Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
anisiap spune:
ne pregatim de marea intalnire azi la ora 12 aveam colul dilatat un cm astept cu nerabdare ceva semne mai serioase nu prea pot merge si am vagi senzatii de contractii rare rau
va poop felicitari noilor nascuti

Tudor
,Ale ,
si
37+
KEVIN
alinutza78 spune:
Anisiap nastere usoara si bebe sanatos
Scoatem agitatele pentru sustinere

Alinutza
s39 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
alinutza78 spune:
chance felicitari pentru bebe Maria!! Iti doresc sa fie o bebelusa cuminte, sanatoasa si papacioasa...
Iar ptr mamica recuperare rapida si mult laptic!! Si te asteptam mai des pe la noi sa ne impartasesti cum te acomodezi cu bebelina
Alinutza
s39 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Motana spune:
Anisiap , 
nastere usoara
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
vally spune:
alinutza multumim pt aprecieri!

oofffff
...contractiile astea...bine ca mai ai putin 
si eu aceleasi sentimente le am: ca nu o sa ma descurc dupa...
pe mine mai m-au lasat contractiile
asa ca astazi am reusit si eu sa ma fac mumoasa: epilat,manichiura,pedichiura...m-am rasfatat nu gluma 
dar am inteles ca la operatie nu poti avea unghiile facut ![]()
mi-am luat acetona in bagaj pt orice eventualitate...
vally
s38
Gloria Ailyn
AMR ~2 saptamani 
vally spune:
chance Felicitari!Bine ai venit Maria!
AlexSara Felicitari!Daria-Ioana bine ai venit!
Sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi, norocosi,papaciosi si necoliciosi 

aniasipscoatem majoretele pt tine si bebe 

Euphoria ma bucur ca ai rezolvat cu indemnizatia si alocatia!oooauuu si fara cozi...cred ca este motivele sunt:vara si concediile ![]()
miercuri ma duc si eu la doctor...sa vedem ce zice
programam cezariana...
vally
s38
Gloria Ailyn
AMR ~2 saptamani 
ivanoiuadela9 spune:
Mmmmammmaaa cat ati mai scris in lipsa noastra ... nici nu stiu cand o sa recuperez atatea vesti ... oricum bun venit noilor zmeurei si refacere usoara mamicilor .
Am ajuns si noi acasa cu bine si va rugam sa ne scrieti si pe noi in listuta ... ADRIAN STEFAN 3400 APGAR 8 54 CM 40 SAPTAMANI
Sper sa ne revenim cat mai repede si sa va dam de veste mai multe .
Va multumim ca ati fost alaturi de noi 

Adela
Adrian Stefan (23.08.2009)+ Maria Luiza (18.06.2002)
CRIXIA spune:
Blanca, ca sa repari sanul ranit cum faci? Eu il spalam, il lasam la aer cat mai mult si aplicam ceva reparator, Bepanthen. Conteaza mult sa stea sanul la aer. Ai cum sa faci asta? Ma gandesc ca de-s mai multi ochi prin jurul tau nu poti sta linistita cu sanul la aer.
Adela bine ati venit acasa! Ce spune familia, mai ales Maria Luiza, cum a reactionat? Te asteptam cu relatarea! 
La sterilizator am urmarit si eu sa incapa orice fel de bibebron, noi am cumparat Nuk First Choise, care sunt mai largi, ca si Avent. Are 3 nivele: pe primul se aseaza bibe cu gura in jos, apoi se pune peste raftul 2, ca un ghidaj al biberoanelor(eu cred ca voi renunta la el, caci bibe sunt prea largi si nu intra in locurile definite), iar pe raftul 3 se aseaza tetinele, suzetele..
aici e o poza cu modelul
Cel de la Nuk e 2 in 1 caci se poate pune in tava de sus ceva alimente, legume ...ca la steamer
Cris mami de Alexia &
+36 sapt 
Grishca spune:
Am apucat si eu sa scriu.
Pe 31.07.2009 a venit pe lume voinicelul meu Tudor Mihai (3300 g, 51 cm, apgar 9, nastere naturala cu epidurala spre sfarsit, maternitatea Giulesti)
Am aparut si noi. A fost o nastere grea, care a venit dupa o sarcina grea dar sunt cea mai fericita mamica a unui baietel fericit.
pentru mamici si zmeurici.
Mamica fericita de bebe Tudor Mihai (31.07.2009)
badurox spune:
buna fetili!
Noi n-am mai scris, din lipsa de ... nush ce. Cred ca sunt cam stresata, pentru ca se apropie momentul si nu stiu cum o sa ma descurc. Am morcovul cu tot cu iepure la fundul meu. Pana acuma, stiam ca o sa nasc pe undeva prin august, dar acum, cand stiu ca trebuie sa nasc neaparat pana joi, iar daca nu, atunci ma interneaza si imi induce travaliul, am impresia ca nu m-am pregatit destul.

Felicitari ALEX@SARA, COCORINA, LUANA, GALARINA. Bravo, fetele! Sunteti niste norocoase! Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si voinici!

.
O intrebare: dopul gelatinos are neaparat fire de sange? Intreb pt ca de 2 zile elimin mucus si e foarte mult comparativ cu ce a curs pana acum. Adica ceva de genul: schimbat chilotei de 2 ori intr-o zi.
O fi de la emotie![]()
Parca mai era cineva care urmeaza sa nasca la Cuza Voda. Poate o mai prindem pe coccorina sa ne pov cum a fost.
Va pup!

38 de saptamani, mamica de
Iris Ana-Ioana