Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Neatza Mamici!!!

Am intrat si eu sa dau raportul de dimineata: avut noapte groaznica!!! caldura mare (si din cauza ca am racit duminica de la aer nu l-am mai tinut deschis si in timpul noptii - mare prostie ca n-am putut adormi si m-am foit pana la 3 timp in care mi-a trasnit mie ca nu mai vreau sa-i pun numele de Eva bebelinei si am revenit la Sara. Sotul a fost tare uimit ca i-a tb muuult pana sa se obisnuiasca cu Eva iar acum l-am sucit iar
Sunt bineinteles foarte obosita si cand ma gandesc ca azi vor fi 38 grade in Buc deja ma topesc.
Abia astept sa scap de burta si sa ma intalnesc cu zmeurica mea (desi mi-ar place sa-i spun pepenica mea ca pepenele e fructul meu preferat).
Pe la 2 asta noapte m-am dus sa ma uit in calendar sa vad daca nu cumva e luna plina ca pe Eliana am nascut-o a doua zi dupa luna plina si ma gandeam ca de asta nu pot dormi, ca se pregateste pepenica, dar luna plina e abia joi, deci, daca se repeta istoria nasc vineri, daca nu martea viitoare (desi urasc martea...)

Am si eu o intrebare: cum se calculeaza indemnizatia pentru mamicile care stau deja in concediu de crestere a copilului (eu as fi incheiat in octombrie cei 2 ani) si la maternitate imi mai trebuie adeverinta de salariat daca am fost acasa 2 ani? Multumesc

O zi racoroasa va doresc!

Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si cu Maria

AMR 7 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

De dimineata m-am trezit pamela anderson, sotul sa nu ma recunoasca . A crescut cantitatea de lapte din sani sau am facut trecerea de la colostru sau poate e febra laptelui. Ii simt mai tari, mai plini, mai calzi.
Mi-am pus comprese reci pe ei. Oare ar trebui sa mai fac ceva? De pompa mi-e frica, as prefera sa suga bb. El doarme destul de mult (4-5 ore), iar cand se trezeste suge macar o ora, nu pot sa-l opresc mai repede.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mi-a urat cineva chiar inainte sa nasc Travaliu scurt dupa lunga asteptare (mai aveam 2 zile si facea, 42s). Chiar asa a fost! Multumesc

Asa va urez si eu celor care asteptati semnele nasterii! Travalii scurte si cat mai putin dureroase!

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Noce bine ati ajuns acasa!!!

Sa stii ca acelasi sentiment l-am simtit si eu dupa ce am nascut, cum ca Maica Domnului a fost cu mine tot timpul si m-a ajutat si ca totul a fost un miracol! La cateva minute dupa nastere deja ma gandeam ca daca prima a fost asa usoara la a doua o sa mor de durere?? De aceea acum am ceva emotii, desi mai multe emotii am pentru alaptat.
Sa-ti traiasca minunea de copil!

Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si cu Maria

AMR 7 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Lucialu gandeste-te ca mult a fost putin mai este....si eu ma simt iar rau..e cald,mi-e frica dar acum cand stiu data..pot sa ma pregatesc psihic......si sa-mi fie bine.......
Cel mai stresat e tati.....ieri era sa manace varul de pe pereti....abia asteapta...
iar eu........nu mai zic..imi vine sa zic "da-ncoa cutitul ca tai eu..." asa nu mai am rabdare.....
Asa ca din cate imi dau eu seama se apropie si la tine......asa ca ..uite curajjjjjjj

Madalina s37Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Bravo Noce...ai avut o nastere asa cum iti doreai..bravo si pentru rezistenta.

Ma bucur ca bebe Filip e cuminte si doarme si ca ai laptic. Sa stii ca si eu primele zile am avut sanii tari si umflati rau si am stat cu comprese reci si chiar gheata..imi era frice si inca imi e de furia laptelui...oricum trebuie sa racoresti laptele pentru bebe.

Cum a fost experienta spitalului?

Fete care ati depus actele la primarie..cum se face/ pentru alocatie si restul?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

va salut si eu asa pe fuga.. din lipsa de timp de stat la computer, intre contractii, intre una alta...

am citit mai mult pe fuga tot, am vazut multe zmeurici zilele astea dar sint prea obosita sa le enumar, insa le urez tuturor bun venit pe lume, sa fie sanatosi, frumosi si fericiti alaturi de parinti!!
si pentru cine se mai pregateste!!

