Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
Cornelia spune:
Pupici!
Iar am pierdut sirul
.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici!
Felicitari Alex@Sara!
Alina, felicitari! Bine ai venit pe lume Stefan Daniel! Ce marisor e! Sa vezi cum o sa te topesti dupa el, vorba Giovei
.
Giova, felicitari pt. cele 2 kg luate!!! Ti-a trecut stresul ca e mic, nu
?
Noce, Moniland, bine ati venit acasa!
Noce, f. frumoasa povestea nasterii!
Alinutza
Abia astept sa citesc impresii de mamica de la tine!
MC 
Patricia, poate sa vina bb oricand la tine. Eu as scoate agitatele
.
Lucialu, am inteles eu aiurea sau si tu esti la termen? Uau!!
Am visat ca a nascut Muffinuta. E destul de aproape si ea nu?
Mii de scuze daca am ratat evenimente importante. Listuta nu e actualizata si eu sunt, ca de obicei, in criza de timp.
Vladimir e din ce in ce mai solicitant
. Dar sunt innebunita dupa el. Se uita cu ochisorii lui dupa mine, gangureste, e un dulce, l-as pupa non-stop.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
CriPOD spune:
Alina felicitari din suflet, mamica fericita! Sa-ti traiasca Stefan Daniel fericit, sa va aduca numai bucurii, sa fie papacios, calm si zambaret. Refacere rapida si te asteptam acasa cu minunea la povesti! Si poze, of course! Ce zice surioara?

Alinutza maine o sa fii cea mai fericita mamica din lume, a celui mai frumos si scump baietel! Abia astept impresii! Tinem pumnii sa fie totul ceas. Gooooooooooo, Alinutza!!!!!

N-am prea avut timp sa citesc azi, am avut 3 progrmari de rutina la dr. Maine sper sa fiu normala iar...
tufa!
EDIT: coccorina (parca), nu da cu sapun pe sani, cu nici un fel de chimicale... usuca pielea si faci crapaturi si rani. Sorry, scriu cu o mana...
eumada spune:

ALINUTZA78 GO.......
SA FII TARE........
VINEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Madalina
s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
ivanoiuadela9 spune:
Mamicutelor voua la cat timp v-a cazut buricul ? Noi maine avem 2 sapt si tot nu pica ? De ce oare ? La spital il dadeau cu spirt pe el si apoi cu pudra baneocin. Acasa mi-au spus sa il spal cu musetel pana ii pica . A mai patit cineva asa ca noi sa ii cada asa de tarziu ?
la toate mamicile care se preg de marea intalnire 
Adela
eumada spune:
LUCIALU sa stii ca asa mi-am pus problema si eu.....tot trebuie sa nasc......odata si odata..in vreun fel....plus ca eu o privesc ca pe o intalnire cu o persoana mult asteptata.......si nu ma intereseaza temerile lu` barbatu-meu...deloc chiar....eu stiu ac sunt in stare sa depasesc toate astea...
Tremura chilotii pe el.....da` o sa-i treaca sper eu...oricum numar zilele pana cand voi putea din nou sa plec de acasa singura,fara barbat dupa mine....numai cu bebe..
puiutza mea e cuminte si nu ma supara deloc...abia astept sa o cunosc.........
va pup pe toate.....
Madalina
s37
Eva-Maria
alecsxa0208 spune:
Buna!
Felicitari proaspetelor mamici de zmeurici si succes celor pt care urmeaza marea intalnire
Am si eu o problemuta
:stiu ca erau pe aici vreo 2 mamici purtatoare de virus de hepatita B,poate ele ma pot ajuta.
Si eu am aceasta problema,si am cumparat aseara doza de imunoglobulina specifica pe care tb sa i-o administreze lui BB la nastere.Acasa am vazut ca expira in octombrie,iar eu ar tb sa nasc la sfarsitul lui august,inceputul lui septembrie.Am cumparat-o de la farm.Academia,de langa Ministerul Sanatatii si am mai dat si 300 roni pe ea
.
Voi ati gasit cumva in alta parte un alt lot,cu termen de expirare mai bun?Mi-e firca sa i-o dau lui bb asa
35 sapt+ cu
Irina Maria
PatriciaArdeleanu spune:
Neatza 
iar sint zombi, dar la cite ore dorm pe noapte, nu ma mir.
Nu scoateti inca agitatele pt mine, toate la timpul lor ![]()
Motana, la 6 saptamini este primul control parca, asta in afara de scoaterea firelor unde e cazul. Ma bcuur ca DAria papa/doarme bine.
Lucialu,s-a racorit pe frontul de vest?sper sa se racoreasca si aici. daca mi-e frica de ceva legat de nastere, e canicula si caldura din spital..
mqqm, sper ca esti ok. cele 3 programari au fost pt tine sau pt Oliver?
va
pe toate, am mintea asa de incilcita de la nesomn, practic in fiecare noapte adorm in jur de 2-3, si la 8 ma trezesc...un lucru insa stiu, vreau sa nasc nopate la orele alea, ca atunci am cea mai mare energie.
Patricia
s39 si Rebecca
05.02.2005
eumada spune:
ALECSA nu are nici o treaba...oricum e in termen......sa stii
poti sa-l faci fara probleme la bebe.......
Madalina
s37
Eva-Maria
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ivanoiuadela9 Mamicutelor voua la cat timp v-a cazut buricul ? Noi maine avem 2 sapt si tot nu pica ? De ce oare ? La spital il dadeau cu spirt pe el si apoi cu pudra baneocin. Acasa mi-au spus sa il spal cu musetel pana ii pica . A mai patit cineva asa ca noi sa ii cada asa de tarziu ? la toate mamicile care se preg de marea intalnire ![]() Adela |
Adela si eu am trecut prin asta cu Alexia, acasa ii puneam doar Baneocin...trecuse mai mult de o sapt si cand am spus asta pediatrei mi-a recomandat sa-i pun 2-3 picaturi de spirt, cica il ajuta pe buric sa se usuce. Intradevar, dupa 2-3 zile a cazut.
Deci nu l-am sters, ci picuram, spirtul se absorbea pe buric, apoi puneam baneocin.
Cris mami de Alexia &
+36 sapt
anisiap spune:
fetelor nik nu s a intamplat de doua zile stau dilatata 2 acum am fost la spital azi noapte cu contracii puternice la 5 minute si pe la 6 s au oprit colul meu nu vrea si gata mi au facut o injectie contra durerilor sunt droghi si m au trimis acasa sa astept 
Tudor
,Ale ,
si
38+
KEVIN