Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaStroescu spune:
Neatza mamici!!!
Suntem tot 2 in 1 si m-a ajutat DD sa ma impartasesc!! Acum ma simt tare bine, poate veni bebe in orice moment.
Ies cu Eliana afara
Va pup!
Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si
cu Sara Maria
AMR 5 zile pana la DPN
lucialu spune:
Miha bine ca e cum vrei tu!Plimbareala placuta!
Vally mai bea cate un fresh de portocale,face minuni la crescut BBeii si dormi pe st cat poti sau sa stai ca sa se oxigeneze BBlina bine![]()
Alinax sa fiti fericiti!Nu ne-ai plictisit, din contra![]()
Pooh si caftea si muls si net, esti multilaterala
Despre toaletat BBeii mi imi pare complicat si la fetite si la baieti,asa ca Bafta!
Coccorina Bafta la pierdut buric!
deseara merg la smuls pene sau dezblanire totala.M-am hotarat ca e mai bine asa, ca tine mai mult si n-am timp sa ma bicui prin spitale.Cu crema imi crestea peruca neagra rau si deasa si acolo chiar nu pot decapa![]()
![]()
Deci daca auziti neste tipete nu au dat nu sh ce extraterestrii,fanfome sau alte personaje mitologice peste voi.Sunt doar eu, chiar de nu ma puteti vedea![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
pooh spune:
Brrrrrrrrrrrr,Lucilau,ce te asteapta....sa ne anunti cand pleci,imi caut dopurile pt. urechi.....![]()
In loc de urlete,poti sa exersezi si tu niste sh-sh-sh![]()
A,feliciatri pt. 38 de saptamani!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Fetele, eu de azi trebuie sa incep sa ii dau lui bebe Vigantoul/Vitamina D..si nu stiu exact cum sa ii administrez..si cand?
Pls...sfaturi...
PS : FELICITARI ALINUTZA PT BEBE ERIC ALEXANDRU, sa creasca mare si sanatos si frumos ca mami 

Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
CRIXIA spune:
Buna ziua si de la noi!
Terminasi de calcat rufe, am profitat ca e un pic ma racoare decat ieri, dar in special imi e teama sa nu vina bb si sa ma gaseasca cu masa de calcat plina! Ce de treaba am si eu! Zic si eu ca Adriana (parca) sa vina nasterea si sa le am puse cat de cat in ordine, nu neaparat "bec".
Noaptea trecuta a fost cam grea, m-a durut burta, la fiecare miscare, intoarcere se incorda ff tare, de abia am ajuns la baie, ma tineam de burta, parca avem un plumb.
Neli, io am ceva sentimente catre Severin...in 2007 m-am angajat(am schimbat domeniul radical) si la perfectionare mi-am facut 5 prieteni din Severin. Nu stiu cat de mare e orasul, dar cred ca va stiti...poate ai auzit de unul mai zapacit Tatucu. 
Cris mami de Alexia &
+36 sapt 
eumada spune:
![]()
![]()
Buna dimneatza..eu nu inteleg de ce daca pe burta unde se face taietura nu trebuie par..asta e logic..ce treaba are langa intrare parul la cezariana?
ca doar nu umbla nimeni acolo.......ca la nastera naturala....si ce daca pe vreo fata o apuca nasterea naturala o rade cineva complet acolo jos?
zau ca nu pricep hai ca inghinalpe picior si chiar unde vine uterul e ok.....da` in rest?
Conteaza?
Madalina
s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
pooh spune:
Balnca,din vigantol se da 2 picaturi/zi.....Si eu azi o sa incep sa-i dau lui Balazs,astept sa-mi aduca sotul din farmacie....Atentie la Vitamina D3,sticluta desfacuta e valabila 20 de zile!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
vally spune:
multumesc mult pt sfaturi

cu dormitul pe stanga m-am obisnuit...o sa incer c cu fresh-ul de portocale 
bafta la defrisare astazi
vally
s38
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
lucialu spune:
Cica m-am pus in pat sa ma culc daca v-am trezit pe voi,dar m-a luat foamea
Pooh va anunt![]()
Eumada te cam razuieste daca vede ca nu esti facuta a la carte
Pe burtica ma fac numa unde am probleme,minore.Uterul acum e cat toata burta,doar n-am nebunit sa-mi rup pufii de peste tot
Si la dansa facem sa fie mai-mai
ca sa nu ma bicuie careva pe acolo,oricum vom sta la op in costumul lui Evucik,oricum verifica zilnic tamponelele(cine vrea sa-si faca treaba bine)deci suntem la vedere,libera si dezmatata
asa ca mai bine zic eu sa fiu foafata
Crixia vezi ca e sarbatoare mare azi.Las-o mai usor cu treaba.Si la mine tot asa:grea-grea burtica de la incordari,cred ca a fost si luna de vina-rotonda rau aseara,mie de obicei imi veneau rusnacii pe luna plina.Ghine ca ai scapat de morsafiri.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
CRIXIA spune:
Wow Lucialu, sa stii ca si mie tot la luna plina ma pocnea! ![]()
Cu treaba, gata, doar am calcat pe racoare, am asezat hainele in sifonier...bine ca mi-ati zis ca-i sarbatoare, ca vroiam sa pun si niste lenjerie la spalat( s-a strans multa de la musafiri).
Eu nu-s epilata, as fi vrut sa ma duc sapt viiotare inainte de control, dar daca..??? brrr
Cris mami de Alexia &
+36 sapt