Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
cora79 spune:
Buna fetelor,sunt verisoara Andrei_80 si vreau sa va anunt ca s-a mai copt o zmeurica!!!!!!

. Astazi pe 6 august la ora 24.25 a venit pe lume printesa DARIA ANTONIA cu 50 cm si 3000g, prin nastere normala cu epidurala.
cora79 spune:
Raportez cu bucurie ca ambele fete,atat fericita mamica cat si bebelina nou venita pe lume sunt bine si abia asteapta sa plece acasa.

Giova spune:

Bine ai venit pe lume Daria antonia! mami refacere rapida si mult laptic pt. zmeurica.
Micaalsa si pe noi ne-a prins ieri furtuna, mergeam la socru, pe jos
. noroc ca a venit socrul cu masina...ne-am adapostit de ploaie la scoala nr.8. cica de vineri se indreapta vremea, asa ca poate ne vedem, sper, sapt. viitoare.
noi ok, aseara niste crizute, dar dupa ce l-am pus la san s-a potolit...am mancat placinta cu varza si uite
. dar a dormit de la ora 24:30 pana la 6:30 dim.
. poate isi mai rareste mesele noaptea, sa vedem cum va fii in viitor.
azi a fost si sotul liber si am colindat mall-ul pt. cadouri la copii nasilor, caci vin in weekend sa-si vada finutul...si ne-am ales bnoi cu una alta...mai mult eu e drept
.
Imediat merg la biserica, caci a vb. mama cu preotul si ma asteapta pt. molitva de 40 zile.
Imi pare rau ca nu pot sta mai mult sa va citesc....dar parca nici chef de net nu mai am...ma plimb sau ma odihnesc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
n am avut calculator , i a venit de hac Andrei, acum l am reparat; de marti de dupa control. stam si noi acasa in prenatal, ma plictisesc dar efectiv nu mai puteam sta ;la servicu; marti colul era inchis si lichid suficient si surpriza, bebelina s a intors cu capul in jos, insa tot cezariana imi va face; marti va fi ziua cea mare, la 7 fara un sfert trebuie sa fiu la spital, Doamne ajuta !Ioana-pupici si mersi pt. urare ! vreau sa te vad curand si pe tne la gravidutze !
Mirclau- in leg. cu chistul nu cred ca i ceva grav si oricum poate doar i s a parut dlui dr.; chiar unde ti a facut eco la Planing sau ;la camera de garda ? pt. ca eco de la camera de garda este f. vechi si nu se vede mare lucru;
Moni- frumoase gemenutze, sa ti traiasca si mai asteptam pozici !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.38 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
cezariana 11 august 2009
eumada spune:
LUCICOOOOOO ramanem din vechea garda din ce in ce mai putine.......gravidutze..........
....nastem si oi acus...si.......incepe sa-mi creasca pulsul....

