Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
Motana spune:
micaalsa, sunt normale bubitele, unele ajung chiar rau la baby acne.. cauta pe net si vezi niste poze cam horror, dar trece. Si Daria a avut asa ca Teodora nu i-am pus nimic, ci doar seara cand ii fac baita ca ii fac cu musetel o spal pe fatza cu musetelul ala, atat. daca dupa ce implineste o luna tot mai are o sa intreb medicul.
lucilau, merci, deci la 6 saptamani e controlul, merci. Mai poti, mai poti, inca mai duci burtica?
Alinutza, congrats!!!! Sa fie sanatos si cumintele bb Eric!!!
mQQm, a fost control de rutina, nu? e totul ok...
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Neli_ra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA neli_ra, nu te gandi mai departe d eoctombrie, se va ivi ceva bun, se va rezolva cumva..important este acum nasterea, tu si bebica sa reveniti acasa sanatoase! O stare nervoasa am si eu...mai zilnic...parca nu mai suport in jurul meu...tot timpul trebuie sa apara ceva sa ne ridice/coboare moralul. Tu, ai dat dovada de curaj maxim...tine-o tot asa! Lucialu, eu n-am simtit nimik, cred ca Dzeu a vrut sa nu ma panichez, in schimb sotul meu la birou s-a speriat tare, l-a zgaltziit bine! Cris mami de Alexia & +36 sapt ![]() |
Ma inclin in fata voastra,dragi "camarade" de suferinta,meritati un brat de
si tot atatia
si va multumesc mult pt intelegere,imi reprosez de multe ori ca prin nelinistea si impacientarea mea induc stari de disconfort si bebitei si-mi vine sa ma urechez singura,dar,cum ai spus si tu, Crixia, octombrie-i departe,sa vedem ce va fi maine si apoi,pe rand, le-om vedea si pe celelalte,numa' DD sa ne tina si pe noi toti bine,laolalta cu voi,toatele si copiii nostri si sa ne dea sanatate !Sarcina usoara pana la termen si-apoi o nastere usoara !
Pup fetele cochetele , sa aveti o noapte linistita si odihna placuta !
Noi , 2 in 1 inca ,AMR 10 zile pana la cezariana
CriPOD spune:
Alinutza, mamicutza fresh, ma bucur mult pentru voi, ca a fost totul ca la carte si ca recompensa e atat de frumoasa! Sa-ti traiasca Eric cel dodolotz o viata fericita si implinita. Refacere rapida, alaptat smooth si abia astept poze!!!
Scuze am scris cu o mana (ca acum
) si m-am rezumat la esential... Asadar!
Ieri a avut Oliver o luna, am avut appt lui de o luna (unde am vrut sa-i iau gatzii la dr, asa m-a suparat cand l-a injunghiat in picior cu un vaccin si i-a curs la sange suvoi, pana in scutec), am avut appt meu de "6" sapt la obgyn si am avut appt fetei la dermatolog pt acnee. Rutina doar, 

Atat pt acum ca imi obosi mana, revin la povesti spre seara.
Va tzuc!
mihaStroescu spune:
lucilu sunt bine de luni, multumesc de grija![]()
acum am un morcov
... cat de breaza am vrut eu sa fiu pana acum....am fost la control si mi-a zis doctorita ca ne vedem marti la spital cu tot cu bagaj dar e absolut sigura ca nu apuc ziua si o sa nasc mai repede (acum o sa vad cat e de buna
)
si de cum am ajuns acasa tot am o senzatie de treaba mare dar nu fac nik.. oare vrea pepenica mea sa se nasca in zi mare (maine e Schimbarea la Fata)? As vrea macar sa mai apuc sa ma duc dimineata sa ma impartasesc.