Alina, banuiesc ca deja esti cu bebele in brate! abia astept impresiile tale!

Alinuta, hai ca mai ai astazi la dispozitie sa te relaxezi si odihnesti!
eu BH am avut in ultima luna la greu, in ultimele zile au devenit din ce in ce mai lungi si dureroase, simt durerea in mijloc si in col cred. la control colul este sters, si cred ca am inceput sa pierd si ceva dop de simbata, desi nu e ca la rebecca, atunci l-am pierdut pe tot odata.
acum am avut simbata de multe ori cind am mers la toaleta, exact mucus mult si galben, ca si cu mi-as fi suflat nasul. azi vad ca e colorat in roz. poate iti tin companie maine

nu am reusit sa dorm, sint tare obosita, m-am culcat pe la 2, m-am trezit la 5 si tot ma invirt/stau in pat fara rost. am o stare ciudata.

cocorina, of ce intimplare!! bine ca s-a terminat cu bine!

va las...o zi cit mai buna

Patricia s39 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

grishca felicitari!important e amandoi sunteti bine! bine ai venit bebe Tudor!
AdelaFelcitari!Bine ai venit bebe Adrian Stafan!
sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi, norocosi,papaciosi si necolociosi! si voi, mamici si aveti laptic!!!
baduroxsi eiu sunt la fel...gradina de morcovi scoatem agitatele pt tine [majoreta
motana multumim pt aprecieri!
aniasip Alina scoatem si pt voi agitatele
Noce bine ai ajuns acasica! acomodare usoara si rapida ma bucur ca ai avut o nastere usoara!
patricia inseamna ca si tu mai ai putin!!!
ce de zmeurici vin acum la inceput de august

alinutzaastazi este ultima zi cu bebe in burtik!maine va fi marea intalnire oooaaaauuuuu de-abia astept pozici
scot agitatele pt maine

sterilizator am luat de la Avent si pompa de san la fel
si la noi a fost o noapte groaznica din cauza caldurii am dat drumul la AC cand m-am bagat la sominic dar peste noapte l-a oprit mama mea si pe la 2:30 m-am trezit transpirata toata am deschis geamurile...degeaba dupa o juma de ora de chin am dat drumul iar la AC si asa a mers pana pe la 6 dimineata...am dormit dar pretul este o raceala...am luat oscillo,sper sa pacalesc raceala

vally s38 Gloria Ailyn

AMR ~2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Blanca, ca sa repari sanul ranit cum faci? Eu il spalam, il lasam la aer cat mai mult si aplicam ceva reparator, Bepanthen. Conteaza mult sa stea sanul la aer. Ai cum sa faci asta? Ma gandesc ca de-s mai multi ochi prin jurul tau nu poti sta linistita cu sanul la aer.

Cris mami de Alexia & +36 sapt

Pai asa fac..am lasat orice jena deoparte...ma spal, dau cu Garmastan si il las in aer liber..sper sa treaca repede...dar....oricum incerc sa o mai pun pe bebelina la el si de aceea cred ca trece mai greu.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Garmastanul la mine nu prea a functionat, ma durea in continuare la fel....asa ca am pus bepanthene dupa supt, inainte de alaptat ma spal cu apa si sapun si pun glicerina boraxata si e muuuult mai bine.

Corina de printzesa www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

vally, crixia, lucialu, multumim pentru incurajari!
Deci nu e dopul... Eu speram sa fie, ca sa nu tb sa mai induca nimic, pt ca am inteles ca injectiile cu oxitocina sunt fff dureroase. Dar asta este, pana la urma tb sa faca ceva, pt ca placenta are gr 3 de maturare si nu e bine ca bb sa mai stea in burtik, iar eu nu vreau cezariana, nici epidurala. Adica, chipurile, o sa fiu curajoasa
Azi am de gand sa fac si eu bagajul ca lumea, ca pana acuma tot ce am cumparat le-am aruncat intr-un dulap, da nu le-am pus si eu ca oamenii intr-o geanta. Tot deschid dulapul, ma uit, constat ca sunt tot acolo, inchid la loc...
Si noi murim de cald noaptea. Noroc ca stam la casa si mai pot sa ies usor afara cand mi se pare ca ma sufoc. Dar e insuportabil, avand in vedere ca si sensibilitatea e crescuta la noi, gravidutzele.
Oricum, lasa ca trece. Eu mai am maine de stat acasa, atat.
Ne ducem la treaba, va pupam dulce si revenim mai pe seara

38 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput