Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:

eu ma consider in vacanta...copiii sunt afara cu soacra si bunicul. mama e la dentist cu bunica...dupa care preia ea pe unul din ei.
Noi am fost ieri la control....s-a mirat d-na doctor cand a vazut ca a pus 2 kg intr-o luna. a zis ca nu a mai vazut asa copil....cu toate ca s-a nascut inainte de termen, e ok, ca un copil nascut la 40 sapt. I-a facut eco la fontanela...totul bine.
Mi-a zis sa-i dau Vigantol, caci la asa puseu de crestere ii e frica sa nu faca rahitism.
Are 53 cm, doar 3 s-a lungit, 2 kg in plus si 38,5 la caput, mai mult cu 5 cm.
Mi-a dat pt. colici Senna, sper sa ajung sa iau azi bilutele.
Dr. se gandea ca poate e o adaptare mai dificila...dar pana la urma a zis ca-s colicii...care apar cand vor ei
.
aseara a fost cumintel...a papat la 24:40 si somn pana la 6 dim.
.
merg sa-l iau de afara sa-i dau sa pape si revin sa va citesc.
pt. cine scoatem agitatele?
Alinutza, Anisiap

Alina esti cu bb in brate? cu siguranta esti la fel de topita dupa el, ca mine si ca si Cornelia...caci noi eram astea cu anti baieti. mai urmeaza si patricia asteptam si reactia ei
.
, revin dupa ce alaptez si-l plasez din nou bunicii.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
MC2008 spune:
Neatza fetelor,
Am primit un alt mesaj de la Alex@Sara, dupa cum urmeaza:
"Bebelina e ok, nu ne-a afectat cirulara de cordon. E mancacioasa si ragaicioasa ca o purcica. Fulga are laptic destul, speram ca maine sa mergem acasica. pupici"
39 saptamani +
Mami de Tudor
!!!!
AMR 3 zile pana la DPN 
eumada spune:
ALINUTZA BAFTA MULTA MAINE..CURAJ......
SA TE VESZI CAT MAI REPEDE CU BEBELE IN BRATE..

Madalina
s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
coccorina spune:
De cateva ore incerc sa il scriu , mai incep o data...
Asadar, vineri pe 24 iulie m-am internat in speranta ca se va declansa travaliul curand caci avusesem alarme false. Chiar in acea zi am tot avut multe, dar neregulate, pe urma zilele urmatoare s-au rarit. Mi-au facut analize la internare si aveam nush ce streptococ nu foarte serios(adica nu B) si dr meu a spus sa imi faca totusi 2 zile ampicilina. Prima a fost dureroasa dar ok, dar cea de-a doua pe 27 iulie la 12 noaptea era o baba de asistenta care a incercat nereusit sa imi puna o branula la cererea mea, dupa care a a facut injectia intramuscular dar cu o viteza....nici nu ma dadusem bine jos si deja ma durea tot piciorul. Am ajuns in salon si ma luase cu rau de la stomac de durere. Ma plimbam si masam, dar in scurt timp am lesinat, cazand frontal pe burtik. Alte fete din salon au chemat asistenta, m-a trezit si m-a urcat in pat;dupa 5 minute am realizat ca eram gravida si in spital si lesinasem....am spus "bebe". La insistenta mea m-a dus sa masuram BCF la bebe. Erau ok, pe urma ea a miscat, m-am linistit. Nu mi-am dat seama sa imi sun dr imediat. Nici asistenta nu a catadicsit sa cheme dr de garda sa ma vada la un echo sau ceva, nici nu a scris in fisa ca am lesinat. Dimineata i-am spus dr-ului care a "innebunit", cum sa nu vada nimeni atatea ore? M-a dus imediat la echo, toate pareau ok si mi-a spus in cursul zilei sa merg ff des la ascultat BCF. Spre dupa-amiaza bebe avea variatii mari: sub limita inferioara pana peste limita superioara, a venit dr de garda, m-au coborat in sala de nasteri la monitorizare si oxigen. Variatiile au mai continuat vreo 10 min, pe urma s-a linistit. Eu m-am panicat ffff tare, ma gandeam la cel mai rau scenariu dupa atatea luni de asteptare si tratament....as fi omorat-o cu mana mea pe asistenta daca se intampla ceva. Am vb cu dr si i-am spus ca nu vreau sa risc nimik si sa facem cezariana caci acum macar stim ca e bine. A fost de acord si asa pe 29 iulie, la 12.45 s-a nascut www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">printzesa mea: 3300gr, apgar 9, 50 cm. O scumpica de care m-am indragostit iremediabil din prima zi. Inca ma uit la ea si nu imi dau seama cum am putut creste in burtik asa o minune. E INTR-ADEVAR UN MIRACOL.
La spital in afara de acea asistenta totul a fost superrr ok, dr meu fff responsabil si grijuliu. La salonul de mamici+copii, f mare strictete cu igiena, ceea ce m-a bucurat, numai ca din aceasta cauza tati a vazut-o pe Isabelle abia la externare.
Noi suntem f bine acum, eu ma refac usor, tati ma ajuta. Isabelle e o dulce si o scumpa. Papa bine tzitzi, doarme bine, cateodata cate 3 ore continuu, cateodata doar o ora, dar ne obisnuim treptat si o sa fie bine. Nu ma satur sa ma uit la ea si ma minunez.....mai ales daca o asezz langa mine in pat sa doarma, se vede ce bine se simte, asa de linistita....o iubesc mult....
Va doresc la toate gravidutzele nasteri usoare, mamiclor crestere usoara si bebici sanatosi. Important e rezultatul final sa fie bun. La mine a fost si II MULTUMESC LUI DUMNEZEU.
Va poooop si mai revin.
Corina de printzesa
www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle
MC2008 spune:
Astazi ma duc la dr sa vedem care e treaba...AM NISTE EMOTII!!!! de imi vine sa urlu
.
De dormit am dormit ca bestia iar. Se pare ca nu am prb de la caldura, sau din cauza burtii...am adormit pe la 2 si m-am trezit la 11 (cu 2 pauze de pipi
). Desigur, am visat copii
.
Am o intrebare legata de alaptat: am inteles ca sunt anumite alimente ce se consuma care stimuleaza lactatia, altele care nu trebuie consumate ca ii fac rau lui bebe (gen cele care baloneaza), altele care dau o aroma mai buna lapticului etc. Voi, mamici de zmeurici, tineti un regim anume?
39 saptamani +
Mami de Tudor
!!!!
AMR 3 zile pana la DPN 
AMARIAM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui badurox buna fetili! O intrebare: dopul gelatinos are neaparat fire de sange? Intreb pt ca de 2 zile elimin mucus si e foarte mult comparativ cu ce a curs pana acum. Adica ceva de genul: schimbat chilotei de 2 ori intr-o zi. O fi de la emotieParca mai era cineva care urmeaza sa nasca la Cuza Voda. Poate o mai prindem pe coccorina sa ne pov cum a fost. Va pup! ![]() ![]() ![]() 38 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana |
buna.
si eu am aceeasi manifestare, de ieri am inceput sa elimin o gelatina (ca o meduza) cu fire rosii de singe prin ea. la consult dr mi a zis ca este dopul care se topeste, cade pe bucatele, nu deodata. se ma intimpla. oricum, tot e bine, colul a inceput sa se deschida si astept sa inceapa contractiile. in mod normal pina joi ar trebui sa nasc, mi a prezis dr. pina acum a avut dreptate. Cit ds starea emotionala, nu mai am cuvinte sa descriu. e un amestec de stari care -mai- de -care......
Mariam
40 s
pooh spune:
Ciao,burtici,mamici!!!De cateva zile nu reusesc sa scriu un rand,Balazs nu ma lasa 2 minute![]()
.Ziua doarme in reprize de 10 minute,iar cand e treaz,sta doar in brate.....Mi se pare un lux sa fac un dus,sa ma spal pe cap,etc.De Timea nu ma pot ocupa aproape deloc,doar dupa-masa/seara,cand apare sotul si preia el flacaul.Acum 5 minute am luat micul dejun
ma mir ca am laptic,caci mananc ff. haotic....

