Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari, MC! Felicitari, bibuga! Felicitari, andra_80! Sa va traiasca bebelusii vieti lungi si fericite, sa va lumineze fiecare zi! Refacere rapida, laptic bun!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari b9ibuga, Andra_80 si MC! Multa sanatate bebelusilor si voua refacere rapida!

Am trimis in mail-ul comun o invitatie pt. vizualizarea unui album cu foto de la nasterea lui Vladimir. Azi m-am tot uitat la filmuletul de la nastere. Parca au trecut deja o suta de ani. Poate o sa ma invrednicesc sa scriu si povestea nasterii.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Salut fetelor!
Marti dimineata 4 august , la ora 2,08 a venit pe lume baietelul meu Lukas James, 36 saptamini si 1 zi, 2950g, apgar 10.A fost el cam grabit dar este foarte frumusel si sanatos!

Maya si Lukas James!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!
Felicitari mamicilor:Bibuga,Andra,MC,Maya.Maya!!!Recuperare usoara si laptic din belsug!Bun venit noilor zmeurici:Victoras, BBisoara de Andra,Lukas James si Tudor!!!Sa fiti binecuvantati de DD cu o viata minunata alaturi de parintii vostri,sa fiti sanatosi!!!
Sunt un pic necajita ca nu s-a intors dr meu si se pare ca se va intoarce cu 2 zile inainte de DPN. Tinand cont ca ultima vizita la dr care il inlocuieste in caz ca nasc a fost acum 2 saptamani si nevrand sa risc asteptand pana se intoarce dr meu fara sa mai fiu vazuta-e prea mult timp(nu?)m-am programat luni sa ne vada macar si sa vedem ce facem eventual.Sunt multumita si de dr asta,cel putin la unik consultatie avuta ne-a placut mult,sa speram ca e de bine.Eu zic ca am facut bine asa.
Eumada suntem printre ultimile mohicanitze.Lasa ca ne vine si noua randul sa disparem ca alte mamici pe motive de cadere in admiratie BBline si de acomodare.Majoritatea au disparut fara urma, cateva mamici mai isi aduc aminte si de noi
Mqqm, hai ca ai fost tare cu indianul,doar n-am capiet sa-mi ieu scalpu' si sa mai recomand cu calduraRazi tu razi cu ragetul dar daca ma vedeai cum faceam iti rezolvam problema parului instant, pica toata vopseaua
Deci pt amatoare: ma simt de parca am aterizat cu fundul intr-un roi cu albine,de altfel parca si arat cam ase.Mi-ar place o galeata cu gheataM-am ales din nou cu musteatza lu' hicler pe care va trebui sa o mesteresc eu. Oricum am refuzat cireasa de pe tortul tratatiei, ca mi-era arhisuficient si chiar spargeam timpane...partea din spate unde am cei doi porcoroizidoamne amabila,eu varza,pupa interzisa ca a nebunit maica-sa. A zis si ea saraca la un moment dat ceva pe acoloAm scapat fix ca gaina jumulita,mai ma prinde o noua tura de genul la ....*ulivaraVb lu' al meu:ce meserie si-au ales uneleCa sa va faceti o idee nu am mai fost de anul trecut din vara ,dinainte sa merem in concediu, nu ma masochez usor decat la ocazii stringente.Oricum a fost parfum,ca m-am dus la alta doamna si m-a luat cu greul,la sfarsit picioarele si pensatul au fost vant de primavara.La aialalta era durere de la inc la sf.Ah!am si axilele anchilozate
Moniland Bine ati venit acasa!Acomodare usoara!Ai doua flori! Sa va traiasca!Si seamana ft bine una cu cealalta
Cornelia vazut pozici si cu zmeuricul tau.Mi s-a facut rau cand am vazut cum e manevrat acolo.Ma gandesc eu ca stiu ce fac, dar cu manusile alea,ei sunt alunecosi cand ies,imi imaginez,cred ca stateam ca pe ace daca asistam-bagata la 2,20.Frumusel Vladi si grasutz,sa va traiasca!
Dilaural Bine ati venit acasica!Acomodare usoara!
Alex@Sara ati ajuns acasa?Sunteti ok?

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

lasa Lucico ca si eu meerg luni la belit....si oi vedea eu atunci......ca-i musai.....da` mult o fost putin mai este......de azi intr-o saptamana la ora asta..sunt mamica cu acte in regula si o gaura suplimentara la dotare..... culturile de morcov sunt cu iepurasii din dotare dupa colt,eu noapte de noapte visez cezariene sali de operatoe...etc..etc.....ingrozitor...sau nu?
oricum curiozitate si dorinta de a-mi cunoaste fiica e mia mare decat frica........

