Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 11
andru_mami spune:
adriana-era si timpul sa va insanatositi da doar sunteti puternici
wnimra-pupiciptr alex si for you,sper sa ne vedem week-end-ul acestakari-stim ca esti cu noi in permanenta si noi suntem aici ptr cine are nevoiemiha-pupiciptr tine si mihaitaPOZE ANDREI
adrianapop spune:
mersi de urari fetelor,,,
intradevar incepem sa ne insanatosim,,,dar pe langa faptul ca nu prea aveam pofta de mancare copii inainte,,,acuma Nimic,,,,imi vine sa imi iau campii,,, caut pe net ceva sirop de pofta de mancare ca arata ca sositi din somalia
madalina- il pup si eu pe alex,,,imi e dor de el,,mai pune ceva poze sa il vad si eu,,,
kari- ai niste copii super draguti,,,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei,,,
nikena- te inteleg perfect,,,si eu mai dau virtual cu laptop-ul de pamant,,,,asa e cu netul,,,
mersi de inghetata,,,prinde bine la silueta daca e doar virtuala
pupici la muschetarii tai
dodo- fiica-mea la 5 luni avea 2 dinti,,la 1 an 2 canini si o chinuia o masea,,imi amintesc ca dr a venit 50 de km sa vada cum exagerez eu ca are canini,,,s-a dovedit ca a exagerat ea ,,ca nu e posibil,,,E posibil
oricum iti doresc nervi de otel si mult calm,,,
vera--- pup si pe voi cum e voinicul dupa terapie?
mihaela,,babette si restul
povestea unor ingerasi
andru_mami spune:
mai dl andrei a fost cam agitat zilele astea,nu stiu cauza,dar se pare ca i-a mai trecut un pic,azi a dormit pana la 10 deci se pare ca suntem pe drumul cel bun;se poate sa fi fost si de la terapie asa agitat ca s-a nimerit sa faca si cerebrolysinul in acelasi timp si cred ca asta l-a agitat asa,are si gingia umflata sa ii iasa o masea ,deci toate la un locintelegeti voi ce a iesit.
altfel voi bine,toata lumea e ok?pupici tuturor si sa ne auzim cu bine,da?restul lumii a evadat,unde sunteti?si eu evadez vineri la mareeeeela
POZE ANDREI
babette spune:
Buna fetelor,
N-am disparut, tot aici si eu, dar "sed stramb sa gandesc drept"!
Noi tot cu ale noastre! Vladut nu scapa de "caderile" lui, suntem dezamagiti, am ajustat putin tratamentul si am tot sperat sa fie imbunatatiri, se cam lasa asteptate..... Azi mi-am luat inima in dinti si am apelat din nou la medicii din afara. Am trimis documentele in Germania si Turcia. Pe vineri vom avea o concluzie din Turcia si dupa 18 aug , din Germania. Nu prea stiu ce voi face dupa concluzii, dar speram sa putem face ce e mai bine pt Vladut.
Maine incepem si noi tratamentul la dl Molnar. Ne punem multe sperante. Eu am mai avut doua succese in domeniu si am mare incredere.
Speram sa-l ajute sa scape de amaratele astea de crize!
Din cate stiu au avut succese in epilepsie, asa ca ne punem si noi sperantele in tratament.
Adriana, imi pare bine ca va reveniti, slava Domnului ca n-a fost de durata mai mare! Va tinem pumnii sa va revina si pofta de mancare.
Eventual va dam de la noi putina pofta!
Am baut si cafeaua, azi chiar nu mai aveam deloc si pana a cumparat al meu, a prins bine.
Andru_mami,
Bine ati revenit.
Timpul trece tare repede. De ce nu incerci sa mergi la trat si in alta parte? Sunt si locuri unde suntem respectati si tratati cum se cuvine!
Eu am renuntat la tratamentul de la sp 9.Daca ai nevoie de idei, spune-mi.
