Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

buna

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit noilor zmeurei si zmeurele!

De citit va citim si eu si Beatrice caci doar cu ea in brate pot sta la calculator dar mai greu cu scrisul cu o singura mana.

Adela mie pediatrul mi-a recomandat sa pus pe buric fese cu alcool alb si a inceput sa se usuce de la prima compresa si in cateva zile a cazut.

Giova chiar superbebe Edi vreau si eu reteta pentru 2 kg pe luna.

Azi dimineata am fost cu bebe sa ii ia sange. Luni am fost la pediatru si inca mai are icter asa ca ne-a recomandat sa ii facem bilirubina. Of, of, mi-a fost asa mila de ea cand am vazut ca ii baga acul in vena. Parea asa mare acul pe manuta ei, imi venea si mie sa plang. . Acum asteptam rezultatul.

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mesaj de la Alinuta:

"S-a nascut Eric Alexandru la ora 10.50, 3840, 52 cm, apgar 9"

Bravo Alinuta, felicitari!!!bine ai venit in rindul mamicilor!! Bine ai venit pe lume Eric Alexandru, sa fii mereu fericit alaturi de parintii tai!!
TE asteptam acasa, refacere usoara!!

Patricia s39 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lucialu, sa-ti traiasca ginerele!

Patricia s39 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eric ALexandru, bine ai venit pe lume! Sa-ti bucuri parintii, iar pe mami sa n-o chinui prea mult!
Moamaaa, cand a venit bb s-a produs cutremur, exact la 10:50!

Cris mami de Alexia & +36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum vroiam sa anunt nasterea lui Eric Alexandru, dar pana am plasat bebele....
Alinutza felicitari iubita! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume Eric Alexandru!

Noi suntem ok, am avut o noapte linistita, bb papa si doarme, ziua la fel....mai chiuie el, dar e in limite. sa-l tina naravul tot asa, ca tare bine este.

sper ca de data asta sa apuc sa citesc ceva...caci dupa ce papa bebe, o tai prin oras.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Bine ai venit pe lume Eric Alexandru!!! Alinutza felicitariiiiiii!!!recuperare rapida si usoara sa va traiasca printisorul,sa fie sanatos,norocos,papacios si necolicios!!! si mami sa aiba laptic
asteptam impresii de mamica...
ooooaaauuuuu....nu-mi vine sa cred....
chiar la 10:50 a fost cutremur...

vally s38 Gloria Ailyn

AMR ~2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina felicitari mamico! Refacere rapida si mult laptic! bine ai venit pe lume Stefan daniel
Pogos felicitari pt. bb grasunel. tot asa sa o tina!
Patricia numai de la san, da. si mai nou papa doar din unul si somn...lapticul din celalat il congelez...pt. perioada critica. sper sa am mai mult lapte decat la Marco...daca depasesc pragul de 4 luni e ok.
nastere usoara MC2008
Adela noua ne-a cazut in 6 zile cred.am notat, nu mai retin. eu numai cu spirt il dadeam, asa mi-a zis de la maternitate. stai linistita ca va pica el.
Lucialu mai poti? mersi iubita, hai ca mai ai putin.
Cornelia mi-a trecut...daaaa. cand ii vad colaceii si gusa, uit de tot. baietii astia ne-au innebunit, nu?
Anisiap of...macar nu ai dureri, nu? oricum e naspa de tot asteptarea asta. bine ca poti sta acasa si nu la spital. hai d-nul col, deschide-te odata sa iasa bb!
mQQm sper ca esti ok si bb la fel. pt. cine ai mers de 3 ori la medic?
Siacob doamne ajuta sa aveti rezultatul bun. te cred ca ti-a fost mila de ea...sunt asa mici si ii gauresc asa de mult.
Vally cred ca Alinutza nu a mai simtit cutremurul...era unul in sufletul ei destul de mare.

gata, plec dupa bebeic.
o zi faina sa aveti

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare tuturor,
Ne cerem scuze pt absenta, dar , raceala din ultimul timp m-a tinut nauca.Stau in pat acum,simt ca incep sa fac putin frison ori s-a lasat frig rau,azi-noapte n-am mai facut febra sau frisoane, nici azi , sper sa ma refac repede,in schimb sunt suparata ca am capatat pe fondul starii proaste din organism din ultima vreme si a circulatiei proaste o rana urata la calcaiul stang pe care am excizat-o,dezinfectat-o si pansat-o si acum stau 2 zile asa sa vad daca semne de retragere.Aseara am primit o veste proasta de la mine de la serviciu, de sambata incepe inventarul,se face lichidarea si urmeaza sa se inchida firma,nu stiu cum vor proceda cu cele 2 fete care suntem in prenatal,probabil ca nu vor inchide firma pana la inceputul lui octombrie,cand terminam postnatalul,oricum,ei sunt obligati sa ne tina sa ne plateasca pt ca isi recupereaza banii de la stat apoi.Deci,e foarte tare, a patit-o
sotul meu intai asta-iarna,a ramas fara job, in judetul vicecampion la somaj pe tara,cu posibilitati de angajare 0, acum eu........no comment, si mai zic astia prin presa ca se va sfarsi criza,nu prea vad.Cezariana a ramas pt 15 august,numai daca bb mai vrea sa stea pana atunci,daca nu...treaba ei,azi am facut 38 saptamani,deci,n-ar mai fi un pericol.Ma bag la un somnic,poate ma mai inistesc,sunt si agitata ca nu mai primesc nicio veste de la servici sa merg sa-mi ridic ultimele 3 salarii(restante) de care am nevoie la spital,la nebunia lor de acolo,numai de mine nu le arde.
Nu-s in toane prea bune, sunt prea multe rele deodata si nu le mai suport.
Vreau sa pup si eu si sa felicit proaspetele mamici curajoase ,sa le doresc refacere rapida si laptic mult, iar puiutzilor lor,bunvenit pe lume,sa aiba o viata lunga,frumoasa si fericita , sa fie sanatosi si voiosi.
Bafta multa la nascut usor,repede si cu spor fetelor care stau la linia de start, sa aduca pe lume bb-i sanatosi,mancaciosi si cuminti,fara colici sau alte probleme!
Va pupam pe toate si pe puiutii vostri,nu stim cat de curand mai intram pe la voi,mai avem mult de alergat si de rezolvat,caci duminica decolam spre Timisoara, speram sa nu ii vina chef de plimbari spre Timisoara bebitei mai devreme de duminica.Nu stim daca putem sa ne conectam prin spital la net sa va dam vesti dupa nastere, daca nu vom reusi, va dam vesti cand ne vom intoarce.
V-am pupat zmeuricilor cu tufa cu tot !
Neli , 38s cu Anastasia Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

De dimineata m-am trezit pamela anderson, sotul sa nu ma recunoasca . A crescut cantitatea de lapte din sani sau am facut trecerea de la colostru sau poate e febra laptelui. Ii simt mai tari, mai plini, mai calzi.
Mi-am pus comprese reci pe ei. Oare ar trebui sa mai fac ceva? De pompa mi-e frica, as prefera sa suga bb. El doarme destul de mult (4-5 ore), iar cand se trezeste suge macar o ora, nu pot sa-l opresc mai repede.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Grija cu compresele reci. Poti sa-ti opresti lactatia. Mai bine pune comprese calde si mulge-te, pana-si revin sanii si nu-s mai asa tensionati. Compresele calde deschid canalele, lapticul curge mai usor dar principal este sa si mulgi, sa nu lasi lapticul sa se acumuleze acolo.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mai fetelor, eu mi-s cam necajita. De cateva zile i-au aparut la Teodora niste bubite pe fata si vad ca nu-i mai trec. Pediatra zice ca-s de la caldura dar n-au cum sa fie de-alea, doar stiu cum arata ca si Iulia a avut. astea sunt tare urate, se inroseste asa pielea pe langa ele. Eu o vad ca o dermatita asta ... azi merg la un dermatolog sa vedem ce zice.
Ia uitati aici cum sunt http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Teodora?authkey=Gv1sRgCOPurpndp9mKCg#5366482071415955282
Vreau sa va zic ca deja urmarim jucariile de la salteluta de joaca http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/Teodora?authkey=Gv1sRgCOPurpndp9mKCg#5366482059160203922 Intoarce capul in directia unde aude sunetul. Incearca ea sa dea cu manuta dar nu prea reuseste sa prinda nimic E tare dulce cum se tot strofoaca ea acolo.
Fug ca s-a trezit, poate apucam sa mergem azi la dermatolog. Daca v-ati confruntat careva cu problemuta asta, chiar astept nishte sfaturi, n-am idee cu ce s-o dau. Am vazut nishte creme speciale de la Mustela ... n-am idee cat de bune-s.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput