Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

alinutza cum te mai simti?! ce-ti face printisorul Eric?
daca totul decurge bine iti vor da drumul in weekend acasica?

vally s38 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,care ati prelevat celule stem,v-a venit raspuns?Eu azi am primit un plic de la cord blood center,greutatea maxima a pacientului receptor e 44.6 kg....hmm...trebuie sa mai studiez....la voi cum e?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Moniiiiiiiiiiii- ce printese dulci!!!!!!!!!!!Frumoase gemenutele!!!!!Asteptam detalii

Lucialu, Eumada
- ma alatur celor carora le cresc morcovi din diferite directii...daca nu imi modifica data, maine ar fi trebuit sa fie ceza...bine ca a modificat-o!!! Ca eram prea stresata...si varza....de alaltaieri sunt cu enteroviroza de nu stiu cu ce parte sa stau la toilet...acum e mai bine, am macat in sfarsit ceva....e ok...mi-am ratat programarea la defrisat, dar merg luni....am emotii maxime...emotii, atat...nu mi-e frica de operatie...mi-e frica d bebe...ca daca nu stiu ce sa-i fac...si daca o sa am lapte...si daca o sa suporte drumul de 3 ore de la cluj spre casa...ea e ok, se misca mai ceva ca in alien...ne jucam toata ziua...ieri am crezut ca ii dau bataita...se juca de-a datu cu picioarele in stomacu meu...care era greu incercat dupa n varsaturi...ei, asta e...o iubesc de nu mai pooot!!! Uneori asa de tare se miscoteste ca am senzatia ca efectiv iese prin burtica direct.
Pe voi nu va apasa uneori pe col?? Mie imi da uneori emotii ca simt efectiv durere ...la voi cum e??

FELICITARI PROASPETE MAMICUTE!!!! SA VA FIE BEBEII SANATOSI SI PAPACIOSI!!!!!!! V-as enumera pe toate dar cum sunt multe zmeurici proaspete si eu nu mai functionez la capacitate normala de muuuult.......va pupam si bafta!!!

Ma delectez cu pozele zmeurelelor...doamne, ce minunatii!!!!Ce copii frumosi sunt in odiseea noastra!!!

Va pupic fetele si mai intru pana in 12 august, daca nu ne face pitica vreo surpriza

saptamana 38 cu pitica noastra scumpa TIMEEA MARIA

ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 12.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Coccorina ii dau de fiecare data cu spirt si apoi cu pudra dar vad ce de aseara a facut un punctulet de puroi ... sper sa se usuce ca mi se pare ca si supureaza ... asta ne-ar mai trebui acuma ... il spal si eu cu ceai de musetel dar mi-a zis cineva sa il amestec cu ceai de tei ca se curata pielea mai bine .

Va

Eu la buric nu am spalat-o cu nik, doar spirt si pudra si NE-A CAZUT IERI BURICUL!!!. Aseara am facut prima baita, ce ne placea....

De ieri insa, au inceput colicii , si mi-e mila de ea saracuta ca abia ce adoarme si se trezeste de la durere, scanceste si se strange...ofofofofff. De azi am inceput sa ii dau sab simplex, sper sa mearga, macar un pic sa o calmeze ca sa doarma si ea bine ca de ieri pana azi tare s-a mai chinuit...cu somn in reprize, ea care dormea 2 ore sigur.

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI BEBEILOR! MULT LAPTIC SI FARA COLICI...

Imi cer scuze, cam greu sa scriu, dar de citit pe furis macar mai in diagonala tot citesc

la voi toate

Corina de printzesa www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle(29.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna!
Fetelor, pentru colici este foarte bun Colic Baby de la Erba Vita. se gaseste in farmacii. La noi cum a inceput sa dea semne ca ar avea colici am inceput sa-i dau si acum scoate gazele de zici ca-i mitraliera. Nu plange si doarme bine noaptea (de la 1 la 6 si apoi mai are cate 2 reprize de cate 2 ore).

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume bebelusilor!

Fetelor care ati nascut am si eu o intrebare pentru voi.
Voi ati inscris bebicii la medicul de familie?Medicul meu de familie a spus ca nu primeste bebelusi.Stau si ma gandesc unde sa gasesc un medic de familie care sa primeasca bebelusi.Voi aveti idee despre vaccinurile care se fac la 2 luni unde se fac?
Eu sunt din Bucuresti si stau in sect 3 si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda un medic de familie

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

pony eu iti recomand sa-ti gasesti un pediatru unde sa-ti inscrii bebelusul, nu medic de familie. la policlinica unde este medicul tau de familie nu sunt si pediatri?

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pony
Fetelor care ati nascut am si eu o intrebare pentru voi.
Voi ati inscris bebicii la medicul de familie?Medicul meu de familie a spus ca nu primeste bebelusi.Stau si ma gandesc unde sa gasesc un medic de familie care sa primeasca bebelusi.Voi aveti idee despre vaccinurile care se fac la 2 luni unde se fac?
Eu sunt din Bucuresti si stau in sect 3 si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda un medic de familie

Chiar daca iei legatura cu un pediatru, trebe inscris si la medic de familie, caci el e cel care face vaccinurile la 2/6/12 luni gratis si o sa aiba o fisa medicala, care se tine doar la medic familie. Eu spun sa iti gasesti unul si sa pleci si tu de la ala. Auzi, ce tupeu: nu primeste bebelusi!! E strigator la cer!

Corina de printzesa www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle(29.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Pogos, Cocorina, eu am gasit un pediatru particular care vine la domiciliu, dar daca e sa-mi faca vaccinurile tb sa mi le cumpar eu.Am auzit ca alea de la doua luni sunt in jur de sase mil.
De aceea caut un medic de familie la care sa-mi inscriu bebelusul si sa-mi faca si vaccinurile.Plus ca daca as avea nevoie de niste trimiteri cu bebeul trebuie sa mi le dea medicul de familie ca altfel nu ma primeste nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Sal mamici ,
Buricutu nostru vad ca nu pica deloc ... i s-a uscat punctuletu ala de puroi ca i-am tot dat cu spirt dar vad ca acum se agita si isi trase de camasuta si cred ca i se misca ca pe dedesubt se vede un pic de sange si i se lipi camasuta de el . OOOFFFF cand de una cand de alta . Merg cu el acum la spital sa vad ce zic .
Nu stiu daca i-au aparut colicii dar de azi noapte se tot agita , i-am dat ceai baby drink , el ar sta incontinuu cu tata in gura chiar daca e satul si apoi vomita .Voi ce le mai dati in afara de ceai

Eu am inscris copilu la med de familie la care sunt si eu dar fetita nu a luat-o el in evidenta acum 7 ani pt ca nu avea studii de pediatrie , apoi a urmat niste cursuri si dupa cativa ani ne-a luat la ea in evidenta .

Va pupam .
Adela

Mergi la inceput