Nikena,
Of! net-ul!
Eu am romtelecom. Si pe aici se mai intampla, dar mai rar. In general cand e ceva se intervine rapid. E destul de multumitor.
Wnimra,
Multumesc pt prajituri, cam putine, dar....... decat deloc.......
Mai vreau si maine, dar dupa 12 cand ma intorc.
Kariguld,
Asa cum spune si Andru_m, pune scutul in functiune si nu te mai necaji, viata e ...... lunga.....si plina de ........ evenimente si bune si rele. Invata sa le lasi sa treaca pe langa tine pe cele rele si socoteste-le doar pe cele bune.
Asa-i in viata!
la toti!
Tineti-ne pumnii sa fie bine !
wnimra spune:
babette vrei sa fii mama mea ?
Macar asa putin , cate o ora pe sapt.
Sper sa scape Valdut de crize , sa nu mai aiba nici una si sa recupereze , astept si eu cu voi concluziile celor din turcia si germania.Intrebare: pt o mamica cu un bebe de 7 luni, piticul are microcefalie si de ceva timp face niste chestii cu ochisorii , ii plimba timp de un min max dintr-o parte in alta intr-un mod mai nefiresc dupa care isi revine si este ok, de la buc le-au zis ca nu pot sa zica ca sunt semne de epilepsie dar nici normal nu este ....zi-mi parerea ta , ms mult ....maine mult mai multe praituri, promis
Nikena, alex nu merge deloc in 4 labe , dar poate adevar ai grait/gandit si o ia mai repede, eu sper macar sa stea fara sa cada din pozitie....pupici si mai scrie ...nu da cu laptopul de pereti , plsss
Dodo da te distrezi nu gluma cu dintii , cad , cresc , ce frumos ....acum pe bune cat de mandra esti de baiat ca se maturizeaza , o sa aiba dinti de barbat si pitica nu o sa mai fie stirba....ii
kariguld ms ms .... vazut,citit,intrat...si tie o zi la fel de superba si pt maine si poimanie , toata sapt
Andru noi ne-am vorbit , astept pozele cu domnul Andrei care si el o sa fie cel mai dintos
adriana cum va mai simtiti?
pe restul va poop si mai intrati si voi pe aici
Am pus un filmulet mic cu alex care si-a gasit de joaca niste sosete
pa fetele
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wnimra Intrebare: pt o mamica cu un bebe de 7 luni, piticul are microcefalie si de ceva timp face niste chestii cu ochisorii , ii plimba timp de un min max dintr-o parte in alta intr-un mod mai nefiresc dupa care isi revine si este ok, de la buc le-au zis ca nu pot sa zica ca sunt semne de epilepsie dar nici normal nu este .... poze Alex Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit" |
Din cate am citit si vazut, filmulete pe youtube, sunt spsme, adica, crize. Sper sa nu ma insel. Sfatul meu este sa mearga la un neurolog si sa nu lase copilasul asa.
Multa sanatate tuturor!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
wnimra spune:
Multumesc NanaMotoc
Copilul face recuperare , ia tratament, este vazut periodic de un neuro dar parca toti sunt batuti in cap , nu este normal dar nici investigatii mai amanuntite nu ii fac , parintii deja isi pun semne de intrebare , copilul raspunde bine la terapie si numai de crize nu avea nevoie.
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
am pus niste poze cu andrei mai noi si mai frumoase
sper sa va placa de flacaul meu.eu il ador,
POZE ANDREI
andru_mami spune:
babette-multumesc de sfat,ma mai gandesc daca sa schimb si sa mai merg si in alta parte,sincer mi-a cam pierit cheful de mers prin tara pe la alte centre,desi aici a facut ceva progrese,te contactez pe PM daca ma razgandesc,merci mult si sper din tot sufletul sa isi revina si vladut,ma rog ptr el cum fac si ptr copilul meu si ptr toti copiii,curaj.
