Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Citat:
citat din mesajul lui MC2008

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Citat:
citat din mesajul lui MC2008

micaalsa, papusa ta este superba. ma uitam la poze si imi venea sa ii mananc obrajorii.
de unde ai luat leaganul acela? este super .

39 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 4 zile pana la DPN

ms
Leganutul eu mi l-am cumparat din State. Este si la noi dar la un pret enorm, de nou e 13 mil. Daca te intereseaza, stiu pe cineva care-l vinde, l-a avut la copilasul ei, e in stare ff buna, la 7 mil il da. E super fain, pe langa muzica clasica are si bataile inimii, sunetul apei care curge, sunetele din burtica mamei. Mai mult, poti pune tu cd-ul tau in el cu muzica care o doresti. E bestial, eu sunt ff multumita de el.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Esti o draguta . Leaganul este ok, insa cu finantele stam f prost. Cu bb care vine sapt asta, mai greu cu astfel de cheltuieli. Poate primim unul cadou .
Merci mult oricum!

39 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 4 zile pana la DPN

Bate un apropo ceva ... la cine trebuie La mine tine figura
Eu o sa am asa ceva in curand http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/ALBUMNOU#5361693074815146706 Nu e asa scump ca si minunatia astalalta

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Pai iti dai seama ca asta o sa incep sa fac. Pana acum imi era rusine , nu stiu de ce. Multe rude sau prieteni m-au intrebat ce mai e de luat, si imi era asa sa le spun. Insa am vazut mai multe lucrusoare de genul asta f dragute si care m-ar ajuta mult cu bebe, asa ca voi renunta la rusinea asta .

Merci mult de sfaturi!

39 saptamani + Mami de Tudor !!!!

AMR 4 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Alinutza 78 ii dau exlusiv lapte la san , numai in spital i-am dat cateva zile lapte praf , insa de 2 saptamani mananca doar la san . Azi vad ca a facut fara supozitor si sunt tare multumita ca nu mai trebuie sa-i pun supozitor .
mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Fetele, cam cati ml de laptic mananca bebe la o masa? Eu azi i-am dat din ambii sani..ma rog cel dureros mai putin..si apoi a halit 60 ml din bibic..tot laptele meu muls. Nu ma asteptam sa haleasca inca 60..oare nu a luat din san necesarul?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

din san trage mai greu, a fost mura-n-gura din bibe! Nu trebuie sa-ti faci idei de genul: nu produce sanul suficient.....sanul produce, dar bb trage mai usor din bibe. Cate minute o tii la un san? Cam 15 min o tineam eu pe Alexia, apoi pauza, scos aerul, eventual un kk mic, apoi iar la san. DAca bb adoarme la san insemna ca a obosit, ca s-a hranit.

Cris mami de Alexia & +36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cam as ao tin..15 minute la sanul care curge usor..10 la cel dureros si care curge greu..apoi ma mai pompez la el...
Dar dupa ce am alaptat-o , dupa scos aerul si tot..mai vroia si atunci i-am dat bibe ca la san nu mai puteam de durere..si a papat 60 ml.
Trage mai greu din sanul dureros si se plictiseste cred..de aia incerc sa il pompez desi stiu ca ea e cea mai buna sa desfunde pe acolo..dar doare nene..macar 2-3 zile sa mai imi treaca.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

OAUUUU a plouat cu zmeurici zilele astea felicitari mamicutelor mult laptic sa va traiasca zmeurelele sa fie mancaciosi si fara colici

Asa m-am emotionat de dimineata cand v-am citit povestile m-a apucat plansul de nu ma mai puteam opri.Nu mai am rabdare de abia astept sa pot sa o tin in brate .Of mi se pare ca mai e asa mult pana atunci rabdarea mea e la limita cu toate ca stiu caci cu cat sta mai mult in burtica cu atat mai bine .

Ieri am reusit sa ajungem si la biserica sa vb si cu preotul iar bebe meu a dat din picioare o multime cat am stat in biserica iar pe urma ne-am plimbat o multime pe malul Tamisei probabil ca si ultima plimbare in 2.Am avut o zi superba cu soare dar am ajuns franta de oboseala .Am sa pun si eu niste poze cu burtoiul meu .

