Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
pooh spune:
Alinutza ,

Alina,sa-ti traiasca baietelul!!!!Asteptam impresii despre cum esa fii mamica de baiat!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
MC2008 spune:
Hello, fetelor!
Vesti cu privire la noi: maine m-a chemat dr la ora 11 sa facem internarea, nemacata/nebauta. Asadar, maine este marea intalnire dintre mine si ingerasul meu!!! 
Am niste amotii de nu va spun...pana acum deabea am respirat/vorbit/gandit. Acum m-am mai obisnuit cu ideea. Cred ca nu o sa dorm toata noaptea, iar maine in drum spre spital voi fi varza. Sper sa nu ma tina pe wee.
Revin cu vesti cand voi avea ocazia!
Sa imi tineti pumnii ca sunt stresata RAAAAAAAAAAAAU!!! 
Pupici!
39 saptamani +
Mami de Tudor
!!!!
AMR 3 zile pana la DPN 
vally spune:
Patricia multumim pt aprecieri 

MC2008 nastere usoara!!! 

Alinutza

vally
s38
Gloria - Ailyn sau Adeline (nehotarati inca
)
AMR ~1 saptamana 
lucialu spune:
Cuscra sper sa nu fac parte din grupul care iti da stres
Am amanat momentul majoretelor cat s-a putut,dar ti-a venit randul,n-am ce-ti face
Te inteleg in tot ce spui si nici eu nu mai poc,oricat as lungi pelteaua si oricat de frica mi-ar fi tot tre sa nasc oadata si oadata,vb ta :vreau sa-mi tin locatara in brate si sa ma misc si eu mai silfideste![]()
Deci,asader si pren urmari:

GOOOOOOOOOOOO ALINUTZA!!!Natere usoara si bb de nota 100!!!(nu ca m-as indoi ca ar avea vreo nota mai mica ginerica
)

Doamne ajuta sa veniti cu vesti ft bune!
Alina FELICITARI!!!
Asteptam povestea,recuperare usoara si laptic mult!Bun venit in lumea noastra BBisor Stefan Daniel!!!
Sa fii sanatos,sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa!!!
Patricia la tine a inceput deja,de fapt ce ma mir ca erai in rand cu Alina si cuscra me.Facem galerie sau mai stam?
Rezist ca n-am ce face,acum 10 minute am avut niscaiva contractii.De n-ar fi cald, o Doamne ce bine ar fi!A plouat sper sa avem aer la noapte
Mqqm DAAAAAAAAAP am ajuns si noi sa facem 38 in burtica!
Acuma sper sa nu depasesc 40
Ce-i faci lui Pepi, il inveti de mic sa topeasca banii?
Si zmeul e Pepi, nu?![]()
![]()
![]()
Eumada,Madusor multumesc iubita pt manuta de curaj intinsa!
Tu esti la o sapt dupa noi,nu? Hai ca reusim toate!Ma bucur ca te-ai mai linistit acum cu programatul Intalnelii cu BBita!Poate si eu patesc la fel dupa ce vb cu dr meu.
Am vazut si eu pozici de BBei de Elenada, Coccorina, de Micaalsa,de Giova:SUPERBE SI SUPERBI!!!Sa va traiasca si sa creasca mari!
Am citit si povesti de nasteri, imi pare rau Adela si Coccorina ca ati avut experiente mai putin placute.Adela lasa ca e bine ca sunteti acasa si va creste frumos BB tau.
Moniland BINE ATI VENIT ACASA!!!
Tot tanara si nelinistita
Acomodare usoara!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alinutza78 spune:
pogos, patricia, pooh, vally, lucialu multumesc din suflet
....nici nu stiti cat conteaza sustinerea voastra pentru mine
.
Ne auzim in curand
Alinutza
s39 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
m_i_s_s_y spune:
Hai Alinutza!!!!!!!!!!! Super bafta pentry super mami!!!!!!!

Gagici, am fost "netless
" pana azi...nu va spunca am crezut ca zgarii peretii de plictiseala
...sunt tot exilata in cluj...azi am fost la dr si s-a stabilit data FINALA - 12 august....stiu ca e bine pt bebelina sa stea mai mult, dar ma obisnuisem cu ideea ca se va intampla intamplarea pe 8 august...acum, la loc comanda....mai rezist o saptamana...sper....am iar picioare de elefant...whatever..nu mai zic nimic...or trece ele toate....mii de scuze ca nu mai stiu nimic de voi, ma pun pe citit...'
Aaa. am vazut ca a venit Moni...BUN VENIT ACASA FETELOR!!!!!

- De-abia astept poze!
Pupici noilor zmeurici (intru sa va vad pe toate
) si mamicilor in asteptare!!!!!
Vporbim dupa ce imi fac update-ul!!!
saptamana 38 cu pitica noastra scumpa TIMEEA MARIA 
ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 12.08.2009
badurox spune:
Alinutza si MC, dati-i drumu'!!!!!!!!!!!!

La noi tot nik, desi ne-am bucura mult pentru un semn, ceva... Si am crezut ca murim azi de cald, pur si simplu nu mai puteam respira si slava Domnului ca nu sunt asa de mare si nici nu mi s-au umflat picioarele deloc, ca altfel cred ca ma urcam pe pereti...

Oricum, maine mai punem la punct ultimele detalii, dam instructiuni de pastrat curatenia lui tati, ca poimaine sa putem pleca linistite la spital. Marturisesc ca nu mai am somn

Inca ceva: bebelusha mea e mai lenesa de cateva zile; se misca in burtica, dar parca nu ca inainte. Oare e vreun motiv de ingrijorare?
Va pup si sa tinem pumnii pentru viitoarele mamici!!!
38 de saptamani, mamica de
Iris Ana-Ioana
lucialu spune:
Alinutza,pai taman pe cuscra mea s-o uit?Ca sa nu mai zic ca la cat ne-ai treinuit pe aici cam cum ne0ar fi stat sa uitam taman de tine?![]()
aaaa cred ca am uitat-o pe Badurox.Badurox parca si tu maine ai program sau bat campii?

Haaaaaaaaaaaaaaaaai Badurox si MC!!!Nasteri usoare si BBei de nota 100!!!

Missy velcom bec!Bine ca sunteti bine. Auzi,ce spui?facem un concurs gen miss... piciorul cel mai elefantos?![]()
![]()
si-al meu e varza si mai suntem pe aici care ne laudam cu gogosi in loc de picioare
NB burtici,bebici,mamici!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Motana spune:
Alinutza 

te puup si abia astept vesti de la bb Eric! 
MC2008 go go, fii linistita, 
noce, bine ati venit acasa! Sa il vedem si noi pe bb Filip! 
Patricia, la tine pe cand?
si astept vesti.
mQQm, sa iti traiasca baiatul al mare in mod special, si voi toti pe langa el... si cainele, desigur, care e si el cam maricel
. Ei bun daca Denisa te-a pus la cheltuiala de cosmetice
, voiai numai scutece si chestii de bb? Ca sa mai variezi ![]()
Cu somnul stam mai bine, acum doarme de pe la 12 pana pe la 4 jumate 5 am, deci m-am scos, numa ca io ma culc pe la 2 asa, ar trebui sa incerc sa dorm o data cu ea, apoi mai vrea papa pe la 8 am, si 10-11 si gata se trezeste. Daca tot am invatat-o sa doarma tarziu am invatat-o macar sa se si trezeasca tarziu, sper sa nu se dezvete
.Ziua nu prea doarme, cate 10 minute si apoi hop cu ochii mari, mai nou cand se trezeste scanceste sau chiar plange, io nu prea stiu cum sa o linistesc decat cu tzitzi si gata se calmeaza. Ah si tot asa sta la san cate 2 sau 3 ore. Cel mai mult ii place sa o scot in sling, sta cate 3 ore fara sa chiraie, am scos-o 1 data asa pe brate neh, s.a foit si a si inceput sa planga de a trebuit sa o alaptez afara!!! Am gasit un loc mai izolat si aveam si o paturica, a fost ok... 1 st step. Tre sa fac pelerina aia de alaptat ca nu gasesc la WalMart de cumparat.
Io ieri a trebuit sa ma duc la dr. caci la epiziotomie, desi mi s-a cicatrizat, un fir cum ca nu s-a resorbit si facuse o umflatura asa, am fost, a scos firul si s-a rezolvat, dar eu eram un pic inspaimantata caci era de sapt trecuta asa si nu dadeam de dr mea deloc... plecase de joi din oras.
Voi la cat va duceti la control, la o luna parca sau 40 de zile, asa ceva trebuie?
Alina, felicitari pt bebe! asteptam impresiile 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Cinezee spune:
revin cu un nou sms de la mamica de ALEX@SARA
bebelina este ok , nu nea afectat circulara de cordon . E mancacioasas si ragaiecioasa ca o purcica .Fulga are laptic destul , speram ca maine sa mergem acasica
va mai tin la curent
Nastere usoara si travaliu cat mai scurt celora care le-a venit randul
va pup Mihaela
pana la
mai putin de O LUNA