerasi
andru_mami spune:
neata!
buna cafeaua ca am avut o noapte naspa rau,andrei nu stiu ce a avut ca m-a inebunit,eu sa il adorm si el de mama focului,si nu stiu de ce ,ca imi venea sa il strang de gat si eu si tasu,pe bune,nu mai pot deloc sa ma controlez cu nervii,si eu sa il legan sa il adorm si el ,desi mancase,nu ii era foame,era schimbat,nu ii era cald,poate de la dentitie dar nu stiu ca prea urat mai facea.adriana-imi pare tare rau pentru voi,stiu cum e ca si andrei a facut in februarie de ma disperase ca voma,avea si diaree si temperatura,si apoi regim.sa dea d-zeu sa va treaca repede si sa va faceti bine,sanatate multa.pupici tuturor!POZE ANDREI
andru_mami spune:
hellooooooooo?
unde sunt toate fetele,ati plecat toate in vacanta si eu am ramas singura pe aici,de fapt cred si adriana tot acasa e ca are de tras cu enterocolita acum. pupici ptr voi si copiiPOZE ANDREI
adrianapop spune:
au dezertat toate fara sa spuna un cuvant,,,,e voie?
las ca veniti voi inapoi,,,,
eu de abea ma tin pe picioare,,,copii daca au vomat si si-au golit stomacul parca incep sa invie,,,,am avut o seara si o noapte groaznica,,,au vomat toti 3 in cor,,de obicei ii apuca pe rand ,,acum i-a apucat la diferenta de 1 ora,,nu bine termina unul de vomat si plans ,,incepea celalalt
Adrian avomat de 10 ori aseara si toata noaptea noroc ca a vrut sa bea saruri si apa ca atfel eram pe la spital deja,,,,
Eu cum nu vomit deloc,,,de strangatoare ce sant,,,am facut febra cu frisoane si stari de rau de abea ma tineam in picioare si asa umblam dupa ei,,,nu stiu cum a trecut noaptea,,,,
Mama e dusa de acasa ,,atata noroc ca e in austria si am dat comanda sa ne aduca medicamente ptr voma si starea asta nasoala,,,ca la noi inafara de metroclopramid nu este nimic ptr voma
va pup si va doresc distractie placuta pe unde colindati
povestea unor ingerasi
mihaela77O spune:
'neata!..eu sunt aici...multam de coffe...plina de nervi,asa m-am saturat de rautatile oamenilor.....daca aveti timp,luati de cititi..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140770
va doresc o zi buna!
adriana,sanatate puiutilor...
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
adrianapop spune:
miha
las,,nu te amara,,nu-i ptr cine,,,intodeauna dau sfaturi cei care ar trebui sa taca,,,asta e mentalitatea unor oameni,e usor sa fugi departe de RO si sa dai sfaturi la adapostul si confortul unor servicii medicale de calitate si posibilitati reale de integrare a copilului,,
Ce nu stiu ei,,sau refuza sa isi aminteasca e ca in RO un copil cu handicap e tratat de toti ca un HANDICAPAT ,,pe cand in europa e integrat,menajat si sustinut moral si financiar sa duca o viata cat de cat normala chiar si fara sprijinul familiei,,,
Sant centre speciale care ajuta gratuit familia si copilul sa se integreze si sa duca o viata normala,,,la noi si tratamentul obligatoriu trebuie sa il platestiptr ca oricum sansa sa schimbi mentalitatea oamenilor e NULA,,,,
NU te mai stresa,,,tu stii ce ai de facut,,,si nu pune la suflet,,,prostia,ura si invidia au atins cote alarmante la unele subiecte pe acest forum,,,,
pupici
povestea unor ingerasi
andru_mami spune:
mihaela-suntem alaturi de tine si tu stii cel mai bine ce e bun si ce e bine ptr copilul tau,nu trebuie sa pleci urechea la tampiti ca asa sunt in fond si la urma,sunt oameni care vorbesc fara sa aiba cat de cat cunostinte despre ABA sau despre un copil cu handicap,cred mai degraba ca nici nu trebuie sa vb cu astefel de persoane care vor decat sa faca rau,iar daca tu stii ca ABA este ptr mihaita,atunci fa ce iti dictteaza inima si constiinta,si te rog mult fa abstractie de la aceste pers si mesajele lor.
pupici multi pentru toata lumeaPOZE ANDREI
Dodo-pui spune:
Mihaela am citit ieri...as dori sa spun ca-s surprinsa dar as minti.Tu ,sincer ,nu te asteptai la ceva...orice dar numai bine sa nu fie...???Eu una da.
Sincer imi pare rau ca sufera Kari...pe noi ne-a calit cat de cat viata si diagnosticele copii lor nostri
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
wnimra spune:
Adriana ce sa zic ? trei pitici cu entero, groznic , sper sa scape repede si sa fiti toti bine sanatosi....alex a avut anul trecut cu temperatura 39 40 trei zile si injectabil o sapt, forma urata....te inteleg ...eu am luat de la el o forma usoara dupa 4 zile am cazut pur si simplu la pat o zi intreaga de parca ma lovise trenul...sunt alaturi de voi .
Ei cum se mai simt ?
Dar tu ?
Miha am citit ......FARA CUVINTE am ramas , am vrut sa postez dar ce rost mai are....tanti aceea a vazut unele subiecte de la "generale" si cred ca s a gandit cum sa faca referire la ele ...nu putea asa aiurea , normal ca a gasit un subiect care a deviat in directia de mult visata.....ce noi suntem idioate ????de parca nu stim ca orice copil care are un handicap tratamentul si terapia poate doar sa il recupereze pana la un pct cat sa se descure in lumea reala si atat de "NORMALA"(detest cuvantul) , fff putini recupereaza pana aproape de ideal....dar nu este firesc sa urgentezi ca parinte terapia/tratamentul ACUM cat este mic si se mai poate face ceva?!?
Nu te mai necaji , mereu o sa intalnesti astfel de oameni...important este ca ceea ce faci tu este BINE si tu stii asta , Mihaita merge spre bine .....pana si Mihai , tizul lui a zis asta, mi-a zis dupa ce ai plecat : ai vazut cum se plimba prin casa si era mult mai linistit , s a jucat cu andreea , nu a mai cautat cocolino,...eu glumesc dar copilul tau chiar recupereaza ....sa iti vezi de drum linistita si sa nu te mai uiti in stanga si in dreapta.Te sun mai pe seara cand se trezeste Mihaita
Ms de cofe Adriana............acum dau si eu un rand pt toata lumea , care cum doriti mai slaba mai tare luati de serviti ....plus prajitura normal......................
............
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mihaela77O spune:
dragele mele,va multumesc,in mare m-am invatat si obisnuit...am simtit nevoia sa vb cu voi,cred ca voi ma intelegeti cel mai bine...
dodo,ai dreptate,eu m-am intarit,mai mult imi pare rau pt kari,draguta de ea!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA