Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
lucialu spune:
Vally pai tocma de-asta nu m-am facut pana acum,ca fac urat si in stare naturela.
Dar tinand cont ca suntem trecute de 38s,contractii tot am avut de-a lungul sarcinii,asa ca daca declasez ceva pe acolo nu mai e bai. Maine oricum imi caut medicul
Si tocmai,ca nu stiu ce imi va spune,mult oricum nu mai e...simt tot deja ft jos,chiar sunt curioasa cum sta colul meu.![]()
Crixia asta cu luna e din cauze de rac,mi-e limpede.Cu frezatul imi fac de cap ca am depasit cele 38 de s.Altfel nu eram eu asa vigana![]()
Pooh multumesc!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alinutza78 spune:
Buna fetele...va scrie o proaspata mamica
aseee...nu pot sa va dau multe detalii pentru ca nu mi-am aranjat inca gandurile...am impresia ca vizionez un film la care protagonista principala doar seamana cu mine![]()
am fost incredibil de calma la operatie...care a decurs fara probleme..sunt niste chestii nasoale, gen pus branula la mana, anestezia in spate...care sunt bleahhh
. Cand mi-am vazut strumful prima data mi-a crescut tensiunea instantaneu si m-au podidit lacrimile
. Mi se pare o frumusete de baiat...falcos i rotund (habar nu am cu cine seamana
). Si plangea de mama focului..si tinea mainile pumn de parca vroia sa bata pe careva
.
Inca nu am reusit sa-l alaptez, pentru ca ieri am stat la terapie intensiva toata ziua...iar azi dmineata pana am facut mobilizarea il hranisera deja ptr ca face scandal in toata regula. Tati este emotionat nevoie mare...si a venit ieri ca sa-l vada de vreo 4 ori...si uita sa mai treaca si pe la mamica
...asa prins era de strumf.
Recuperarea dupa cezariana este destul de grea...fata de ce mi-am imaginat...si nu ma refer la mobilizare (datul din pat jos) unde am fost o curajoasa si m-am executat rapid...ma chinuie, in schimb, contractiile uterului plus faptul ca au trebuit sa faca o incizie mai mare ptr ca bebelusul era mare. Si in conditiile astea cand vad seringa cu calmante am orgasm instantaneu
. Sper sa fie ultima zi cu dureri
..
In rest...multumesc din inima pentru felicitari si pentru urarile de bine. Si de-abia astept sa intru pe deplin in rolul de mama
..
Bafta multa gravidutzelor care trebuie sa nasca..
si mai revin zilele astea cu impresii (ca am laptopul cu mine
)...si sa va relatez mai multe in afara de faptul ca stau si casc gura la strumf (asa o fata pe deplin imbecila
) pentru ca altceva nu-mi vine in minte sa fac si nu pot sa ma trezesc din soc ca minunea aia e copilul meu
.
ici
Alinutza
s39 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
lucialu spune:
Cuscraaaaaaaaaaa

felicitari inca o data si inca o data!
nu ti-au pus niste gheata sau saculet cu nisip pe burtica pt uter? E ft bun la retragerea lui. Centura ai?Folosesti?Poate ar fi buna tot pt uter si sa mai diminuezi din dureri,sa te misti mai usor.Si zici ca e rotund Ericelu?
si scandalagiu de foame?
Chiar m-am uitat sa vad cat avea la nastere.Noi data trecuta eram in urma voastra cu 200 de g astept sa-mi vad bubulina,daca tine aproape de ginerel si la nastere
hiiiiiiiiii dupa cate vad eu menesterul a pierdut o worcareata
![]()
![]()
![]()
recuperare usoara iubita!
edit:sigur e de bine faza cu cutremurul,cine stie ce om mare iese din puiutul tau![]()

my little sunshine
alinutza78 spune:
am rectificat si semnatura
vroiam sa mai spun ca nu am simtit cutremurul..unul dintre medici a primit telefon si asa ne-a anuntat pe toti. Sper ca venirea pe lume a lui Eric cu tam-tam sa fie de bun augur
.
aaaa...iar conditiile din spital sunt super...si personalul medical de exceptie
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
vally spune:
oooauuuu Alinutza ce prompta esti
ma asteptam eu sa primim vesti de la tine personal zilele astea...dar asa repede nu...

