Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Doamne Neli_Ra ce suparare ai si tu acum inainte de a naste...Incearca sa te detasezi macar pana nasti ca se supara bebelusa si ea tb sa se nasca voioasa. Iti tin pumnii sa reusesti sa treci peste toate; sa stii ca o mamica prin natura firii e construita sa fie puternica!
Daca nu mai intri eu iti zic de pe acum (ca eu voi naste pe 11 cel tarziu) Anastasia sa vina sanatoasa si tu sa-ti revii repede dupa operatie ca sa ai grija de printesa!

O pentru tine si Dumnezeu sa va aiba in grija!

Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si cu Sara Maria

AMR 6 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

felicitari alinutza! refacere usoara si bun venit pe lume Eric Alexandru!

micaalsa bubite in genul asta a avut Ana. si la fel mi-a spus doctorita. ca sunt normale bubitele si mi-a recomandat sa pun tarate in apa de baie. eu o mai stergeam cu apa de la mustela cu aloe PhysiObebe. i-a trecut relativ repede.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Micalasa nu cred sa fie dermatita....mai bine mergi cu ea la dr., dar e o iritatie, sau sa fie de la caldura? al meu are ceva bubitze mici pe fata, putine...i-asu aparut de la caldura...ca tot afara e dragul de el.
ce zici? ne vedem pe sapt. viitoare? poate reusesc sa-i smulg pe copii din bratele bunicilor...ca nici nu mananca saracile...tot cu ei stau. si eu ca o mama denaturata ce sunt...umblu hai-hui...vin la orele de alaptat. asta da viata...nu puteam sa fim noi acasa si nu singuri cuc la Timisoara?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alinutza,felicitari,sa-ti traiasca minunea!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaStroescu

Doamne Neli_Ra ce suparare ai si tu acum inainte de a naste...Incearca sa te detasezi macar pana nasti ca se supara bebelusa si ea tb sa se nasca voioasa. Iti tin pumnii sa reusesti sa treci peste toate; sa stii ca o mamica prin natura firii e construita sa fie puternica!
Daca nu mai intri eu iti zic de pe acum (ca eu voi naste pe 11 cel tarziu) Anastasia sa vina sanatoasa si tu sa-ti revii repede dupa operatie ca sa ai grija de printesa!

O pentru tine si Dumnezeu sa va aiba in grija!

Mamica mandra a Elianei (25.10.2007) si cu Sara Maria

AMR 6 zile pana la DPN

Multumim mult pt incurajari si pt urari,sunt ceva mai linistita acum,am reusit sa excizez si sa pansez ulceratia de la picior, am primit de la o prietena o cutiuta cu nush ce unguent care m-a mai ajutat anterior,deci,cu piciorul sper sa scap rpd,il tin deocamdata pansat pana vineri,iar vineri,daca n-om fi deja plecati,il verific si va spun daca a inceput sa se repare.Restul....cum o vrea DD, ne punem toata speranta in El sa nu ne lase de izbeliste,ne-a ajutat mereu si-I multumim,ne rugam sa aiba grija si de copilasul nostru de acum,va trebui sa gasim o cale spre liman .Iti dorim si noi nastere usoara, mult curaj si sa va intoarceti acasa cu bine,cu sanatate si bucurie !

Noi, 2 in 1 (inca) , 10 zile pana la cazariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Patricia,multumesc!I-am citit lui al meu
Felicitari mami Alinutza,sa-ti traiasca grasumelul!!!Recuperare rapida si completa,laptic mult si asteptam pozici!Bun venit in lumea noastra BB Eric Alexandru!!!Sa fii sanatos si iubit, sa ai o viata frumoasa si implinita!!!
mamaaa: fix la cutremur!Chiar vruiam sa va intreb pe fetele de la mare si din Bucuresti daca l-ati simtit,ca o fost maricel din cate s-a spus la TV.
Patricia nici eu nu prea dorm bine, pe noapte reusesc sa strang 4 ore si azi taaare m-am chinuit sa adorm pe ziua.Inca e neabuseala in casa,de la betoanele incinse,afara e mai bine,dar eu nu stau afara.Parerea mea e ca mai bine sa nu-ti doresti sa nasti noaptea pt ca degeaba esti tu energica,dar prin spitale e slaba miscare,toti sunt in reluare,vor sa doarma.Dimineata e toata lumea prezenta vor nu vor tre sa-si faca treaba.
Eumada la noi e fix invers(momentan ):eu speriata,el cica e calm.Tu ai spus ca pe 14 nasti.Poate ne tinem de manuta,cine stie?
Badurox deci tu maine nasti de fapt.Tinem pumnii si nu-i bai ca ti-am pus majoretele in avanpremiera,de ieri
Cornelia daaa am implinit cele 38 de s si sunt tare fericita ca am ajuns aici,daca imi vad si fata in brate si e intreaga si sanatoasa ma voi relaxa complet.Ce frumos povestesti de BB Vladi, de-abia astept si eu sa aud gangureli.
Giova nu prea mai pot, avem o incordata in burtica.Ma bucur mult pt tine ca apuci sa te odihnesti si chiar ca SuperBB Edi-un superpapacios!
Neli incearca sa nu te necajesti.Imi pare rau de rana, iar cu treaba cu serviciul si criza sunt total de acord:la iarna se va vedea exact cat de mare poa sa fie criza si cum ne va afecta.Oricum asta e mai putin imp,acum tre sa fii tu si BB bine,restul se rezolva,drege,peticeste.
Mihastroiescu sper ca ti-a trecut de tot raceala.Se pare ca ne inghesuim multe la primit coletele pretioase de la berze in prima jumatate a luni august
Mqqm din ton parca as tinde sa spun ca vizitele la dr sunt de rutina.Nu e nimic grav,nu?

KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa Motana la 6 s se face control gineco.Parca te simt ca intri deja in rutina cu BBitzav-ati acomodat

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Patricia,multumesc!I-am citit lui al meu
Felicitari mami Alinutza,sa-ti traiasca grasumelul!!!Recuperare rapida si completa,laptic mult si asteptam pozici!Bun venit in lumea noastra BB Eric Alexandru!!!Sa fii sanatos si iubit, sa ai o viata frumoasa si implinita!!!
mamaaa: fix la cutremur!Chiar vruiam sa va intreb pe fetele de la mare si din Bucuresti daca l-ati simtit,ca o fost maricel din cate s-a spus la TV.
Patricia nici eu nu prea dorm bine, pe noapte reusesc sa strang 4 ore si azi taaare m-am chinuit sa adorm pe ziua.Inca e neabuseala in casa,de la betoanele incinse,afara e mai bine,dar eu nu stau afara.Parerea mea e ca mai bine sa nu-ti doresti sa nasti noaptea pt ca degeaba esti tu energica,dar prin spitale e slaba miscare,toti sunt in reluare,vor sa doarma.Dimineata e toata lumea prezenta vor nu vor tre sa-si faca treaba.
Eumada la noi e fix invers(momentan ):eu speriata,el cica e calm.Tu ai spus ca pe 14 nasti.Poate ne tinem de manuta,cine stie?
Badurox deci tu maine nasti de fapt.Tinem pumnii si nu-i bai ca ti-am pus majoretele in avanpremiera,de ieri
Cornelia daaa am implinit cele 38 de s si sunt tare fericita ca am ajuns aici,daca imi vad si fata in brate si e intreaga si sanatoasa ma voi relaxa complet.Ce frumos povestesti de BB Vladi, de-abia astept si eu sa aud gangureli.
Giova nu prea mai pot, avem o incordata in burtica.Ma bucur mult pt tine ca apuci sa te odihnesti si chiar ca SuperBB Edi-un superpapacios!
Neli incearca sa nu te necajesti.Imi pare rau de rana, iar cu treaba cu serviciul si criza sunt total de acord:la iarna se va vedea exact cat de mare poa sa fie criza si cum ne va afecta.Oricum asta e mai putin imp,acum tre sa fii tu si BB bine,restul se rezolva,drege,peticeste.
Mihastroiescu sper ca ti-a trecut de tot raceala.Se pare ca ne inghesuim multe la primit coletele pretioase de la berze in prima jumatate a luni august
Mqqm din ton parca as tinde sa spun ca vizitele la dr sunt de rutina.Nu e nimic grav,nu?

KISSES

my little sunshine

Ai dreptate,stiu ca trebuie sa primeze BB si nasterea ei in conditii optime,o mai iau razna pe aratura cateodata cand simt ca se aduna prea multe si nu le mai pot face fata,apoi fac un "dush rece"-la figurat vorbind,ma scutur bine ,ma ridic exact ca Hopa-Mitica si plec mai departe,oricum,voi sunteti niste dulci cu incurajarile voastre,iar pesimismul a disparut in mare parte,nu mai e draqul atat de negru pe cat il vedeam azi-dimineatza.
Bafta in toate cele si sanatate cat sa dea peste ca laptele-n foc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Citat:
citat din mesajul lui noce

De dimineata m-am trezit pamela anderson, sotul sa nu ma recunoasca . A crescut cantitatea de lapte din sani sau am facut trecerea de la colostru sau poate e febra laptelui. Ii simt mai tari, mai plini, mai calzi.
Mi-am pus comprese reci pe ei. Oare ar trebui sa mai fac ceva? De pompa mi-e frica, as prefera sa suga bb. El doarme destul de mult (4-5 ore), iar cand se trezeste suge macar o ora, nu pot sa-l opresc mai repede.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Grija cu compresele reci. Poti sa-ti opresti lactatia. Mai bine pune comprese calde si mulge-te, pana-si revin sanii si nu-s mai asa tensionati. Compresele calde deschid canalele, lapticul curge mai usor dar principal este sa si mulgi, sa nu lasi lapticul sa se acumuleze acolo.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Da, Noce, are mare dreptate Micaalsa! Tot din categoria aduceri aminte relatez: bb sugea, sanii ramaneau mari/plini si atunci mergeam la dush, cu apa calda mai scoteam din san laptele ramas, apoi la sf dushului dadeam si un jet rece, ca sa treaca un pic tensiunea. Era de moment, caci imediat se refacea lapticul, dar macar stiam ca nu se blocheaza canalele.

Cris mami de Alexia & +36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

neli_ra, nu te gandi mai departe d eoctombrie, se va ivi ceva bun, se va rezolva cumva..important este acum nasterea, tu si bebica sa reveniti acasa sanatoase!
O stare nervoasa am si eu...mai zilnic...parca nu mai suport in jurul meu...tot timpul trebuie sa apara ceva sa ne ridice/coboare moralul.

Tu, ai dat dovada de curaj maxim...tine-o tot asa!

Lucialu, eu n-am simtit nimik, cred ca Dzeu a vrut sa nu ma panichez, in schimb sotul meu la birou s-a speriat tare, l-a zgaltziit bine!

Cris mami de Alexia & +36 sapt

Mergi la inceput