Abia astept sa va scriu maine ca suntem inca 2 in 1.
pupici
Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si
cu Sara Maria
AMR 6 zile pana la DPN
vally spune:
am fost la doctor azi si nu ne-a vesti f bune...bbelina a crescut cu doar ~ 100 gr in 2 saptamani (fata de data trecuta...) adica acum are 2800 gr...
asa ca inca nu am stabilit data cezarianei...sambata ma duc la spital pt o monitorizare a bblinei si vedem atunci....oooffff sper sa fie totul ok
am niste emotii...nici nu mai am somn...
se poate sa nu ia in 2 sapt mai deloc in greutate?
vally
s38
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
Alinax spune:
in primul rand vreau sa felicit si eu toate noile mamicutze si sa va traiasca bebelusii sa fie mancaciosi si iubareti
Noce iti multumesc mult ca ai scris pe forum mesajul de la mine si felicitari pt Filip sa-ti aduca numai bucurii
va multumesc mult pentru urari si ma gandeam sa va povestesc pe scurt cum am nascut
DPN-ul meu era pe 10 aug si la ultimul control doctorul mi-a spus ca sigur voi naste la termen...ok...atunci am plecat la mare chiar in week-endul dinainte sa nasc desi toata lumea imi spunea ca sunt inconstienta...dar a fost totul ok
Doctorul meu tb sa plece in concediu de pe 1 aug asa ca mi-a spus ca ar vrea sa ma vada inainte sa plece ca fie sigur ca mai sta bebelina pana la termen asa ca pe 30 m-am prezentat la el la cabinet si dupa ce mi-a facut ceva...nu stiu exact ce
mi-a zis ca maine dimineata la 8 sa ma prezint la spital sa ma internez...eram sigura ca glumeste si am inceput sa rad sa-i spun ca eu nu simt nimic cum adica sa nasc maine...m-a asigurat ca nu glumeste si ca ma ateapta maine...cand m-a vazutt asa speriata a inceput sa-mi spuna ca o sa fac niste analize si apoi o sa vad daca o sa nasc...asta doar asa ca sa ma linisteasca...dupa ce am iesit din cabinet noroc ca era sotul acolo sa ma astepte pt ca am inceput sa plang sa spun ca eu nu sunt pregatita sa nasc...ca ma pregatisem psihic pt data de 10 si ca eu oricum nu am contractii si ca nu am cum sa nasc a doua zi.
31 iulie ziua in care a venit pe lume bebelina noastra scumpa....ma prezit la spital speriata ca nu stiam exact ce o sa se intample..sotul si el mai speriat ca mine dar nu vroia sa se vada
si ma interneaza...ma duc direct in sala de nasteri..eu eram cam cu capul in nori ca nu imi venea sa cred ca ma aflu acolo desi nu simt nimic ca si cum ar trebui sa nasc...si nu puteam sa-mi dau seama ce o sa urmeze...vine doctorul...ma urc pe masa de nasteri...imi rupe apa si pleaca...vine o moasa si ma pune pe pat...imi pune perfuzia si pleca...incep sa dau telefoane...si in jumatate de ora ajung la dilatatie 8 cu dureri inimaginabile...imi venea sa ma urc pe perete unde era gresie ca era rece...imi sun sotul plangand sa-i spun ca ma doare ingrozitor si ca o sa nasc in curand sa anunte familia ca sa vina si ei...vine doctorul...ma urc pe masa din nou si in jumatate de ora s-a nascut bebelina noastra... la inceput nu prea stiam ce trebuie sa fac desi incercam din toata puterea mea sa-l ascult pe doctor si pe moasa...pana mi-au spus ca daca nu imping cum trebuie nu o ajut deloc sa iasa asa ca m-am concentrat sa las durerea deoparte si sa ao ajut sa iasa cat mai repede...prima mea reactie "ce mica e" desi nu era chiar asa mica 3kg...si mi s-a parut atat de frumoasa
deci totul a durat cam o ora si am nascut normal...durerile foarte intense dar merita...nici nu ma gandesc sa nu-i fac un fratior sau o surioara Sophiei.
cam aste e povestea nastra...sper sa nu va plictisit si o sa pun si niste poze pe contul comun ca sa ne vedeti cat de fericiti suntem
nastere usoara fetelor care urmeaza!
Cinezee spune:
Ieri pe la 12 jumatate am vorbit cu mami de ALEX @SARA la telefon , se externau din spital , la ora asta este deja acasa cu piscoata , curand o sa va scrie chiar ea
pana la
mai putin de O LUNA 
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Mamicutelor voua la cat timp v-a cazut buricul ? Noi maine avem 2 sapt si tot nu pica ? De ce oare ? La spital il dadeau cu spirt pe el si apoi cu pudra baneocin. Acasa mi-au spus sa il spal cu musetel pana ii pica . A mai patit cineva asa ca noi sa ii cada asa de tarziu ? la toate mamicile care se preg de marea intalnire ![]() Adela |
Adela, eu am facut exact ca la spital, spirt si apoi baneocin. Nu i-am fcut baie inca tocmai asteptand sa ii cada buricul; ii fac toaleta dimineata pe tot corpul cu vata inmuiata in ceai cald de galbenele si ocolesc buricul. La noi deja mai are doar un firisor in care se tine, deci azi maine o sa cada si apoi baita

. De-abia astept sa vadd cum reactioneaza la baita.
Corina de printzesa
www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle
lucialu spune:

a-lo!a-lo! une sunteti?
Neata!Nu va dau cafa dar va dau un fresh de portocale![]()
Offf Mqqm asa de bine te inteleg chiar daca nu mi-am vazut puiul si sa fiu pusa in pielea ta,mi-e groaza de momentele astea cu ace in BBlasi.
La multe lunite Pepi Oliver!!!

aaa stii ca mi-am adus aminte, bine ca nu dupe un an
:eu am patit-o cu vopseaua dar nu de adormeala ci pt ca am stat ca de obicei o ora cu ea in cap si in loc de brown mi-o iesit bruniet-niegru ca abanosul turbat
asta anul trecut si de atunci ma chinui sa tot scap.
M-am interesat in dr si in st cica tre facut decapaj,dar de cineva priceput si nimeni nu a vrut sa se bage,pana la coafeza mea noua.Mi-a promis ca ma rezolva,mai ales ca acum deja e veche treaba si nu mai are magnitudinea catastrofala de anul trecut,dar asta dupa ce nasc,cand voi avea timp ca tre sa lucre acolo ceva vreme, imi va face un decapaj mai soft(ca chestia e cu risc de ardere peruca) si tre sa fac inainte de asta tratament cu ulei de masline timp de o luna pe portiunea negricioasa.Iar apoi vopseste tot ca sa faca o coloare uniforma de la radacini pana la varfuri.
Neli multumesc din tot sufletul!Cel mai tare si mai tare e nevoie de sanatate si asta va doresc si voua!
Crixia bash ca te-o ferit DD de sperietura daca zici ca sotul a cam transpirat.Deci nu or batut campii astiap e la tv,sa exagereze ca sa aive despre ce vb.Doamne ajuta ca a trecut fara sa ai necazuri!
Motana nu prea mai poc,dar vrei nu vrei joci in hora,adeca vrei ca nu ai ce face![]()
Eumada vreau sa te intreb ceva serios.Tu simti locul unde ai avut decolarea de ou? Ca eu l-am mai simtit pe parcursul sarcinii,dar de ieri il simt tare des...junghi urat.Pana ieri eram burtoasa si rea
, cochetam cu ideea sa ma prezentez la dr cand intru in travaliu,ca sa nu mergem la program si sa scot pupa fara voia ei.De ieri de cand simt locul a-nceput sa-mi treaca de umflaturi, ma cam sperie.Cand a hotarat treaba cu ceza apucasem sa-i spun si de asta.Parca as avea o rana acolo-ceva care se rupe dupa ce tragi mult,intinzi si cred ca e mai bine sa vada uterul cu operatie decat sa mi se intample ceva.Tot de ieri herculiana mea pupa se incoarda atat de rau incat trage ceva de speriat de ligamente,se lasa cu auuuuuuuu la mine
sa vedeti ce forme ia burtica,tot concentrat pe dr unde e trunchiul si funduletul-ca un munte si o mica ridicatura in stomac unde isi tot vara piciorusele
si cu manutele face ghidi-ghidi in chiloteii lu' mami![]()
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
pooh spune:
Neata!Eu stau,imi savurez cafeluta si ma mulg cu o mana,cu cealalta scriu
Am reusit sa iau si micul dejun,asa ca ma declar multumita
Ieri a fost pediatra la noi,in sfarsit s-a intors din concediu.E totul ok cu bb,are fontanela un pic mai mare,dar se rezolva cu vit.d3/vigantol.Mi-a aratat ce sa-i fac la putulica,phii,ce complicat mi se pare
Scot niste agitate pt. fetele care urmeaza sa nasca,nastere usoara,travaliu scurt!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)