Barbatul meu e mai stresat decat sunt eu ma suna non stop sa vada daca nu nasc .Azi eram la baie si nu am reusit sa rasp pe mobil a inceput sa sune pe fix .Mi-a zis sa imi iau telefonul cu mine si la baie cand ma duc ca el se sperie cand eu nu rasp.Nu stiu ce am sa ma fac cu el si vrem sa stea cu mine cand nasc dar cred ca doctorul o sa se ocupe de el si o sa ma lase pe mine caci e cu mult mai emotiv

Eu nu am nici un fel de simptome ca s-ar grabi bebelina sa ma cunoasca nu am contractii nici nu stiu ce sunt alea .A inceput sa ma deranjeze un junghi la spate dar trecem si peste asta si imi mai trebuie si o macara care sa ma ridice din pat

Ma bag la dus caci am programare la tuns pupici

37+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari!!!

Au cam inceput emotiile... ufff!!!

Am fost azi la dr la ultimul control si totul a fost ok. Colul este lung si inchis si bebe cu capul destul de sus... hm!
Dr. a zis ca e marisoara...

Maine dimineata la ora 7 ma infiintez la spital! Chiar si acum m-au sunat de acolo sa-mi spuna ca in afara de analize, acte si kit-ul stem nu am nevoie de nimic. Da' te incurci cu nebunu'?!?!? Eu
oricum mi-am facut un mic bagajel

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
MAINE E ZIUA CEA MARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Referitor la sterilizator... ce intrebasem mai de dimineata...
Credeti ca incap orice fel de bibe sau fiecare sterilizator cu marca lui de bibe???

Si alta intrebare... mi-au atras atentia asupra unghiilor facute la maini... am un lac rozaliu transpparent... Eu ma duc asa si daca zice anestezistul ceva, atunci le sterg, nu?

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
MAINE E ZIUA CEA MARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Felicitari mamicilor si viitoarelor mamici!!
Desi nu am mai scris de mult timp, v-am citit postarile si am invatat foarte multe de la voi!!
Fix la intrarea in saptamana 39 s-au fisurat membranele si bebelina mea a vrut sa ne cunoasca.
A venit pe lume lunea trecuta, acum fix o saptamana, pe 27 iulie, la ora 20.30.
Maria a avut 3.500 kg, a luat scor apgar 7 doar pentru ca lui mami, de emotie, in timpul operatiei, i s-au contractat muschii abdominali si , fiind taietura mica(orizontala), domnii doctori s-au chinuit un pic la extractie.
Miercuri mi-au dat-o la salon, unde din prima a stiut sa isi ceara dreptul la san, a fost o cumintica, o isteata si o frumoasa, astfel incat de vineri suntem acasa.
Va doresc tot binele din lume!!

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png
36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Dragi gravidute stiu nu ma cunoasteti dar am venit sa va anunt ca mamica de Alex si Sara a nascut astazi

citez din sms-ul ei : "La ora 13 a venit pe lume Daria-Ioana.
3,5 KG. Speram sa fie bine caci a avut dubla circulara de cordon.
Pupici tuturor"

pana la mai putin de 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Hello dragelor,

Am venit si noi la raport, si am ramas uimita de cate zmeurici noi. Felicitari mamicilor si taticilor, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de bebei, iar bebeii mancaciosi, cuminti si fara colici!

Noi suntem bine, nu ma pot plange, asta mica plange cam toata ziua, dar incet incet isi face un program, si din fericire, ma mai lasa sa dorm noaptea. Nu prea dorm eu ca n-am stare si nu stiu ce sa fac mai intai, dar oricum, nu pot da vina pe ea. Cam de la 11-11:30 pana la minim 6:30 doarme dusa. Sunt un pic ingrijorata ca parca nu mai mananca asa de mult...ma gandesc ca poate de la caldura. Ajunsesem la 130 ml la masa...6 mese pe zi, iar acum am scazut la 80-100. O sa o cantaresc sa vad cum stam cu greutatea, si daca mi se pare suspect, sun la pediatra.
Am rezolvat azi si cu actele pt indemnizatie, si alocatie si toate cele, si am fost palcut surprinsa ca nu am dat de cozi, asa cum ma asteptam. Nu era nimeni la ghisee, si am fost placut impresionata. Acum asteptam. :))

Cam atat deocamdata, va pup, iesim si noi pe afara, la un suc! Scot si niste agitate, just in case

Mergi la inceput