Felicitari mamicutelor care au nascut,sa va traiasca puiutii! 

Nastere usoara,zmeurici sanatosi burticilor care se pregatesc de marele eveniment!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici
Azi am fost si noi cu bebe la pediatru,are 5,5kg,a luat intro luna 1,7kg si de la 54,5 cm cat avea la nastere,acum are 59,5
.Ne-a programat pentru 3 septembrie pentru vaccinurile de 2 luni,dupa care mai asteptam vreo 3-4 zile,sa nu aiba efecte adverse si venim in tara sa-l botezam.Bebe e la fel de cuminte,nu plange deloc,doar cand ii este foame rau si nu e gata biberonul ,face putin scandal,mi-a zis pediatra ca daca vrea sa manance mai mult de 120 de ml la o masa sa ii dau cat vrea el.Ii place la nebunie in leagan,e foarte incantat de maimutoaie si de muzica,deja a inceput sa-si tina si capul singur,rade la mami,e baiat mare ![]()
http://family.webshots.com/album/573812071JCtxyr
Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009
andra_80 spune:
Buna ziua la mamici de zmeurici
Nu am mai scris de multa vreme caci nu prea am avut ce raporta. Am avut o sarcina fara nici un fel de probleme si maine vom merge la spital pentru inducerea nasterii. Inca nu sunt constienta de ceea ce mi se intampla. Stiu doar ca daca m-as gandi m-ar apuca frica rau de tot.
Vreau sa felicit fetele care au nascut deja si isi strang copilasii in brate.
Va pup si bafta fetelor care urmeaza sa nasca.
Andra_80
+39 s cu
Daria Antonia
Moniland spune:
Hello!!!!!!
Suntem acasaaaaa!!!!
Pe semnatura mea, dar ce mai conteaza... Nicaieri nu-i ca acasa. 
Fetitele sunt ok, mai trebuie sa creasca. Dupa 8 zile de stat prin spital de mi-a ajuns pana peste cap le-am adus acasa. Trebuie sa ia in greutate. Noroc ca sunt fomiste mari. Alaptate la san adorm repede si atunci ne salveaza preNan. Mananca 40 ml de la mine si 30 lapte praf. Cand ajung la 2.400 gr ne intoarcem in spital sa primeasca vaccinul.
Sunt cuminti, fomiste, si nu seamana intre ele. Laura e satena cu ochi albastri si gropita, iar Irina e bruneta cu ochi? probabil caprui si se stramba non stop.
Vi le arat si in poze dar trebuie sa le descarc. Acum ele dorm si ma duc sa dorm si eu un pic.
Va multumesc pt gandurile bune si sa vi se intoarca inzecite.

Laura Ioana
Irina Maria

O fi de la emotie