Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaStroescu spune:
Mamici vreau sa va trimit ceva, asa am primit si eu (pentru cine se pregateste de nastere dar si pentru cele care ati nascut):
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, Cel care ai zis oamenilor "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci; arata mila Ta si acestui copil ce se afla in pantecul maicii sale si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui, Doamne, crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi, robii Tai, si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Rugaciunea mamei inainte si in timpul nasterii
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in binecuvantatul Tau pantec pe Mantuitorul a toata lumea, ocroteste-ma pe mine, pacatoasa, si du rugaciunea mea inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru, sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.
Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu viata mea, intru care ai binevoit.
Ajuta-ma, Doamne, sa-l botez si sa-l cresc in pace, ca pe un fiu binecuvantat al Bisericii Tale. Si intreaga noastra familie pazeste-o nesmintita, daruindu-i toate cele spre trebuinta dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie si Preacuratei Maicii Tale ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.
Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si
cu Sara Maria
AMR 5 zile pana la DPN
micaalsa spune:
Cu mii de scuze pentru intarziere:
MC2008: Astazi la 14.35 s-a nascut minunea din burtica mea, prin cez., Tudor, la 3450 g si 51 cm, Sc A 9. E un frumos cu par blond si cu un urlet de milioane ![]()
Mesajul e de ieri dar abia acum am prins calc. liber 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora
Nasterea printesei
pogos spune:
felicitari alinutza si recuperare rapida si usoara!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
pogos spune:
MC2008, felicitari si sa va traiasca minunea blonda!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
micaalsa spune:
Ieri am ajuns la dermatolog. In concluzie, Teodora are o infectie pe fata, datorata se pare pupicilor administrati de asta mica
Dr. mi-a explicat ca fiind asa mici, pielea lor e sensibila si sunt predispusi la asa ceva, mai ales daca-i pupaceste cineva intr-una, cum e cazul nostru. Ca Iulia cand o prindea n-o mai scapa. Acum, dupa multe explicatii, pupaceala se mai face doar pe manute
. Ne-a dat un unguent si a zis ca trebuie in 2-3 zile sa-i treaca ... sa speram.
Giova, chiar mi-ar placea sa ne intalnim, intr-o zi prin parc. Sper sa se repare vremea asta ca ieri era sa ne prinda furtuna prin parc, la limita am ajuns acasa. Ne auzim 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora
Nasterea printesei
Moniland spune:
Nu am timp, nu-mi merge netul, dar am pus 2 poze pe cont. ![]()
Am o intrebare, sper sa apuc sa citesc si raspunsurile. De cand am venit acasa nu mai am lohii dar am scurgeri de CM. E normal sa vina deja menstruatia?
pooh spune:
Moni,sunt niste dulci fetitele!!!!Mai vrem poze!

Rochitele si palarioarele sunt crosetate de tine,asa-i?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
siacob spune:
Moni bine ati venit acasa! La mine s-au oprit lohiile inca din spital si nu aveam decat o foarta usoara sangerare.
Mami de
Beatrice
ivanoiuadela9 spune:
Coccorina ii dau de fiecare data cu spirt si apoi cu pudra dar vad ce de aseara a facut un punctulet de puroi ... sper sa se usuce ca mi se pare ca si supureaza ... asta ne-ar mai trebui acuma ... il spal si eu cu ceai de musetel dar mi-a zis cineva sa il amestec cu ceai de tei ca se curata pielea mai bine .
Va