Madalina s37Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eumada,curat belit!Cu visele cred ca am batut recordul la cele mai tampite si cantitativ, de-a lungul sarcinii. Poanta e ca pe unele chiar nu mi le explic. Si eu abia astept sa-mi vad pisicutza din burtica. Tare miscareata e!sa vezi ce faza am descoperit:am inceput sa ma uit la clona pe utube ca pierdusem episoadele de inceput si pupa oricat de incordata ar fi in mom in care aude muzica lor,se linisteste ca prin farmecCe cantece bebelusesti,clasice sau mai stiu eu ce!Nu plac alea buricoaseMi-e si dor sa o vad, ca de fapt luni facem 3s de la ultima vizionare,clar se cerea un consult.
Bine ca s-o racorit! Ma duc sa bag la masina pilotele de iarna,ca parca vad ca dupa ce ne intoarcem acasa nu mai imi arde.Vinerea nu spal,dar astea dureaza pana se usuca si mai bine o fac azi ca cine stie cum ne vine timpul sa fugim la spital.
Va pupacim pe toate!O zi faina!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

helou burtici si mamici
am mai iesit si eu la raport ca nu am mai scris de o saptamana. Noi tot 2 in 1 suntem. Desi am avut si am in continuare contractii se pare ca bebica mea nu vrea sa vina afara. m fost si miercuri seara si aseara la control si nimic. Fetita mea s-a ridicat, nu mai preseaza pe col, nu este intrata in bazin, se simte excelent acolo in mediul ei si nu are nici un gand sa vina deocamdata. Am ramas putin dezamagita mai ales ca ne asteptam sa vina mai repede tinand cont ca pe la 35s abia am linistit-o ca sa mai stea prin burtik, si acum....A venit si mama mea de luni la mine ca sa ma ajute crezand ca o sa nasc mai repede si nu poate sa stea decat pana la sfarsitul sapt viitoare. Sper ca pana atunci sa vina bebik ca sa poata sa o vada si ea ca apoi pleaca in Italia si pana la anul nu se vor intalni.
Luni seara am avut timp de 3 ore contractii si am crezut ca sigur o sa ajung la spital. In schimb m-am pricopsit cu o durere de spate groaznica care pur si simplu m-a tintuit la pat. probabil ca mi-a atins un nerv ceva pe dreapta ca pur si simplu nu mai puteam sa ma misc. Cand m-a vazut dr m-a pus sa iau ceva medicamente si sa-l sun in doua zile sa-i spun cum ma simt si mi-a mai zis sa nu ma joc cu durerea asta si sa stau linistita in pat. Dar credeti ca pot pleca undeva? Abia ajung la baie. Aseara au venit niste prieteni pe la noi si mi s-a facut un masaj.... super care vad ca azi a reusit sa ma puna cat de cat pe picioare. Asa ca am ajuns si pe calc sa vad cine a mai nascut, ce mai faceti...
Vad ca listuta nu a mai fost actualizata. probabil ca fetele care se ocupau de listuta au nascut toate si nu mai au timp.
Vreau sa felicit si eu toate mamicile care au nascut si multi bebicilor
Am intrat si noi in sapt 39
merg acum sa recuperez...

37+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

FELICITARI noilor mamici de zmeurici !
Eumada- legat de epilat, pt. cezariana trebuie sa fim ' 0' si prn alte locuri decat pe burtica ? eu am fost de curand la cosmetica, cam acum 10 zile si n am inca cine stie ce dar daca trebe', ma duc iar ; deci sa inteleg ca nu mai nasti pe 11 si ai decalat pe 14, asta e..., si mie imi e frica de cezariana dar imi fac curaj singura, am mai trecut prin doua anestezii generale la FIV uri , insa de scurta durata; faza cea mai, cea mai este ca sotul trebuie sa plece din tara si nu va fi cu mine si imi e teama ca nu voi putea scoate certificatul de nastere; m am interesat si cica ar merge si fara tata dar eu stiu...?!

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.38 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Si eu m-am epilat acum o saptamana. Era asa de emotionata cosmeticiana...nu a fost asa de rau. Parca ma durea mai rau inainte de a fi insarcinata. Mai greu mi-a fost cu pozitia.
Am uitat sa va zic ca a inceput sa mi se deschida colul. Joi seara era de un deget deschis.
Succes viitoarelor mamici care se pregatesc sa nasca.

38+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

lucialu bine ca ai scapat de "padure"
moniland am vazut pozicile cu cele doua printese seamana mult una cu cealalta
Cornelia sa-ti traiasca bebe Vladimir!!! am vazut pozicile...foarte emotionant l-au lasat pe sot sa pozeze ?
lorelay tinem pumnii sa scoatem agitatele?
Felicitari noilor mamici:Bibuga,Andra,MC,Maya.Maya sa va traiasca minunile!!! sa fie sanatosi,norocosi,papaciosi si necoliciosi!!!!!!!!

azi-noapte am dormit si eu in sfarsit bineeeee!!!
doamne ce bine e sa dormi
sa va zic ce am visat: am visat eram la spital pt cezariana si ma hotarasem sa fac anestezie generala...ajunsesem dimineata si trebuia sa intru in operatie spre dupa-amiaza..si cand vine momentul ma prind ca eu mancasem cate ceva si bausem si apa deci s-a dus anestezia mea generala si trebuiau sa-mi faca anestazie rahi-epidurala
cred ca am visat asa din cauza nehotaraii mele legate de anestezie....

in rest suntem bine, ca pe ultima suta de metri..maine intram in sapt 39 mai mult in pat pt ca BB lina a coborat deja si apasa colul noroc cu cerclajul

vally s38 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Mergi la inceput