recuperare rapida si usoara!!!!!! si acomodare in noul format si mai usoara 
ai facut anestezie rahi-epidurala ? cum a fost in timpul operatiei? te-a durut ceva...
mai am si eu un pic ![]()

si asteptam poziciiiii!!!!!!!!!!!!!
vally
s38
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
Cornelia spune:
Bune ai venit pe lume bb Eric Alexandru! Si ce intrare triumfala
daca s-a cutremurat pamantul cand ai aparut pe lume!
Alinutza felicitari! Nu iti fa probleme, foarte repede o sa iesi din rolul de spectator
.
Pe mine m-a cutremurat bine. Stateam jos si am fost sigura ca mi-a tras cineva scaunul de sub fund. Cand colo, nu era nimeni in spatele meu, dar se mai miscau si alte obiecte. Dar a fost asa de scurt, ca nu am avut timp sa ma sperii.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
alinutza78 spune:
Lucialu
..cuscra draga...ai un ginerica bestial
Iti dai seama ca mi-au pus si gheata si greutate pe burtica...si carca de injectii de retragere a uterului. Si sa vezi ce "placere" este cand vine si sa-ti maseze uterul ca sa vada cum stai cu lohiile
...ai niste intentii criminale atunci, de mama, mama
. Si e ciudata burtica...cand merg trebuie sa o sustin cu ambele maine ca am impresia ca pleaca la vale
..ehh..eu nu sunt obisnuita cu interventiile de spital...nu am vazut un pat de chirurgie decat in Spitalul de urgenta sau Dr House
...si ma gandeam ca eu sunt tare, am facut miscare..si recuperarea o sa fie extrem de usoara...dar uite ca si faptul ca a fost un bebe mare trage greu la cantar. Dar trece si asta...important e ca strumful e sanatos
Alinutza
de strumf
alinutza78 spune:
vally am facut rahiperidurala...nu am simtit nici o durere pe timpul operatiei..in schimb, anestezia a fost nasoala..nu neaparat dureroasa, dar eu trebuia sa stau relaxata si cand simteam acul sau substanta tresaream
A facut intai o injectie cu xilina care a piscat
..si apoi cand a introdus anestezicul simteam foarte aiurea substanta..parca aveam crampe musculare
. Aaaa...si simti in timpul operatiei ca ti se umbla in burtica...dar nu deranjant.
Cornelia multumesc frumos pentru felicitari...de fapt multumesc tuturor fetelor...eram profund impresionata aseara cand imi spunea sotul la telefon ca primesc felicitari pe forum
. Si multumesc si pentru mesajele de pe mobil...si Patriciei si Giovei ca au facut anuntul
Alinutza
de strumf
lucialu spune:
Alinutza atata experienta spitaliceasca sa ai!Dupa rahie cum stai?Centura te-ar mai scapa de senzatia de burtica la vale. Poate te intreaba BB pe ce considerente i-ai ales nevasta?..."ca era grasa ca si tine pui"![]()
Cum e sa-l ai in brate?
astept pozicile.
Cornelia brrrr bine ca nu a tinut mult zgaltaiala.
my little sunshine
vally spune:
alinutza multam pt detalii 

ai grija de tine!!!
nu stiu ce anestezie sa fac rahi-epidurala sau generala
imi doresc f mult sa nu pierd acel moment unic
dar in acelasi timp nu stiu cum o sa suport anestezia in coloana si cat o sa pot sa stau eu nemiscata si relaxata...
vally
s38
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)