POZE ANDREI
babette spune:
wnimra,
Cu draga inima, mi-ar place o fata sufletista, ambitioasa, si cu simt de raspundere ca tine!
Ce n-as fi dat sa fie si fata mea asa ca tine! din pacate de ea trebuie sa am grija cam la fel ca de un copil. Este putin exagerat spus caci ea are grija de ea, stie tot ce trebuie facut, se descurca f bine intr-un spatiu delimitat, si isi ingrijeste si puiul dar numai sub indrumarea mea. Povestea este grea, lunga, si mai ales o lectie dura de viata.
Dar hotararile majore eu le iau. Sotul meu ma sustine totdeauna, dar ideile, cautarile, locurile unde trebuie mers imi apartin. Nu dorm nopti intregi cautand idei, uneori lucrand cate ceva ca sa ma pot descurca. Ideea e ca daca se poate face ceva pt Vladut trebuie facut acum cat mai avem putere sa-l ajutam. Mai tarziu, nu se stie cine mai poate face ceva.
Olimpicul meu are si el drumul sau si nu s-a nascut pt sacrificiu.
Singura rugaminte a noastra fata de sora si nepotul sau este sa ajunga sa-si implineasca visul si sa aiba suficienti bani sa-i poata ajuta financiar la intretinerea casei. In rest, fiecare cu drumul si cu norocul sau! De aceea ma lupt sa-l fac pe Vladut sa fie independent, sa se poata descurca pt nevoile lui, singur.
E dura gandirea mea, dar daca olimpicul se va sacrifica in a-i servi cu ce au nevoie, se vor chinui toti trei si nu vor realiza nimic.
Noi am avut grija sa le asiguram fetei si nepotului un viitor decent, iar la amandoi copiii nostri, conditii de locuit confortabile.
Mi-ar fi placut sa am alaturi pe cineva care sa poata din cand in cand sa "alerge" in locul meu. Dar asta e situatia.
Daca pot sa te ajut cumva, cu sfaturi, cu idei, cu ce crezi spune-mi si o fac cu mare drag.
Avand in vedere experienta (din pacate!) pe care o am cu astfel de copii, cred ca ar prinde bine.
L-am vazut in filmulet pe Alex. Doamne, cata ambitie si perseverenta are! Nu-l scapa nici o clipa! Lupta pt el ca si el lupta si pana la urma o sa reuseasca!
Asa-l las si eu pe Vladut, pe jos in casa, in curte pe iarba, rupe pantaloni intr-o veselie, eu ii fac altii, ii rupe si pe aceia si tot asa.
"baba" (asa-mi zice Vlad) sa traiasca sa tot faca!
Pacat ca ne despart cam multi km!
Referitor la copilasul de 7 luni cu microcefalie: dupa mine sunt crize atone, sunt periculoase, desi sunt scurte si de mica intensitate, ele sunt fff numeroase. Acelasi lucru are si Vlad si il dau inapoi de fiecare data. Trebuie sa ceara o investigatie EEG si una RMN. Sa nu stea asa, cu timpul se accentueaza, vor deveni din ce in ce mai vizibile si mai grave si mai greu de stapanit!
Sa caute un neurolog sau un neuropsihiatru si sa nu se lase pana nu descopera.
La Obregia (sp 9) sa mearga mai degraba la d-na dr Burloiu, are rabdare, e un medic bun.
Depinde mult si de cauza care le genereaza. La Vlad e vorba de o boala rara, la acel bebelus poate fi mult mai simplu, dar sa nu stea asa.
Adriana,
Cum sunteti?
V-ati revenit? Ce fac ...... "tripletii"?
Eu am o durere de cap!
Am baut mai tarziu azi cafeaua si .........
Maine recuperez!
Cine da maine cafeaua?
Eu nu cred ca reusesc, tre sa fiu cu Vlad la dl Molnar, dar cand ma intorc va fac prajituri.
Pupici pt toti