Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Ce vesti minunate!!!
Mimika sa-ti aduca muuulte bucurii baietii! La multi ani Matei si Luca!!!

Am vazut pozele cu burticile frumoase la gratare! Si eu tot weekend-ul am muncit la gratare caci am fost la niste prieteni la Snagov.

Devylla ma bucur ca ne tii la curent cu bebe Lisa si ma bucur ca ai un ajutor in soacra ta.

Monikus bine ai revenit!

Anamaria si eu am fost de 2 ori la Institutul de Hematologie si mi-au luat sange fara probleme si fara bani caci nu au vrut sa primeasca nimic asistentele!

Tinem pumnii pentru fetele care merg la controale astazi!

33+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Pt ca n-am avut tangente cu bucataria sapt asta...azi am reusit sa fac o ciorbita de legume si am ramas cu multe "oo"(ouo) in frigi...vreau sa pun de-o praji...dar de care>?Ceva simplu si rapid daca aveti :D...io stiu sa fac doar chec sau pandispan fara sa cautr reteta.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

daca ai niste fructe sau niste ciocolata fa un pandispan si pui peste el fructe sau bucatele de ciocolata si iese un fel de tarta (cu fructe sau cu ciocolata)

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Techila razi tu acum de mimika dar tare mi-e ca iti cam tremura si tie picioarele. Mie cu siguranta mi-ar tremura cu doi bebici in burta si cu atatea sapt la activ.

Claucia, frumoase planuri. Sa dea DD sa reusesti sa le si duci la bun sfarsit.

Buna Emy.

Eu inca nu m-am gandit ce o sa fac de acum incolo mai ales ca o sa tot stau pe acasa. Intr-o prima faza cred ca o sa dormitez si o sa fac curat prin casa atat cat pot pt ca pana acum nu am reusit msre lucru din cauza serviciului super aglomerat. Acum ramane de vazut ce se va intampla. Deocamdata, am luat-o si eu pe urmele lui Alex si m-am apucat de spalat.

Si acum sa spun si eu la multi ani sarbatotitelor din zilele trecute. Chiar am uitat de ele. Sa imi fie rusine. Roxxy multi . La fel si celorlalte fete sarbatorite. Ralu si tie pt ca s-a nimerit sa revin chiar de ziua ta.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Devylla din pacate gatitul nu este punctul meu forte asa ca nu prea te pot ajuta. Eu inca ezit sa ma duc in bucatarie sa pun de o friptura ca mor de cald. Cred ca vine soata acasa si eu tot nu am calcat prin bucatarie.

Raluca sper sa iasa bine analizele.

Mie nu mi-a luat secretie dr decat la 12 sapt. De atunci nu mi-a mai luat si nici nu mi-a mai zis sa fac analize de secretii. O fi bine, o fi rau...habar n-am. Poate s-a gandit ca nu mai e nevoie ca oricum fac cezariana. Sper sa fie ok pana la urma.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Selenica, Iulika, Ralucapaun si parca mai era o fata va asteptam cu vesti bune si minunate

Cea mai fericita 34 + cu

eu duamna, eu ma duc la control pt tiroida.

buna dimineatza la toata lumea! e soare la londra, iar eu am crampe la burta de la 5 dimineata. sa fie oare de la mascarponele pe care l-am mancat aseara? nu mai stiam cum sa stau in pat de durere.

ce altceva? v-am visat fetelor...aida pe tine cu multe link-uri la saltele si aparatoare de saltele. am mai visat-o pe selenicacare a nascut...de fpat eu pe ea o banuiesc urmatoarea pe lista. nu stiu de ce am un feeling .

in general toata noaptea a fost dominata de vise despre forum si ceva scene din "lost".

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

monikus, eu nu am stresuri, emotii am, dar intotdeauna mi s-au intamplat lucrui bune si am o doctorita in care am mare incredere, un sotz in care am si mai multa incredere, asa ca nu imi pasa...plus ca eu chiar nu cred sa nasc in urmatoarea saptamana....dar ma pregatesc sa fiu gata pentru orice eventualitate, si cum mi-am luat multe de pe cap, ma simt pregatita
in alta ordine de idei, ma duc sa curat cartoafe ca am mosafiri la masa, mi-aduce sotz colegele de munca la pranz asa ca ma duc sa prestez ....
si am incarcat pozele cu caruciorul si cu un fel de caine...paznic...vedeti voi
carucior de brotaci si sora de brotaci

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Eu tot pe selenica si pe katteryna le vad urmatoarele cu bebeii in brate. Nici ralucapaun nu pare chiar atat de departe. Bine ar fi sa ajungem la termen dar... cum o vrea DD. Sanatoase sa fim cu tot cu bebeii nostri.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

monikus, eu nu am stresuri, emotii am, dar intotdeauna mi s-au intamplat lucrui bune si am o doctorita in care am mare incredere, un sotz in care am si mai multa incredere, asa ca nu imi pasa...plus ca eu chiar nu cred sa nasc in urmatoarea saptamana....dar ma pregatesc sa fiu gata pentru orice eventualitate, si cum mi-am luat multe de pe cap, ma simt pregatita
in alta ordine de idei, ma duc sa curat cartoafe ca am mosafiri la masa, mi-aduce sotz colegele de munca la pranz asa ca ma duc sa prestez ....
si am incarcat pozele cu caruciorul si cu un fel de caine...paznic...vedeti voi
carucior de brotaci si sora de brotaci

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

De cand te-am vazut mi-ai lasat impresia ca esti foarte curajoasa. Ma bucur sa aud pe cineva ca e atat de stapan pe sine si ca nu ii e frica de ce va urma. Felicitarile mele. Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti tu. Mi-ar placea sa fiu si eu asa curajoasa ca tine la 34 de sapt. Spor la facut mancare. Poate imi fac curaj sa ma duc si eu pana in bucatarie.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Devylla din pacate gatitul nu este punctul meu forte asa ca nu prea te pot ajuta. Eu inca ezit sa ma duc in bucatarie sa pun de o friptura ca mor de cald. Cred ca vine soata acasa si eu tot nu am calcat prin bucatarie.

Raluca sper sa iasa bine analizele.

Mie nu mi-a luat secretie dr decat la 12 sapt. De atunci nu mi-a mai luat si nici nu mi-a mai zis sa fac analize de secretii. O fi bine, o fi rau...habar n-am. Poate s-a gandit ca nu mai e nevoie ca oricum fac cezariana. Sper sa fie ok pana la urma.

VARSTA BEBE

Nici eu nu am mai refacut analizele pana acum - dar la astea de trim III adica pe la 32sapt mi-a dat si secretia, deci mai ai timp.

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techila, frumos carutul - sa il plimbati sanatosi, dar si mai frumoasa sora...am crezut ca numai vacile mele pot sta in halul ala!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput