Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 21
noce spune:
Am reusit sa descarc si eu cateva poze cu puiutul Filip
poze Filip
Eu va citesc pe furis, cand alaptez, dar nu prea apuc sa scriu.
Felicitari noilor mamicute si bun venit pruncutilor!
Ieri ne-a cazut si noua buricutul, avem baietel mare.
Cu furia laptelui cred ca am rezolvat-o din prima zi. Mi-a zis pediatra (si micaalsa, multumesc
) sa pun comprese calde, sa masez si sa mulg. M-a masat sotul, ca pe mine ma durea, si m-a muls cu pompita bine-bine si nu s-au mai intarit asa. Acum mai fac cate un masaj cald seara si golesc sanii cu pompita, ca bb doarme mult si se strange prea mult laptic.
Blanca, eu am fost foarte incantata de CF2, data viitoare tot acolo as vrea sa nasc. Chiar ma gandeam azi ce sa fac cu trusa de epidurala, daca la a doua nastere as folosi-o si nu-mi mai amintesc exact ce m-a durut tare si cand
. Cat de repede uitam. Stiu ca nu mi-a placut oxitocina si data viitoare ma voi asigura ca nu mi se va mai face, daca e nevoie schimb dr.
Acum ma simt bine. Epiziotomia doare mai tarziu? cand se resob firele? Pana acum nu m-a deranjat prea tare, ma asteptam sa fie mai dureros. Burtica scade singura pe zi ce trece, burtiera n-am apucat sa-mi pun, cea luata inainte de nastere e f mica, nu-mi vine si n-am apucat sa mai iau alta.
Abia astept sa vad ce pozici ati mai pus pe aici 
Fetelor, nasteri usoare si bebelusi sanatosi! Lasati morcoveii ca nu e asa greu precum se anunta si oricum trece repede!
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie
pogos spune:
eu ambii copii ii am inscrisi la un medic pediatru care face si vaccinuri si este in aceeasi policlinica unde am si medicul de familie. insa eu vaccinurile le-am cumparat pentru ca asa am ales noi. la medicul de familie sunt doar eu inscrisa.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
badurox spune:
hello, fetele!
Stiu ca v-ati fi asteptat sa va zic ca am bebelusha in brate, dar nu e asa. O am, da tot in burtik! Deci, m-am dus ieri la iasi cu bagaj cu tot dupa mine, ca asa a zis dr data trecuta, ca ne internam. Ajungem, verifica fluxurile - foarte bune; colul - foarte inchis; bebelina - inca 400 g in plus (cica are acuma in jur de 3kg300g
). Asa ca, chiar dk placenta e matura, fetita mea se simte bine la mine in burtica si dr a zis ca n-are rost sa inducem deocamdata nimic (ea asa, ea asa...
) si ne-a trimis acasa, ramanand sa ne mai auzim pe marti, sa vedem cum ne simtim. 
Acuma, eu n-am nici o pb ca mai stau acasa, dar sotul meu e cam disperat in privinta asta. Cred ca nu mai poate de nerabdare
, ca-mi zicea ieri pe drum inapoi : "Trebuia sa insisti sa te interneze, ca cine stie!? Eu, dk ar tb sa nasc, m-as simti mult mai in siguranta la spital...."

Deci, lucialu, nu te-ai inselat cu aprecierea datei, dar multumesc foarte mult pentru incurajari.
Am vazut ca in ultimele 2 zile au aparut o gramada de bbi! Sa va traiasca, sa le dea DD sanatate si sa va aduca numai bucurii!!!

Amuzante povestile ecologice despre defrisat si tuns gazonul
, dar eu ma bucur ca deocamdata reusesc singura
, ca nu prea le am eu cu cosmetica in zona inghinala...
In rest, pot sa spun ca ne simtim mult mai bine psihic decat pana acum, si nu stiu de ce, dar nu-mi mai este frica deloc de nastere, sunt pregatita pentru orice. Iar fizic, nu mi se intampla deocamdata nimic deosebit. Asteptam...
A, si noi visam o gramada de prostii, de ma sperii cand ma trezesc, da cica nu inseamna nimic.
Ne ducem sa terminam papa, ca diseara avem program de mers in oras, asa ca..... 

39 de saptamani, mamica de
Iris Ana-Ioana
pogos spune:
noce e un frumos Filip!!! sa va traiasca!
badurox daca la bebita inca ii place in burtica n-ai ce face![]()
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Giova spune:

Noce e un frumos Filip, sa va traiasca!
felicitari noilor mamici si proaspetelor zmeurici!
incerc sa deschid capitol nou....sper sa nu se trezeasca bb.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
LuisaTL spune:
Buna mamici,
ADELA, si noi ne plangeam cum putin timp ca nu ne pica buricutzul... Dar, m-a linistit YLLA ca nu-i nici o problema ca nu-i neaparat nevoie sa cada imediat dupa nastere, ci cam in 21 de zile. Asa ca nu m-am mai stresat...i-am dat cu Oximed spray (asa ne-a sfatuit dr. neonatolog) si a cazut frumos dupa fix 20 zile
.
Eu de colici ii dau mai multe: Sab simplex, Gripe baby water, Bonnisan...vreau sa incerc si Colic Baby
. Ceva efecte se vad de la gripe water parca doarme si mai bine.
Gata..ma cheam bebelusa...
Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.07.2009)