serios....
Ai plecat la dezblanit?eu maine sau luni ca marti......![]()
Madalina
s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
Neli_ra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA Buna ziua si de la noi! Terminasi de calcat rufe, am profitat ca e un pic ma racoare decat ieri, dar in special imi e teama sa nu vina bb si sa ma gaseasca cu masa de calcat plina! Ce de treaba am si eu! Zic si eu ca Adriana (parca) sa vina nasterea si sa le am puse cat de cat in ordine, nu neaparat "bec". Noaptea trecuta a fost cam grea, m-a durut burta, la fiecare miscare, intoarcere se incorda ff tare, de abia am ajuns la baie, ma tineam de burta, parca avem un plumb. Neli, io am ceva sentimente catre Severin...in 2007 m-am angajat(am schimbat domeniul radical) si la perfectionare mi-am facut 5 prieteni din Severin. Nu stiu cat de mare e orasul, dar cred ca va stiti...poate ai auzit de unul mai zapacit Tatucu. ![]() Cris mami de Alexia & +36 sapt ![]() |
Sincera sa fiu, parca sa zic eu ca am auzit ceva de genu' dar n-am cunoscut personal, in schimb , pe mine , (vorba unui fost coleg de serviciu: "pe tine si castelu' de apa te stie tot orasu',ca pe oaia breaza, esti pct de reper"),ma stiu mai multi pt ca locul unde lucrez eu e primul supermarket din oras, a fost afacerea mult mai extinsa pe vremuri cu distributie la coca-cola si gama imensa de distributie pentru alte marci de renume si ,cel putin pe vremuri, cam pe acolo venea toata lumea la zgait ochii ,era cel mai select si mai aprovizionat ,ori chiar la cumparaturi.Ehehe , ce vremuri , eu lucrez acolo din '97,la firma respectiva , am fost la contabilitate pana in 2005 si apoi m-am mutat la Carpati la K.Acum , insa, din tot ce a fost , superpower, incepe sa ramana doar istorie pe zi ce trece si-mi vine sa plang, eram atat de atasata de firma, de colegi, de atmosfera , ma duceam la serviciu cu drag.Pe de alta parte , sunt singura persoana in scaun rulant pe care o vezi batand orasul in lung si-n lat pe jos,singura sau cu sotul de manutza la plimbare,deci,sunt sanse mari sa fi fost vazuta prin oras, nu insa si-n ultima vreme , cand m-am menajat si am stat mai mult acasa,in pat.
Inca suntem acasa , n-am plecat inca la Timisoara ,deci, inca asteptam .
Va pupam pe toate , bafta , sa va fie cat mai usor cu bb-ii in ceea ce aveti de facut,fie ca-i aveti langa voi ori va pregatiti sa-i intalniti.

Neli_ra spune:
MC2008, felicitari si sa va traiasca minunatia blonda!
Bun venit Dariei Antonia si felicitari mamicii , refacere rapida !
CriPOD spune:
Alinutzaaa, imi pare bine sa te revad asa de repede!!!
Abia astept sa-l vad pe frumuselul tau mic! Refacere rapida. O sa realizezi ca-i al tau si nu pleaca niciunde peste cateva saptamani, cand va intrati in rutina.
Been there si io cu primul.
Lucialu, treaba aia de-ai zis ca ti-o faci cu parul pe mine m-a dus cu gandul instant la procedeul winnetou, ma gandeam ca ai luat-o razna de la hormoni rau de tot. Noh, io astept ragetul de la defrisare, cand ajunge peste ocean? Mersi de urarile aniversare, e baiat mare de-acum.![]()
pooh, in "what to expect..." zice ca nu trebuie mare lucru facut la putzica de baiat sau fetita, si-asa zice si pediatrul meu. Daca vrei sa-ti faci viata mai usoara in baza a ceva la mana, iti fotocopiez si trimit paginile relate la astpectu' asta. La noi e 2:20, sunt "singura" acasa, ma duc sa manc brecfastu.![]()
Adela, acum am vazut... Nu mai pune lichide pe buricutz ori risti infectie. Esentialul in uscarea lui este sa stea USCAT. Daca dai cu sprit sau pudra sau nimic nici nu conteaza. Dar sa nu fie umiditate. FUGI la dr daca vezi supuratie sau miroase!!!
Ma duc sa mananc acum, pana duarme in wrap!![]()
dilaural spune:
Buna seara la toata lumea!
Vreau sa va anunt ca suntem acasa... suntem foarte bine si revin maine cu povesti detaliate.
Pt. listuta:
DARIA IOANA
04.08.2009 - ora 9.13
cezariana cu combinata peridurala-rahidiana
APGAR - 10
G - 3200 g
H - 50 cm.
Spitalul Euroclinic
Dr. Emel Nuraltay
Va pup si va multumesc pt tot si promit sa revin maine cu poze si povesti...!
noce spune:
Felicitari Alinutza, Alex@Sara si MC2008! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, sa le calauzeasca Dumnezeu pasii in viata pe caile cele bune!
Am primit acum mesaj de la Bibuga (probabil ea l-a transmis de luni, dar n-a ajuns):
In data de 3 august, ora 5.45, s-a nascut Victoras, 4070 gr, 54 cm, apgar 10.
Felicitari, Bibuga! Sa fiti sanatosi! Recuperare rapida lui mami si laptic suficiet pentru bb. Sa va bucurati de puiutul vostru!
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie